הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העמסה ב-120 פחמימה

מצטער לא מסכים עם מה שנאמר למעלה.
ב120 גר' הגוף לא נמצא במצב של קטוזיס , והמילוי של הגליקוגן בשריר נמצא בכמות ממוצעת .
על כמות כזאת של פחמימות הייתי עושה פעם בחודש העמסה.

לא חייב להסכים לפי דעתי כדי לשמור על חילוף החומרים יש צורך בהעמסה עם +קלורי קטן ולפי הספר אחת לשבועיים

מצטער לא מסכים עם מה שנאמר למעלה.
ב120 גר' הגוף לא נמצא במצב של קטוזיס , והמילוי של הגליקוגן בשריר נמצא בכמות ממוצעת .
על כמות כזאת של פחמימות הייתי עושה פעם בחודש העמסה.
קטוזיס יכול לקרות גם ב10, גם ב50 או גם ב100. משתנה מאדם לאדם.

לפותח האשכול אם אתה דואג מבחינת חילוף חומרים, תדאג לאכול לא פחות מ1300-400 קל' ליום .. התפקיד העיקרי של העמסה הוא למלא מאגרי גליקון בשריר ובכבד . כדי שיאפשר המשך באימונים

- - - עידכון הודעה - - -

...

- - - עידכון הודעה - - -

///
אני אמרתי שאין צורך בהעמסה תכופה כזאת עם כמות כזאת של פחמימה מכיוון שעל 120 גר' לא נוצר קטוזיס שמרוקן את מאגרי הגליקוגן . עד כאן יפה ?
בא בילי ואמר לי שקטוזיז יכול להיווצר ב-100-500-10 , הוא לא חידש לי כלום , בממוצע מתחת ל100 גר' מתחיל להיווצר גופי קטון את זה אני יודע .

אז מה לא מובן פה ?

אני אמרתי שאין צורך בהעמסה תכופה כזאת עם כמות כזאת של פחמימה מכיוון שעל 120 גר' לא נוצר קטוזיס שמרוקן את מאגרי הגליקוגן . עד כאן יפה ?
בא בילי ואמר לי שקטוזיז יכול להיווצר ב-100-500-10 , הוא לא חידש לי כלום , בממוצע מתחת ל100 גר' מתחיל להיווצר גופי קטון את זה אני יודע .

אז מה לא מובן פה ?
שאלת את בילי "למה אתה מסיר לי את זה ?" אז עניתי לך בסה''כ .

• פותח/ת השרשור
תעמיס אחת ל14 יום ותוריד עם הזמן את התדירות (אל תרד מ10 ימים)

...

- - - עידכון הודעה - - -

///

לא הבנתי למה אתה מסביר לי מתי נוצר קטוזיס ..?
בתכלס אני חודשיים וחצי בחיטוב ועשיתי רק פעם אחת העמסה
בתחילת החיטוב הייתי 150 פחמימה אחרי זה 130 ובחודש האחרון 120
ולפני שבועיים היה לי העמסה ראשונה
וכמו שהבנתי במצב של 120 העמסה תחשב כמו צ'יט
השאלה שלי היא אם העמסה במצב שלי נחוצה בשביל באמת הגוף או יותר בקטע פסיכולוגי ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית