ייעוץ כאבי ראש לאחר סקוואטים

triplebomb

משתמש מתחיל
67
0
נק' מוניטין:
0
67
0
לפני שבועיים התחיל לי כאב ראש מיד כשנכנסתי לסקוואט ונאלצתי לעצור[אף על פי שעוד לא עשיתי חזרה אחת, המוט רק היה מונח על הגב] והכאב ראש היה כל כך חזק שנאלצתי לבטל את האימון לגמרי, מאז נחתי שבוע, עשיתי בדיקות שתן דם ועיניים והכל יצא תקין [גם הלחץ דם תקין-125 על 75]
חזרתי השבוע להתאמן וגם ביום רביעי שהוא יום קל וגם היום שהוא יום כבד היו לי כאבי ראש בסקוואט.....
קרה למישהו? למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות? [אולי בדיקות מאמץ?]

לשתות כבר ניסית, נכון?

ההנחה שלי היא שמרגע שהמוט עליך אתה עוצר את הנשימה או נושם בצורה לקויה.
זה אינסטינקט שכמעט כולם עושים כשהם תחת מאמץ. זה גורם ללחץ הדם שלך לקפוץ למעלה וזה מאד מסוכן.
גם אם אתה חושב שאת זוכר את עצמך נושם בצורה טובה, בפעם הבאה שאתה לוקח את המוט תשים לב לצורה שבה אתה נושם... לי יש תחושה שזה חוסר בחמצן למוח ו/או לחץ דם גבוה במאמץ.

הכאב ראש זה איתות מהגוף, אל תשחק באש.

נערך לאחרונה:
כל מה שקשור לראש הייתי לוקח מאוד ברצינות, אם זה ממשיך הייתי הולך להיבדק אצל רופא מתאים כדי לפסול דברים חריגים/מסוכנים
לא חושב שמישהו פה יכול בכלל לתת לך הערכה לדבר כזה, מילא כאב שרירים/כאב במפרק... לא סתם יש רופאים

תיקח נשימות עמוקות בהוצאה של המוט מהכלוב, ובין החזרות.
תקפיד על שתייה מרובה גם במהלך האימון ושאתה אוכל כראוי לפני האימון ובמשך היום.

אימון רגליים ידוע במעלה את הלחץ הדם בצורה חדה מאוד..
(לא פלא שאחרי אימון סקואט אני מרגיש רצתי מרתון.. מזיעה וקצב לב)..

לא נראה שיש פה משהוא פסול פשוט לא שתיתי \ אכלת מספיק..

בלי לתפוס אותי במילה אם זב חוזר אותה הרגשה תילך להבדק..
כי בריאות מעל הכל

במידה וזה קורה אחרי מספר חזרות שאתה עושה, יכול להיות שאת הצוואר אתה לא מציב בצורה נכונה ואז אתה שם עליו לחץ וזה מוביל לכאבי ראש ולסחרחורת.
לי זה קרה לפני מס' חודשים כשעשיתי מכרעיים עם 30 קילו כל יד ורציתי לוודא שאני לא עובר עם הברכיים את אצבעות הרגל אז במהלך כל הסט הראש שלי היה כלפי מטה. מה שהוביל אחרי הסט לסחרחורת עצבנית ביותר !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית