הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קלוריות גבוהות בשביל התקדמות מקסימלית ב-SS

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
אני כמה חודשים ב-SS, כל פעם מגיע לסביבות 70-80 ק"ג סקוואט ל-5, קורה לי משהו שמאלץ חופשה, הפסקה, יורד, עולה חזרה, ושוב יורד.
זו המטרה-
100 ק"ג SQ/DL
45 ק"ג P
60 ק"ג BP
המשקלים הם:
37.5 P
45 BP
75-70 DL/SQ
אחרי זה לצאת לחודש-חודש וחצי חיטוב רציני ואז לגמור את SS.
יש איזו אפשרות להעלות קלוריות, ולקבל עוד טיפה התקדמות במשקלים?
יש לכם הצעה לקצב התקדמות שיתאים למצב כזה?
אין לי בעיה עד פלוס של 700 בהתחלה, יותר מזה נראה לי מוגזם.

אני כמה חודשים ב-SS, כל פעם מגיע לסביבות 70-80 ק"ג סקוואט ל-5, קורה לי משהו שמאלץ חופשה, הפסקה, יורד, עולה חזרה, ושוב יורד.
זו המטרה-
100 ק"ג SQ/DL
45 ק"ג P
60 ק"ג BP
המשקלים הם:
37.5 P
45 BP
75-70 DL/SQ
אחרי זה לצאת לחודש-חודש וחצי חיטוב רציני ואז לגמור את SS.
יש איזו אפשרות להעלות קלוריות, ולקבל עוד טיפה התקדמות במשקלים?
יש לכם הצעה לקצב התקדמות שיתאים למצב כזה?
אין לי בעיה עד פלוס של 700 בהתחלה, יותר מזה נראה לי מוגזם.
צריך להתאמן באופן רציף כדי לראות תוצאות. הפסקה של חודש וחצי זה הרבה זמן ולא פלא שאתה מאבד את רוב הכוח שצברת. אם אתה לא מסוגל להתקדם 3 פעמים בשבוע או לעשות SS במתכונת המלאה שלו, נסה לעבור להתקדמות חד שבועית אולי אפילו 2 אימונים בשבוע או לפחות משהו שיתן לך את אופציה להמשיך להתאמן במסגרת של עלייה במסת השריר ולהמשיך לעלות בכוח - גם אם זה לא אידאלי (אבל עדיף מלהפסיק בכלל).

• פותח/ת השרשור
צריך להתאמן באופן רציף כדי לראות תוצאות. הפסקה של חודש וחצי זה הרבה זמן ולא פלא שאתה מאבד את רוב הכוח שצברת. אם אתה לא מסוגל להתקדם 3 פעמים בשבוע או לעשות SS במתכונת המלאה שלו, נסה לעבור להתקדמות חד שבועית אולי אפילו 2 אימונים בשבוע או לפחות משהו שיתן לך את אופציה להמשיך להתאמן במסגרת של עלייה במסת השריר ולהמשיך לעלות בכוח - גם אם זה לא אידאלי (אבל עדיף מלהפסיק בכלל).
זה אמנם פוסט מלפני די הרבה זמן, אבל שמח שענית עליו.
מה שיצא לי הוא דבר כזה- אחרי שיצאתי "מהנאחס" וחזרתי ל-SS באופן סדיר, הגעתי ל-2 פלטות סקוואט ו-2 פלטות דדליפט, ופה התגלה OVERUSE בברך שמאל ואני שלושה-ארבעה שבועות עובד רק פלג גוף עליון, יום חמישי צפוי להחלים.
אני עושה CBL ויש לי על ההתחלה פלוס קלורי של 800-900 קלוריות עקב התוכנית הזו.
יש לי האמס די חזק (עם LB של 80-90 בעקבות ההפסקה עשיתי את כל המכונת HAMS CURLS ל-3X5 (משקל 60 ק"ג), כנראה שאני חלש בקוואדס או בגלוטאוס, לפחות ביחס להאמס.
זה כעיקרון הרקע, עכשיו השאלה-
אתה אולי יכול לעזור לי עם קצב התקדמות עם הנתונים האלה?
עם פלוס כזה, חזרה מפציעה והאמס חזק אני מאמין שאוכל להתקדם יותר מקודם.
אולי אימון אחד עוד 2.5, אולי אימון 5 אימון 7.5 בסקוואט וכו', יש לך המלצה?

זה אמנם פוסט מלפני די הרבה זמן, אבל שמח שענית עליו.
מה שיצא לי הוא דבר כזה- אחרי שיצאתי "מהנאחס" וחזרתי ל-SS באופן סדיר, הגעתי ל-2 פלטות סקוואט ו-2 פלטות דדליפט, ופה התגלה OVERUSE בברך שמאל ואני שלושה-ארבעה שבועות עובד רק פלג גוף עליון, יום חמישי צפוי להחלים.
אני עושה CBL ויש לי על ההתחלה פלוס קלורי של 800-900 קלוריות עקב התוכנית הזו.
יש לי האמס די חזק (עם LB של 80-90 בעקבות ההפסקה עשיתי את כל המכונת HAMS CURLS ל-3X5 (משקל 60 ק"ג), כנראה שאני חלש בקוואדס או בגלוטאוס, לפחות ביחס להאמס.
זה כעיקרון הרקע, עכשיו השאלה-
אתה אולי יכול לעזור לי עם קצב התקדמות עם הנתונים האלה?
עם פלוס כזה, חזרה מפציעה והאמס חזק אני מאמין שאוכל להתקדם יותר מקודם.
אולי אימון אחד עוד 2.5, אולי אימון 5 אימון 7.5 בסקוואט וכו', יש לך המלצה?

אם החלמת מהפציעה אין סיבה לא להתקדם חזרה, אימנתי אנשים במצבים הרבה יותר גרועים מכולם פה שעשו את התרגילים הגדולים(החלפות ברך, החלפות מפרק אגן, דיסקים מקובעים בגב עם ברזלים)

בקשר לתזונה, אתה כבר יודע מה לעשות, תאכל בפלוס של 700-800 או מה שצריך כדי להתקדם.
אם אתה מרגיש לא בנוח אני מפנה אליך את אותה תשובה שהפנתי לכמה כבר, אחד ל5-6 שבועות תעשה שבוע ריקון נוזלים, תרד במשקל גוף ותמשיך

• פותח/ת השרשור
אם החלמת מהפציעה אין סיבה לא להתקדם חזרה, אימנתי אנשים במצבים הרבה יותר גרועים מכולם פה שעשו את התרגילים הגדולים(החלפות ברך, החלפות מפרק אגן, דיסקים מקובעים בגב עם ברזלים)

בקשר לתזונה, אתה כבר יודע מה לעשות, תאכל בפלוס של 700-800 או מה שצריך כדי להתקדם.
אם אתה מרגיש לא בנוח אני מפנה אליך את אותה תשובה שהפנתי לכמה כבר, אחד ל5-6 שבועות תעשה שבוע ריקון נוזלים, תרד במשקל גוף ותמשיך
ברור שאני מתכוון להתקדם חזרה ברגע שאחלים (עכשיו זה כבר כמעט החלים, עוד לא לגמרי 100%. אני לא רוצה לקחת סיכון ואז עוד חודשיים הפסקה), אבל הקטע שגם עם פלוס של 300-500 ו-PRים של כל הזמנים כל אימון (לא אחרי פרישה וכו', פעם ראשונה שמרימים את המשקלים האלה) אפשר להגיע ל-100 ק"ג סקוואט עם 5 עלייה כל אימון ו-10 בדדליפט כל אימון לאותו משקל. אני מאמין שאני יכול להתקדם יותר- גם חוזר מפציעה וגם עם פלוס גדול משמעותית, ורציתי לברר כמה אני יכול להתקדם בלי להגזים?
אימון ראשון בשבוע 7.5 שני 5 שלישי 5? אימון ראשון ושלישי 7.5 ושני 2.5? ראשון ושלישי 7.5 ושני 5? איך אפשר למקסם את ההתקדמות בחזרה למשקלים האלה?

ברור שאני מתכוון להתקדם חזרה ברגע שאחלים (עכשיו זה כבר כמעט החלים, עוד לא לגמרי 100%. אני לא רוצה לקחת סיכון ואז עוד חודשיים הפסקה), אבל הקטע שגם עם פלוס של 300-500 ו-PRים של כל הזמנים כל אימון (לא אחרי פרישה וכו', פעם ראשונה שמרימים את המשקלים האלה) אפשר להגיע ל-100 ק"ג סקוואט עם 5 עלייה כל אימון ו-10 בדדליפט כל אימון לאותו משקל. אני מאמין שאני יכול להתקדם יותר- גם חוזר מפציעה וגם עם פלוס גדול משמעותית, ורציתי לברר כמה אני יכול להתקדם בלי להגזים?
אימון ראשון בשבוע 7.5 שני 5 שלישי 5? אימון ראשון ושלישי 7.5 ושני 2.5? ראשון ושלישי 7.5 ושני 5? איך אפשר למקסם את ההתקדמות בחזרה למשקלים האלה?

תתחיל ממשקל קל נגיד 60 ותעלה 5 כל אימון במתכונת של SS 3 פעמים בשבוע ותוך שבועיים אתה חוזר לעצמך....
זה לא משהו שצריך להדאיג אותך או לעשות מניפלציות ברמות כאלה...

• פותח/ת השרשור
תתחיל ממשקל קל נגיד 60 ותעלה 5 כל אימון במתכונת של SS 3 פעמים בשבוע ותוך שבועיים אתה חוזר לעצמך....
זה לא משהו שצריך להדאיג אותך או לעשות מניפלציות ברמות כאלה...
הקטע שאני מכור לחשק לבכות ב-RM5, למאמץ וכו' ואני רוצה לחזור לעצמי מהר :(
ובמיוחד להגיע ל-120 ק"ג סקוואט, שזו מטרה שהצבתי לעצמי עוד בהרשמה לפורום והייתי צריך להשלים מזמן.

לפחות יש לך רצון זה דבר טוב.
תפסיק להתעסק בשטויות שמיסביב ותתחיל לאכול טוב ולהתמיד באימונים תתקדם במשקלים לפי הספר מתי שתיתקע תקצץ בחצי ותראה שעם הזמן וההתמדה ה120 יגיעו מהר

הקטע שאני מכור לחשק לבכות ב-RM5, למאמץ וכו' ואני רוצה לחזור לעצמי מהר :(
ובמיוחד להגיע ל-120 ק"ג סקוואט, שזו מטרה שהצבתי לעצמי עוד בהרשמה לפורום והייתי צריך להשלים מזמן.

אז אם אתה לא מרגיש כאב מסוים תעלה ב7.5 3 פעמים בשבוע ותתחיל מ-60 (8 ימים ואתה ב-100) ואז תחתוך ל-5 ותשבור שיאים.

• פותח/ת השרשור
לפחות יש לך רצון זה דבר טוב.
תפסיק להתעסק בשטויות שמיסביב ותתחיל לאכול טוב ולהתמיד באימונים תתקדם במשקלים לפי הספר מתי שתיתקע תקצץ בחצי ותראה שעם הזמן וההתמדה ה120 יגיעו מהר
אני רוצה בסך הכל לנצל את האפשרות של להתקדם יותר כל עוד אני יכול ולחסוך זמן, לא סתם לעלות בלי היגיון ולהיתקע מהר. אני יכול להתקדם לפחות פעם בשבוע בקצב מהיר יותר, אז למה לא לחזור מהר ולסחוט יותר משקלים?
אז אם אתה לא מרגיש כאב מסוים תעלה ב7.5 3 פעמים בשבוע ותתחיל מ-60 (8 ימים ואתה ב-100) ואז תחתוך ל-5 ותשבור שיאים.
אוקיי, אני אחכה לראות אלטרנטיבות אחרות, כנראה שאלך על זה 😃

אני רוצה בסך הכל לנצל את האפשרות של להתקדם יותר כל עוד אני יכול ולחסוך זמן, לא סתם לעלות בלי היגיון ולהיתקע מהר. אני יכול להתקדם לפחות פעם בשבוע בקצב מהיר יותר, אז למה לא לחזור מהר ולסחוט יותר משקלים?

אוקיי, אני אחכה לראות אלטרנטיבות אחרות, כנראה שאלך על זה 😃

מנסיון שלי, וחברים בחד"כ אחרי פציעה עדיף לחזור לאט לאט , בגלל שלפעמים אתה מרגיש שהמשקל הזה היה קל , אבל אז אתה מעלה משקל ופתאום פה מתחילה הבעיה עוד פעם
עדיף לעלות קצת כל פעם בלי יותר מידי להסתכן בפציעה נוספת שיכולה להשבית אותך ל חודש חודשיים
אני מבין שאתה רוצה לחזור על הסוס , אבל אתה לא צריך כזה למהר , לעלות לאט זה נגיד יקח לך 3 חודש ולעלות מהר חודשיים - אני לא חושב שהסיכון בפציעה חוזרת שווה את זה

בכל אופן לשיקולך , ותודה על התשובות בקשר ל CBL

Back
למעלה תחתית