סרטון סקוואט בנפילה..ביקורת טכניקה 92.5 ק"ג

לירן

משתמש קבוע
1,149
480
נק' מוניטין:
3,933
1,149
480
Iron Core
הסקוואט שלי ממש בירידה בזמן החיטוב..סוף מסה עשיתי 110(כנראה לא טכניקה ממש טובה אבל בכל זאת)
כרגע אני בלינארית, אחרי כמה שבועות שלא הצלחתי להתקדם, בסופו של דבר גם לא הצלחתי להתאושש(הייתי תקוע על שבוע-שני-שלישי בערך שזה 105-107 ק"ג) עשיתי deload קטן ל-92.5 ק"ג ואני עדיין בטוח שהטכניקה לא הכי הכי
מעוניין בביקורת על הסרטון, מה לשפר ואיך

תודה מראש

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
תחזור לעמידה צרה, מומלץ גם לגבי האחיזה במוט.
חגורה מיותרת.

מה זה עמידה צרה ? אני עומד קצת יותר מרוחב כתפיים, נראה לי שיותר נוח לי ככה..זה אמור להפריע ? דווקא הפעם נראה שהברכיים לא קרסו לי פנימה

האמת שהסתכלתי שוב על הסרטון- ברוב החזרות בעיקר בחזרה השנייה רואים בערך את המיקום של המוט, נראה לי קצת גבוה לא ? אני אמור לעשות LB..אולי בגלל זה אני מקפל את הגב ככה

אין לך מושג איך להישאר מכווץ בתחתית, בחזרות הראשונות אין לך מתיחה בתחתית(=האמסטרינגס ומקרבים לא מכווצים-ברכיים לא יציבות מספיק כנראה)
החזרות האחרונות למרות שלא נראה לך אולי נראות יותר טוב, יש כיווץ אבל עדיין לא כמו שזה אמור להראות.
הבעיה האמיתית באחרונות שבזבזת כ"כ הרבה אנרגיה בהתחלה שקשה לך להחזיק את הגב מכווץ חזק מספיק כדי שתהיה תנועה חלקה(ואז נוצר M.A ובמקום להרגיש שאתה מרים 90 קילו אתה מרגיש עוד תוספת משקל שנוצרת מהמנוף)

תכנס לסט, תחזיק גב חזק וברכיים בצדדים חזק תרד במהירות שתאפשר לך להישאר מכווץ ותעלה כמה שיותר מהר.
אם כל החזרות הראשונות שלך יהיו כמו זאת שפה עד החזרה החמישית כבר לא יהיה לך אוויר ותמשיך לרדת בגלל טכניקה לקויה.

אכן המיקום של המוט גבוהה מידי. החגורה מיותרת עם כל הכבוד אתה עובד עם 90 קילו.
סוף מסה ב 110 ק"ג לא יודע איזה תוכנית עבדת אז בל לדעתי זה ממש מעט לדעתי תשקול לעשות שוב SS משקלי העבודה שלך נמוכים אלא אם כן אתה בתת משקל של 55-60 קילו.

• פותח/ת השרשור
אכן המיקום של המוט גבוהה מידי. החגורה מיותרת עם כל הכבוד אתה עובד עם 90 קילו.
סוף מסה ב 110 ק"ג לא יודע איזה תוכנית עבדת אז בל לדעתי זה ממש מעט לדעתי תשקול לעשות שוב SS משקלי העבודה שלך נמוכים אלא אם כן אתה בתת משקל של 55-60 קילו.
שוקל 71 כרגע..עשיתי מסה עם SS (תוכנית ראשונה ופעם ראשונה בחדר כושר אי פעם), גם אז הסתבכתי קצת עם הטכניקה אז לא התקדמתי כמו שצריך

תודה לכולם על התגובות..אני ימשיך להעלות סרטונים עד שישתפר

אגב- למען הסר ספק, לדעתכם אין צורך בעוד דילואד ? כלומר המשקל אמור להיות לא קשה מדי כל עוד הטכניקה תשתפר ?

תודה

העמידה רחבה מידי, אתה לא מסתכל למטה...
אבל הבסיס, מיקום המוט - המוט לא ממוקם במקום
אתה מנסה לעשות LB עם מוט במיקום של ~HB
בלי שהמוט יהיה ממוקם כמו שצריך, זה לא יראה טוב

ובמשקל 71 על גובה 1.75, אתה צריך להיות בSS ולעלות באיזור הקילו בשבוע, קח בחשבון. מן הסתם תעשה מה שבא לך, אבל אין לך באמת מה לחטב.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
ובמשקל 71 על גובה 1.75, אתה צריך להיות בSS ולעלות באיזור הקילו בשבוע, קח בחשבון. מן הסתם תעשה מה שבא לך, אבל אין לך באמת מה לחטב.

מודע לזה..ממשיך בחיטוב מ-2 סיבות עיקריות
1 הקיץ אני רוצה להיות על א.ש נמוך, כרגע אני סביב ה-14-15 אני רוצה להגיע ל-11-12
2 בעקבות המסה הקודמת, אני רוצה להתחיל את המסה הבאה מנמוך כדי לא לסיים על אחוז גבוה מ-16-17

אין ספק שבסוף החיטוב אני מתכוון להתחיל מסה לצורך עלייה של ~15 ק"ג במשקל גוף לאורך משהו כמו שנה(מפחד לעלות מהר מדי ושוב לעלות בשומן מהר)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מה הכוונה ? אתה אומר שיהיה ממש קשה לרדת ? הרי יש כאלה שלא מתאמנים והם על א.ש נמוך..שוב זה עניין של בחירה וסדר עדיפויות אבל שאני יידע לקראת מה אני הולך..לא מעוניין לרדת לאחוז מטורף של חד ספרתי או משהו כזה, אבל כן עוד 3-4 קילו בשביל לרדת לאזור ה 12 אחוז

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית