הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנושא נוסחא לחישוב ה bmr

• פותח/ת השרשור lorin56
  • פורסם בתאריך

lorin56

משתמש מתחיל
21
0
נק' מוניטין:
0
21
0
איזה נוסחא יותר מדיוקת זאת שיש במדריכים
(גיל * 6.8) - (גובה בסנטימטרים * 5) + (משקל בק”ג * 13.7) + 66 =
או זה
לגברים: (10 xבק"ג משקל) + (6.25 xבס"מ גובה) - (5 x גיל) + 5

ועוד שאלה קוביות בבטן זה דבר שטוח או עגלגל
ובנוסף עוד שאלה אם אני היה במאזן קלוריות חיובי של 500 בשביל מסה קלה זה לא יגורם לגוף שלי לפתח שומן בבטן במקום שריר

תודה לעוזרים http://www.***/images/smilies2/smile.gif

1. הנוסחה השנייה
2. לא הבנתי את השאלה האם קוביות בבטן זה דבר שטוח או עגלגל
3. אתה תעלה בשומן תרצה או לא תרצה אך לא מחייב שתעלה ב % השומן, ההשמנה היא נטייה גנטית ואי אפשר לחזות איפה היא תיהיה כמו שאי אפשר לדעת מאיפה ירד ראשון או אחרון.

• פותח/ת השרשור
ורג עם אני ישתמש בנוסחא הראשונה אז זה אומר שאני מחשב לא נכון ?
ולגבי השומנים במסה אני מדבר על ממש שומנים לא עליה באחוזי שומן ?
ולבי שרירי הבטן ראיתי שיש אנישים שרירנים שיש להם שרירים עגולים כאלה לא רבועים ?
תודה לעוזרים

אתה לא ברור ואני מציע לך לקרוא קצת מאמרים באתר (ראה למעלה בכחול), יש לך הרבה חורים להשלים.
אם תשתמש בנוסחה הראשונה לא יגדל לך זנב וגם אם תשתמש בשנייה לא יגדלו לך קרניים שניהם לא מדוייקות אם נהייה כנים, זו סתם הערכה כללית עם סטיות של 10-20% (ויש אנשים שאף יותר, כגון כאלו עם בעיות בבלוטת התריס לדוגמא או הורמונים שונים).
עליה באחוז שומן הם ממש ממש שומנים לא בכאילו ולא בנדמה לי, אחוז שומן = כמות השומן בגופך בק"ג מכלל המסה הרזה.
שרירי הבטן אצל כל אחד מאופיינים בגנטיקה שנתנה לו מאמא אדמה, לאחד זה יהיה משלוש לאחר עיגול לאחר טרפז ולאחרון ריבוע.
אם אתה ממש רוצה אתה יכול להוציא רדיוס מהעיגול שלהם או לעשות פיתגרוס עם הריבוע שלהם (רק תחלק אותו למשלוש)

• פותח/ת השרשור
טוב תודה ועוד שאלה אני במשקל 45 אני יודע שזה נמוך בגובה 1.66 ואני בן 14 אחשב אני חשבתי אם אנוסחא הראשונה את ה bmr שלי ויצא 1700 ללא פעילות גופנית אחשב אני מתאמן 3-5 פעמים בשבוע בבית אימון ששורף 200 קלוריות ואני רוצה לפתח שרירים כאילו מסה קלה אז זה אומר שאני צריך להוסיף ל 1700 את ה 200 ואת ה 500 של המסה הקלה ?
ועוד שאלה עם אני היה עם 500 קלוריות יותר בשביל המסה אז מה יותר יתפתח לי שריר או שומן ?
תודה לעוזרים

• פותח/ת השרשור
ועוד שאלה טיפה לא קשורה אבל
כמה מים צריך שלתות ביום?
והאם זה עוזר למערכת העיכול?
ותודה על העזרה ולעוזרים

• פותח/ת השרשור
הקטע שאני לא יודע מתי אני צמע ועוד שאלה מים משפעים על מערכת העיכול ?
וכדי לי לעסות מסה קלה בשביל לפתח שרירים ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית