הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מוצרים שיש בהם חלבון

XpHunTeR

משתמש מתחיל
45
0
נק' מוניטין:
-12
45
0
אני צימחוני שמנסה להתחיל לאכול בשר, או לפחות טונה בשביל החלבונים אבל כרגע אני עדיין לא מצליח.

אחרי אימון מסה אני אוכל חביתה (2 ביצים), קוטג' (100-250 גרם) וגבינה צפתית (50 גרם) עם לחם וקצת ירקות..

רציתי לדעת אם זה מספיק ובאילו עוד מאכלים יש חלבון...האם עדשים ירוקים נחשבים כטובים?

תודה

אז ככה...ממה שאני יודע:

חלבון ביצה(לבן)-4 גרם חלבון לביצה ממוצעת.

לקוטג' -100 גרם: ~10 גרם חלבון

בגבינה לבנה יש פחות או יותר אותם ערכים כמו לקוטג'.

טונה במים 100 גרם: ~ 27 גרם חלבון.

מה הכוונה "עדיין לא מצליח"?
אתה יכול גם גבינה צהובה, יש שם סביב ה5-7 גרם חלבון לפרוסה והרבה סידן...גם חלב.
מה שאתה אוכל אחרי אימון מספיק (לאחרי אימון) אבל זה תלוי איך שאר התפריט שלך נראה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יש לי שאלה בקשר לאבקת חלבון.
אני מניח שכדאי לי לצרוך אבקת חלבון כי יש לי חוסר בזה.
הבנתי שהאבקת חלבון הכי איכותית זה מי גבינה, והטעם הכי טוב זה בננה, אבל של איזו חברה ואיפה בראשון לציון יש חנות שמוכרת הכי זול ומהו המחיר?

תודה

מוצרי חלב, ביצים, דגים, קטניות + דגן בין הקטניות: חומוס ספרדי, חומוס הדס, 6 סוגי שעועית, עדשים ירוקים, עדשים בלדי, עדשים שחורים צרפתיים, עדשים אדומים שלמים וחצויים, גריסי פנינה, פול, אפונה ירוקה וצהובה, אזוקי, קסמת, אורז בר, אורז פרא, אורז מלא ארוך ועגול, אורז בסמתי מלא אורגאני, אורז טבעוני, תירס, בורגול עבה/דק, גריש ועוד.

דגנים כמו קינואה, אמרנט, זרעי פשתן, שיבולת שועל, מבחר גרנולות משובחות ועוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית