הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ימים ניטרלים ב-ud2

סניור

משתמש פעיל
530
30
נק' מוניטין:
122
530
30
אחרי ההעמסה אני שומר על 20% גרעון קלורי
ידוע לכם כללי אצבע לגבי כמות או יחס הפחמימה/שומן באותם יומיים?

אחרי ההעמסה אני שומר על 20% גרעון קלורי
ידוע לכם כללי אצבע לגבי כמות או יחס הפחמימה/שומן באותם יומיים?
אולי כבר לא רלוונטי, אבל אתה אמור להיות בנטראלי לאחר יום העמסה וזה אמור להתמשך יומיים רצופים. אם אתה בגירעון לאחר ימי העמסה, אז אתה כבר לא עושה UD2 וזה כבר התאמה אישית שלך שלא בטוח כמה היא יעילה.

אולי כבר לא רלוונטי, אבל אתה אמור להיות בנטראלי לאחר יום העמסה וזה אמור להתמשך יומיים רצופים. אם אתה בגירעון לאחר ימי העמסה, אז אתה כבר לא עושה UD2 וזה כבר התאמה אישית שלך שלא בטוח כמה היא יעילה.

I should add that dieters who want to accelerate fat
loss can cut calories by 10-20% (the cut should come from carbohydrates) on this day. This will
limit growth potential but may be necessary if maximal fat loss is the goal.

לפותח האשכול :
n average, I'd say a carb intake of 4-5 g/kg (about 2-2.5 g/lb) lean
body mass is appropriate with most, if not all, of the carbohydrates coming from complex
sources. Of course, this goes along with the standard 1 g/lb of protein and fairly low fat (40-50
grams from predominantly monounsaturated sources). This should be roughly maintenance
calories for most dieters and works out to roughly a 60% carb, 25% protein and 15% fat diet or so.

לא מהמהדורה הכי חדשה אבל נראה לי לא השתנה.

אוי לא שמתי לב שזה ישן...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית