הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתחיל לינארית

Vosegus

משתמש משקיע
3,382
2,115
נק' מוניטין:
5,837
3,382
2,115
שלום,
בהתחלה רציתי להתחיל תוכנית WL..אבל החלטתי שלפניי שאתחיל, כדאי לי לחזק את היסודות שלי ואת עצמי בכללי. אין לי לאן למהר.
בכל מקרה, אני מסיים את הSS ועובר ללינארית. כמה שאלות
1.מאחר ואני רוצה להתעסק בקלינים וכאלה..האם אני יכול להחליף את החתירה בPC?(אימון מס' 1)
2.הבנתי שהאימון השני בשבוע הוא מן 'מנוחה'. האם אני יכול לעשות פרונט סקוואט במקום סקוואט רגיל?
3.האם יש דרך כלשהי לשלב בשבוע של הלינארית אימון עם צמיג/אימון של סנאצ'ים?
4.לגביי העלייה במשקלים..האם 2.5 ק"ג זה חובה?או שיש אפשרות ליותר?(במידה ואני מרגיש ככה כמובן)

תודה על העזרה!

שלום,
בהתחלה רציתי להתחיל תוכנית WL..אבל החלטתי שלפניי שאתחיל, כדאי לי לחזק את היסודות שלי ואת עצמי בכללי. אין לי לאן למהר.
בכל מקרה, אני מסיים את הSS ועובר ללינארית. כמה שאלות
1.מאחר ואני רוצה להתעסק בקלינים וכאלה..האם אני יכול להחליף את החתירה בPC?(אימון מס' 1)
2.הבנתי שהאימון השני בשבוע הוא מן 'מנוחה'. האם אני יכול לעשות פרונט סקוואט במקום סקוואט רגיל?
3.האם יש דרך כלשהי לשלב בשבוע של הלינארית אימון עם צמיג/אימון של סנאצ'ים?
4.לגביי העלייה במשקלים..האם 2.5 ק"ג זה חובה?או שיש אפשרות ליותר?(במידה ואני מרגיש ככה כמובן)

תודה על העזרה!

1.כן תחליף ב-5X3 קופץ באימוני A ובאימוני C תעשה 4X3 ואז 1X1 אין פה נפח
2.אפשר להחליף ב3*3 אבל לא מומלץ
2. צמיג לא יודע, סנאץ' אתה יכול לעשות כי אני משער שאתה מתחיל בזה וזה הרוב טכניקה ככה שזה לא משפיע כל כך...
4. תחפש במדריך אם אני לא טועה אפשר גם 5 בסקוואט ובדדליפט אבל באמת שאני לא זוכר.

• פותח/ת השרשור
1.כן תחליף ב-5X3 קופץ באימוני A ובאימוני C תעשה 4X3 ואז 1X1 אין פה נפח
2.אפשר להחליף ב3*3 אבל לא מומלץ
2. צמיג לא יודע, סנאץ' אתה יכול לעשות כי אני משער שאתה מתחיל בזה וזה הרוב טכניקה ככה שזה לא משפיע כל כך...
4. תחפש במדריך אם אני לא טועה אפשר גם 5 בסקוואט ובדדליפט אבל באמת שאני לא זוכר.

דבר ראשון-תודה רבה לך על התגובה 😃

1.זה אומר 5 סטים של 3 או 3 סטים של חמש?חחח
2.למה זה לא מומלץ?עקרונית עברתי פה קצת בפורום והבנתי שמותר לשים FS וזה דווקא די מומלץ. בתנאי כמובן שבעתיד אני מתכנן להתעשק בPC וסנאצ'ים.
3.תודה רבה! יש ימים ספציפיים שלדעתך אני יכול להכניס את זה?
4.הבנתי שזה אמור להיות 2.5 לכל תרגיל. אני אלך לפי התרגיל אני לא ממהר לשום מקום

עוד שאלה-האם אני יכול לשלב כאן אירובי?
בינתיים, כדי לעלות במאסה יחסית נקי, 3 פעמים בשבוע אני רץ רבע שעה 3 ק"מ(טיפה יותר מ3 ק"מ אבל לא זו הנקודה)וזה די הפריע לי בSS.

דבר ראשון-תודה רבה לך על התגובה 😃

1.זה אומר 5 סטים של 3 או 3 סטים של חמש?חחח
2.למה זה לא מומלץ?עקרונית עברתי פה קצת בפורום והבנתי שמותר לשים FS וזה דווקא די מומלץ. בתנאי כמובן שבעתיד אני מתכנן להתעשק בPC וסנאצ'ים.
3.תודה רבה! יש ימים ספציפיים שלדעתך אני יכול להכניס את זה?
4.הבנתי שזה אמור להיות 2.5 לכל תרגיל. אני אלך לפי התרגיל אני לא ממהר לשום מקום

עוד שאלה-האם אני יכול לשלב כאן אירובי?
בינתיים, כדי לעלות במאסה יחסית נקי, 3 פעמים בשבוע אני רץ רבע שעה 3 ק"מ(טיפה יותר מ3 ק"מ אבל לא זו הנקודה)וזה די הפריע לי בSS.

1.ב-PC 5 סטים של 3
2. אולי זה יעבוד אולי לא אבל לתוכנית יש שם של "DONT FUCK WITH IT" השינויים ה"מותרים" זה:
1. להחליף חתירה במתח/פאוורקלין
2. להחליף פרס באינקליין
3.להחליף את הסקוואט בהתאוששות בפרונט סקוואט - אני אישית לא אוהב את זה זה מציק לי בדדליפט אבל איך שאתה רוצה.

3. סנאץ' לדעתי בסוף שבוע תתרגל את הטכניקה או בין A ל-C בגלל שזה 80% טכניקה בינתיים אני לא רואה בעיה...

האירובי אפשרי תמיד אבל זה כן יפריע, קח את זה בחשבון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית