הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ השפעה של סוגי קפאין שונים

TheHulk

משתמש פעיל
806
49
נק' מוניטין:
849
806
49
השתמשתי בקפאין של פרולאב (לא סגור איך כותבים) עד עכשיו.
התחלתי עם ניקוי ואז 200 מ"ג, לא הייתה השפעה. עשיתי ניקוי ואז
400 מ"ג, לא הייתה השפעה. עשיתי ניקוי של שבועיים ואז 600 מ"ג ורק
אז הייתה השפעה. אימון אחרי ניסיתי עוד פעם 600 מ"ג, ולא הייתה השפעה.

עכשיו השאלה היא- האם קפאין לא משפיע עלי? או שהקפאין הזה ספציפית לא משפיע עלי?

בעקרון אני מחפש ממריץ ללפני האימון, אבל אם קפאין לא משפיע עלי אז אין שום תחליף?

אם זה משנה, אף פעם לא ממש הרגשתי את הקפאין, לא בקפה ולא במשקאות אנרגיה..

העניין של פרי וורקאוט אבוד? ;maeq

השתמשתי בקפאין של פרולאב (לא סגור איך כותבים) עד עכשיו.
התחלתי עם ניקוי ואז 200 מ"ג, לא הייתה השפעה. עשיתי ניקוי ואז
400 מ"ג, לא הייתה השפעה. עשיתי ניקוי של שבועיים ואז 600 מ"ג ורק
אז הייתה השפעה. אימון אחרי ניסיתי עוד פעם 600 מ"ג, ולא הייתה השפעה.

עכשיו השאלה היא- האם קפאין לא משפיע עלי? או שהקפאין הזה ספציפית לא משפיע עלי?

בעקרון אני מחפש ממריץ ללפני האימון, אבל אם קפאין לא משפיע עלי אז אין שום תחליף?

אם זה משנה, אף פעם לא ממש הרגשתי את הקפאין, לא בקפה ולא במשקאות אנרגיה..

העניין של פרי וורקאוט אבוד? ;maeq

שותה הרבה קולה/קפה/תה?

שותה הרבה קולה/קפה/תה?

הוא כתב שהוא עשה ניקוי.. שמע 600 מ"ג קפאין ואתה לא מרגיש כלום זה קצת מוזר.. אין לי רעיון של למה דבר כזה קורה לך אחרי ניקוי אבל בעיקרון קפאין זה לא קוקאין אחי זה לא מעיף באוויר כולה מעיר קצת.. אם אתה באמת רוצה לדעת אם קפאין משפיע עלייך תעשה ניסוי קח איזה 200 מ"ג איזה שעה לפני שאתה אמור ללכת לישון ותראה אם אתה מצליח להרדם אני מהמר שלא

אולי אתה פשוט תולה בקפאין הצלחה באימון. כדי שאימון "יעוף" יש הרבה גורמים שמשפיעים, קפאין זה לא איזה שהוא נוסחה להצלחה.

אתה משתולל לגמרי. קפאין זה לא הרואין, אני לא יודע מה אתה מצפה להרגיש.
גם המכורים הכבדים לקפה לא צריכים לעבור את ה400.

• פותח/ת השרשור
שותה הרבה קולה/קפה/תה?
כן, קפה/תה פעם ביום ו4-5 משקאות אנרגיה בשבוע.

אולי אתה פשוט תולה בקפאין הצלחה באימון. כדי שאימון "יעוף" יש הרבה גורמים שמשפיעים, קפאין זה לא איזה שהוא נוסחה להצלחה.
ב200, ב400 וב600 (בפעם השנייה) לא הרגשתי כלום.. ממש שום דבר מיוחד. עייפות רגילה של אימון.

פשוט תיקח 600, מה הסיפור?
כי כבר הפסקתי להרגיש את ה600. ולעלות מינון זה כבר מסוכן+יקר.

אתה משתולל לגמרי. קפאין זה לא הרואין, אני לא יודע מה אתה מצפה להרגיש.
גם המכורים הכבדים לקפה לא צריכים לעבור את ה400.
אני יודע מה אמורה להיות ההרגשה, כשלקחתי את ה600 בפעם הראשונה כן הרגשתי מרץ ואנרגיה.
אבל בכל שאר הפעמים לא הרגשתי שום דבר, ממש כלום, עייפות רגילה..
אני לא מצפה מזה לאיזה בוסט אנרגיה שיעיף לי את האימון, אני יודע בערך מה אמורה להיות ההרגשה.

אם שום דבר לא עובד - אפדרין.
האם משהו השתנה מאז התפרסם המאמר שפרסמת על שורפי שומן, שבו נכתב:
"שאלה: האם אפדרין חוקי?
תשובה: אפדרין אינו חוקי בארץ ישראל, אך חוקי במדינות אחרות כגון: אנגליה, ארה"ב ועוד."
או שאתה ממליץ לילד בן 18 לקחת חומר לא חוקי?

תשובה: אפדרין אינו חוקי בארץ ישראל, אך חוקי במדינות אחרות כגון: אנגליה, ארה"ב ועוד."
אינו חוקי למכירה ללא מרשם רופא. הוא חוקי לשימוש עצמי, בדיוק כמו סמים אחרים במדינת ישראל.
אם לא שמת לב, חצי מהפורום הזה מבוסס על חומרים לא חוקיים, כולל המלצות לשימוש אישי, אך ללא מכירה/קנייה של החומר. בכל מקרה, אם לא מצא חן בעינך אתה יכול לעזוב בכל שלב.

אינו חוקי למכירה ללא מרשם רופא. הוא חוקי לשימוש עצמי, בדיוק כמו סמים אחרים במדינת ישראל.
אם לא שמת לב, חצי מהפורום הזה מבוסס על חומרים לא חוקיים, כולל המלצות לשימוש אישי, אך ללא מכירה/קנייה של החומר.
לא שאני מבין מה זה "חוקי לשימוש עצמי בדיוק כמו סמים אחרים" אבל אני מניח שחברי הפורום האחרים מבינים, כך שהכל בסדר. אני מקוה בשבילך שאף אחד לא יסתבך כתוצאה מהעצות הנבונות האלו, כי כשמנהל הפורום אומר "נסה אפדרין" למישהו שהוא ספק בגיר זה לא בדיוק כמו שמישהו בן 15 אומר את זה לחבר שלו, מבחינת האחריות הפלילית. אבל אתה אדם מבוגר ורשאי, כמובן, לקחת את הסיכונים שנראים לך.

לאלה שמעוניינים לשמוע קצת אזהרות (אולי סתם כסת"ח של "מומחים" שלא מבינים מהחיים שלהם, אולי סתם זבל של ידיעות אחרונות, לא יודע. תקראו ותתרשמו): http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3024401,00.html ולאלה שאין להם זמן לכל המאמר הנה ציטוט קצר מפי ד"ר ניר ברק, מומחה לתזונה קלינית מהמחלקה הפנימית בבית החולים בילינסון:
"ב-1 בינואר 2004, בעקבות מותם של עשרות אמריקאים, ביניהם שחקן פוטבול נודע, כתוצאה מנטילת אפדרין, אסר מינהל המזון והתרופות האמריקאי ( FDA ) את השימוש באפדרין. זהו תוסף המזון הראשון שהורד מהמדפים בהוראת ה-FDA. בארה"ב חל איסור חמור להשתמש בחומר זה, ומי שמוכר אותו או משתמש בו צפוי לעמוד למשפט בגין עבירה פלילית". (אגב, אם זה נכון כדאי, אולי, לעדכן את הכתוב במאמר לגבי החוקיות שלו בארה"ב).

בתור לא מומחה בעליל אני משער שכמו המון חומרים אחרים האפדרין לא יגרום בעיות במרבית המקרים לאנשים בריאים שלא יגזימו בכמויות ו/או יערבבו אותו עם חומרים אחרים. אני גם משער שלחלק קטן מהאנשים הוא עלול להיות רע מאד. מי שהיתרונות נראים לו שוים את הסיכון, קדימה.

בכל מקרה, אם לא מצא חן בעינך אתה יכול לעזוב בכל שלב.
וואו, איזה מזל. תודה!

במקום לקרוא כתבות מלפני 9 שנים, אולי כדאי שתתעדכן בחוקי ארה"ב מארה"ב וכאלו שנכונים לשנת 2013.
הינה המפה של חוקיות באפדרין:
map2.png

הכוונה לחוקי לשימוש עצמי כל כל סם אחר, זה שאין מעשה פלילי בשימוש בסמים בישראל, מכל סוג, גם הקשים ביותר. יש חוקיות במכירה ואחזקה של כמות מסחרית של חומר X ואפדרין לא בדיוק מעניין את המשטרה (חוץ מזה שה-מון שוטרים משתמשים בזה בעצמם בישראל).

וכן, ה FDA זה גוף שאם מישהו מת מחומר X ואין לו רווח כלכלי ממנו/בעלי עניין שיושבים בראש הפירמידה, הם יורידו את החומר מהמדף ללא כל הוכחה אלא רק השערה למען "בריאות הציבור". זו אחת הסיבות גם שהם החזירו את החומר למצב "חוקי" או "בהתאם להחלטת ה State" בשנת 2007, כי פשוט היה להם 0 הוכחות, בדיוק כמו שיקרה עם DMAA שהורד לאחרונה ונראה כ"מסוכן" כי "חייל מת מהתוסף".

אני יודע שבאת לפורום שוב כדי להטריל, אבל בוא נגיד שזה לא עובד לך.

במקום לקרוא כתבות מלפני 9 שנים, אולי כדאי שתתעדכן בחוקי ארה"ב מארה"ב וכאלו שנכונים לשנת 2013.
תודה. אני הייתי משנה את הכתוב במאמר ל"חוקי בחלק ממדינות ארה"ב", אבל מילא.

הכוונה לחוקי לשימוש עצמי כל כל סם אחר, זה שאין מעשה פלילי בשימוש בסמים בישראל, מכל סוג, גם הקשים ביותר. יש חוקיות במכירה ואחזקה של כמות מסחרית של חומר X ואפדרין לא בדיוק מעניין את המשטרה (חוץ מזה שה-מון שוטרים משתמשים בזה בעצמם בישראל).
אתה טועה. פקודת הסמים אומרת במפורש: "7 (א) לא יחזיק אדם סם מסוכן ולא ישתמש בו, אלא במידה שהותר הדבר בפקודה זו או בתקנות לפיה, או ברשיון מאת המנהל." . אני יודע שלא ממש אוכפים את זה, אבל לא הייתי מציע לך לעשן קנאביס באופן גלוי. את המשטרה בטוח שלא יעניין אם מישהו לוקח אפדרין, אבל אם משהו יקרה חו"ח ויתבעו אותך בתביעה אזרחית, אתה עלול להיות במצב לא נעים, בלשון המעטה (כן, יש משמעות לכך שזאת עברה פלילית עבור התביעה האזרחית). אולי קיבלת ייעוץ משפטי שאומר שזה בסדר, אבל אם לא הייתי ממליץ לך לבדוק. למרות מה שאתה חושב, אני חושב שבסך הכל אתה בחור טוב שמקדיש זמן ומאמץ לקדם משהו שיקר לו, ואני לא מזלזל בכלל בידע שלך (למותר להגיד שאתה יודע הרבה יותר ממני על עניינים אלה). לא הייתי רוצה לראות אותך מסתבך בגלל הפעילות החיובית הזאת.

וכן, ה FDA זה גוף שאם מישהו מת מחומר X ואין לו רווח כלכלי ממנו/בעלי עניין שיושבים בראש הפירמידה, הם יורידו את החומר מהמדף ללא כל הוכחה אלא רק השערה למען "בריאות הציבור". זו אחת הסיבות גם שהם החזירו את החומר למצב "חוקי" או "בהתאם להחלטת ה State" בשנת 2007, כי פשוט היה להם 0 הוכחות, בדיוק כמו שיקרה עם DMAA שהורד לאחרונה ונראה כ"מסוכן" כי "חייל מת מהתוסף".. .
אני לא אכנס איתך לדיון על ה FDA (תאמין לי שקראתי את מילטון פרידמן לפני שצמחו לך שיני חלב). למרות כל הביקורת, שחלקה ודאי מוצדק, זה עדיין אחד ממוסדות התקינה הטובים בעולם, שהמלצותיו מקובלות על רוב המומחים, כולל אלה של משרד הבריאות (לקהל הרחב: כאן המקום לשרוק בוז ולזרוק עלי עגבניות רקובות). אז אולי לא צריך להתייחס להמלצותיו כאל עשרת הדיברות, אבל פשוט להתעלם ממה שהוא אומר זה חסר אחריות.

.
אני יודע שבאת לפורום שוב כדי להטריל, אבל בוא נגיד שזה לא עובד לך.
הצחקתני.

לא שאני מבין מה זה "חוקי לשימוש עצמי בדיוק כמו סמים אחרים" אבל אני מניח שחברי הפורום האחרים מבינים, כך שהכל בסדר. אני מקוה בשבילך שאף אחד לא יסתבך כתוצאה מהעצות הנבונות האלו, כי כשמנהל הפורום אומר "נסה אפדרין" למישהו שהוא ספק בגיר זה לא בדיוק כמו שמישהו בן 15 אומר את זה לחבר שלו, מבחינת האחריות הפלילית. אבל אתה אדם מבוגר ורשאי, כמובן, לקחת את הסיכונים שנראים לך.

לאלה שמעוניינים לשמוע קצת אזהרות (אולי סתם כסת"ח של "מומחים" שלא מבינים מהחיים שלהם, אולי סתם זבל של ידיעות אחרונות, לא יודע. תקראו ותתרשמו): http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3024401,00.html ולאלה שאין להם זמן לכל המאמר הנה ציטוט קצר מפי ד"ר ניר ברק, מומחה לתזונה קלינית מהמחלקה הפנימית בבית החולים בילינסון:
"ב-1 בינואר 2004, בעקבות מותם של עשרות אמריקאים, ביניהם שחקן פוטבול נודע, כתוצאה מנטילת אפדרין, אסר מינהל המזון והתרופות האמריקאי ( FDA ) את השימוש באפדרין. זהו תוסף המזון הראשון שהורד מהמדפים בהוראת ה-FDA. בארה"ב חל איסור חמור להשתמש בחומר זה, ומי שמוכר אותו או משתמש בו צפוי לעמוד למשפט בגין עבירה פלילית". (אגב, אם זה נכון כדאי, אולי, לעדכן את הכתוב במאמר לגבי החוקיות שלו בארה"ב).

בתור לא מומחה בעליל אני משער שכמו המון חומרים אחרים האפדרין לא יגרום בעיות במרבית המקרים לאנשים בריאים שלא יגזימו בכמויות ו/או יערבבו אותו עם חומרים אחרים. אני גם משער שלחלק קטן מהאנשים הוא עלול להיות רע מאד. מי שהיתרונות נראים לו שוים את הסיכון, קדימה.

וואו, איזה מזל. תודה!
לא מאמין שאני כל פעם נופל ללקרוא את המגילות הללו.

• פותח/ת השרשור
נסה ליקר יפני, אולי יעבוד עבורך.
חחחחחחחחח גדול! 🤩

נסה קפאין של 4Everfit, זה עבד עלי טוב יותר מפרולאב.
אם שום דבר לא עובד - אפדרין.
יש באמת הבדלים?
כי חבל לי סתם לקנות עוד קופסא (במידה ואני לא ימצא מישהו באזור אם כדור או שתיים).
כל חברה אחרת אמורה להראות תוצאות שונות? או שיש משהו מיוחד ב4Everfit?

תחסכו את זה, אפדרין לא בא בחשבון. אבל תודה על הדאגה

סליחה שאני מתערב בדיון אבל לא יכלתי שלא רק לגבי המשפט שהדגשתי אני לא מבין גדול בחומרים כאלו ואחרים אבל יכול להגיד לך בוודאות שבתור אחד שלא מסתובב המון בפורום נתקלתי באין ספור פעמים שהמון ממנהלי הפורום והבעלים מזהירים כי השימוש בחומרים אלו מומלצים מעל גיל 18 או 21 וגם זה במידה ואתה מרגיש שהגעת לנקודת המקסימום בפוטנציאל שלך,שוב אני לא מבין גדול בחומרים ולא מדבר ספציפית על אפדרין רק מתייחס למשפט האחרון כי זה ממש לא נכון ברוב המאמרים שקראתי בפורטל ובאשכולות בפורום הייתה הדגשה חמורה בנוגע להשלכות מחומרים אלו על השימוש בהם ועל הגילאים שאין אפילו סיבה להתקרב אליהם

סליחה שאני מתערב בדיון אבל לא יכלתי שלא רק לגבי המשפט שהדגשתי אני לא מבין גדול בחומרים כאלו ואחרים אבל יכול להגיד לך בוודאות שבתור אחד שלא מסתובב המון בפורום נתקלתי באין ספור פעמים שהמון ממנהלי הפורום והבעלים מזהירים כי השימוש בחומרים אלו מומלצים מעל גיל 18 או 21 וגם זה במידה ואתה מרגיש שהגעת לנקודת המקסימום בפוטנציאל שלך,שוב אני לא מבין גדול בחומרים ולא מדבר ספציפית על אפדרין רק מתייחס למשפט האחרון כי זה ממש לא נכון ברוב המאמרים שקראתי בפורטל ובאשכולות בפורום הייתה הדגשה חמורה בנוגע להשלכות מחומרים אלו על השימוש בהם ועל הגילאים שאין אפילו סיבה להתקרב אליהם
אני מעדיף לא להכנס לזה שוב, הואשמתי בטרוליות גם בלי שאוסיף לדוש בזה. באופן כללי אתה אולי צודק לגבי העמדה הרשמית של האתר, אבל אני הגבתי להודעה של משה למישהו שלפי הפרופיל שלו הוא בן 18. ההנחה כאילו אותו מישהו כמו גם קוראים אחרים קראו את המאמרים וההודעות האחרות ושקלו ברצינות את היתרונות והחסרונות היא הנחה שאפשר להגדיר אותה בזהירות כאופטימית מדי. מכל מקום, אני מציע לעבור הלאה.

אני מעדיף לא להכנס לזה שוב, הואשמתי בטרוליות גם בלי שאוסיף לדוש בזה. באופן כללי אתה אולי צודק לגבי העמדה הרשמית של האתר, אבל אני הגבתי להודעה של משה למישהו שלפי הפרופיל שלו הוא בן 18. ההנחה כאילו אותו מישהו כמו גם קוראים אחרים קראו את המאמרים וההודעות האחרות ושקלו ברצינות את היתרונות והחסרונות היא הנחה שאפשר להגדיר אותה בזהירות כאופטימית מדי. מכל מקום, אני מציע לעבור הלאה.
אתה לומד רפואה או משהו דומה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית