תמונה הערכת א"ש

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה
1.80 - 74-76 קילו
כבר לא בדל פחמימה = נוזלי יותר

רפוי
973285_342947282498158_865717592_n.jpg

מכווץ
986676_342947492498137_542983931_n.jpg

האם לדעתכם יש את ה-17%?
תודה מראש 😃

16-17 , אתה נכנס למסה?

ראיתי את השאלות שלך בפורום תזונה פשוט..

אני הייתי ממשיך עוד חיטוב , אבל תלוי מה אתה מעדיף.

• פותח/ת השרשור
16-17 , אתה נכנס למסה?

ראיתי את השאלות שלך בפורום תזונה פשוט..

אני הייתי ממשיך עוד חיטוב , אבל תלוי מה אתה מעדיף.

תודה 😃
אני בנייטראלי ככה או ככה לעוד שבוע בגלל תקופה עמוסה
אחרי זה אני אחליט להמשיך לחטב או מסה לפי המשקלים כי בלחיצות הם התחילו לרדת ואם הסקוואט שלי נתקע אני עובר למאזן חיובי.

ירדת יפה! נראה 16% ולדעתי הסקוואט שלך לא אמור לרדת במיוחד אם אתה משפר את הטכניקה שלך בו(אני בחיטוב ביינתים התחזקתי בסקוואט בנץ ובפרס נשארתי על אותו משקל)

• פותח/ת השרשור
ירדת יפה! נראה 16% ולדעתי הסקוואט שלך לא אמור לרדת במיוחד אם אתה משפר את הטכניקה שלך בו(אני בחיטוב ביינתים התחזקתי בסקוואט בנץ ובפרס נשארתי על אותו משקל)

תודה, הכל חוץ מהסקוואט ירד קצת אבל הדדליפט אני עובד על האחיזה ועל הטכניקה. (משחק קצת סומו - קלאסי והוק בסטים חימום ורגיל בסט הכבד )
העמידה שלי יותר רחבה, ה-ROM שלי יותר קצר והטכניקה הסתדרה ונשבר PR אחד (מחסום ה-100)

• פותח/ת השרשור
16%~ לפי דעתי תן חיטוב ל12 ומשם תפציץ בSS

אתה אומר שלוש שבועות חיטוב רצחני (AD אולי? או משהו כזה) יביאו אותי ל-12%? ו-70 קילו בערך
אין לי כל כך הרבה זמן לבזבז אני רוצה להגיע 90 קילו בדצמבר עם טוטאל מכובד יחסית. (יש חופש גדול שאפשר "לבזבז" על אימונים-אוכל-התאוששות)

רצחני לא התכוונתי למאזן אלא לדיאטה נגיד סופר דלה בפחמימות או כל שיטה אחרת שהיא גיהנום 😈

נערך לאחרונה:
אתה אומר שלוש שבועות חיטוב רצחני (AD אולי? או משהו כזה) יביאו אותי ל-12%? ו-70 קילו בערך
אין לי כל כך הרבה זמן לבזבז אני רוצה להגיע 90 קילו בדצמבר עם טוטאל מכובד יחסית. (יש חופש גדול שאפשר "לבזבז" על אימונים-אוכל-התאוששות)

תן חיטוב כדי שבחופש תוכל להתחיל עם בנות בים.

רצחני לא התכוונתי למאזן אלא לדיאטה נגיד סופר דלה בפחמימות או כל שיטה אחרת שהיא גיהנום 😈
אתה יכול לעשות את דיאטת הכאסח אבל זה מאוד קשה וגם לא יודע אם הייתי ממליץ לך אץ זה בגילך אבל 3 שבועות זה לא כ''כ נורא .
מצד שני אתה יכול לעשות דיאטה רגילה ולרדת קצת . להתחיל מאסה מהמצב הזה...אתה תיראה מהר מאוד כמו פח זבל גדול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית