שלום חברים,
אני מתמאמן כבר כ-3 חודשים.
המטרה המרכזית שלי היא להוריד אחוזי שומן... בינתיים הורדתי כ-5 קילו..
אבל יש לי עוד דרך רבה לפני על מנת להוריד את הבטן ;)
יצא לי לדבר עם כמה וכמה חבר'ה במכון, והם טוענים כי לאכול בערב (נגיד שעות 22:00 וכו')
פחמימות כמו ארוחה מפנקת של אורז לדוגמא זה לא כזה טוב.
כי אחרי שאני חוזר מהמכון כושר אני בדרך כל אוכל ארוחה בשעה 22:00 של צלחת אורז ואיזשהו בשר
(לא צלחת מלאה ומפוצצת אבל מספיק על מנת לשבוע)
אמרו לי שרצוי בערב לאכול ארוחה שמכילה בעיקר חלבון וסלטים למיניהם, למשל עם פרוסות של לחם קל וקוטג'.
עכשיו העניין הוא עד כמה זה מתאים לי.
כי אני בצבא... ואני לא יכול לנהל יותר מדי את הארוחות שלי
יש לי ארוחת בוקר שאני אוכל שהיא סבבה (סלט עם איזה 1-2 פרוסות לחם שחור עם קוטג' / גבינה)
ורק ב-12:00 יש לי ארוחת צהריים (כמובן תלוי מה יש בחדר אוכל לאכול באותו יום, כי לא תמיד מה שיש זה מציאה)
ומ-12:00 אני כבר לא אוכל כ-6 שעות עד שאני חוזר הבייתה ואוכל קצת פירות כדי לא להעמיס על עצמי וישר כחצי שעה
לאחר מכן יוצא לחדר כושר.
מה אתם אומרים? מה עדיף באמת לאכול בערב?
תודה רבה מראש. 😃
אני מתמאמן כבר כ-3 חודשים.
המטרה המרכזית שלי היא להוריד אחוזי שומן... בינתיים הורדתי כ-5 קילו..
אבל יש לי עוד דרך רבה לפני על מנת להוריד את הבטן ;)
יצא לי לדבר עם כמה וכמה חבר'ה במכון, והם טוענים כי לאכול בערב (נגיד שעות 22:00 וכו')
פחמימות כמו ארוחה מפנקת של אורז לדוגמא זה לא כזה טוב.
כי אחרי שאני חוזר מהמכון כושר אני בדרך כל אוכל ארוחה בשעה 22:00 של צלחת אורז ואיזשהו בשר
(לא צלחת מלאה ומפוצצת אבל מספיק על מנת לשבוע)
אמרו לי שרצוי בערב לאכול ארוחה שמכילה בעיקר חלבון וסלטים למיניהם, למשל עם פרוסות של לחם קל וקוטג'.
עכשיו העניין הוא עד כמה זה מתאים לי.
כי אני בצבא... ואני לא יכול לנהל יותר מדי את הארוחות שלי
יש לי ארוחת בוקר שאני אוכל שהיא סבבה (סלט עם איזה 1-2 פרוסות לחם שחור עם קוטג' / גבינה)
ורק ב-12:00 יש לי ארוחת צהריים (כמובן תלוי מה יש בחדר אוכל לאכול באותו יום, כי לא תמיד מה שיש זה מציאה)
ומ-12:00 אני כבר לא אוכל כ-6 שעות עד שאני חוזר הבייתה ואוכל קצת פירות כדי לא להעמיס על עצמי וישר כחצי שעה
לאחר מכן יוצא לחדר כושר.
מה אתם אומרים? מה עדיף באמת לאכול בערב?
תודה רבה מראש. 😃