עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כאילו להיות על ניטרלי?צריך פעם בשבוע העמסה בקטנה (+קלורי לא גדול)
קטוזיס יכול לקרות גם ב10, גם ב50 או גם ב100. משתנה מאדם לאדם.מצטער לא מסכים עם מה שנאמר למעלה.
ב120 גר' הגוף לא נמצא במצב של קטוזיס , והמילוי של הגליקוגן בשריר נמצא בכמות ממוצעת .
על כמות כזאת של פחמימות הייתי עושה פעם בחודש העמסה.
לא הבנתי למה אתה מסביר לי מתי נוצר קטוזיס ..?קטוזיס יכול לקרות גם ב10, גם ב50 או גם ב100. משתנה מאדם לאדם.
...ב120 גר' הגוף לא נמצא במצב של קטוזיס , והמילוי של הגליקוגן בשריר נמצא בכמות ממוצעת .
///לא הבנתי למה אתה מסביר לי מתי נוצר קטוזיס ..?
אני אמרתי שאין צורך בהעמסה תכופה כזאת עם כמות כזאת של פחמימה מכיוון שעל 120 גר' לא נוצר קטוזיס שמרוקן את מאגרי הגליקוגן . עד כאן יפה ?...
- - - עידכון הודעה - - -
///
שאלת את בילי "למה אתה מסיר לי את זה ?" אז עניתי לך בסה''כ .אני אמרתי שאין צורך בהעמסה תכופה כזאת עם כמות כזאת של פחמימה מכיוון שעל 120 גר' לא נוצר קטוזיס שמרוקן את מאגרי הגליקוגן . עד כאן יפה ?
בא בילי ואמר לי שקטוזיז יכול להיווצר ב-100-500-10 , הוא לא חידש לי כלום , בממוצע מתחת ל100 גר' מתחיל להיווצר גופי קטון את זה אני יודע .
אז מה לא מובן פה ?
תעמיס אחת ל14 יום ותוריד עם הזמן את התדירות (אל תרד מ10 ימים)
...
- - - עידכון הודעה - - -
///
בתכלס אני חודשיים וחצי בחיטוב ועשיתי רק פעם אחת העמסהלא הבנתי למה אתה מסביר לי מתי נוצר קטוזיס ..?