עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחחח כשאבין מה כתבת אענה 😃הבנתי, תודה. פשוט קיבלתי את הרושם שברגע שעובדים על משקלים גבוהים וחזרות נמוכות אומנם עולים במסה אך השריר לא ממש מתחזק אז חשבתי שהיות ומתח זה תרגיל מורכב ומחזק אולי עדיף לי לחזק שרירים מסויימים וכך יהיה לי יותר קל להעלות משקלים בתרגילים אחרים מאחר ואני מחזק את אותם שרירים, בקיצור יצא יותר מידי ארוך, השאלה היא אם זה נכון או לא
הבנתי, תודה. פשוט קיבלתי את הרושם שברגע שעובדים על משקלים גבוהים וחזרות נמוכות אומנם עולים במסה אך השריר לא ממש מתחזק אז חשבתי שהיות ומתח זה תרגיל מורכב ומחזק אולי עדיף לי לחזק שרירים מסויימים וכך יהיה לי יותר קל להעלות משקלים בתרגילים אחרים מאחר ואני מחזק את אותם שרירים, בקיצור יצא יותר מידי ארוך, השאלה היא אם זה נכון או לא
האם זה נכון שתרגילים לעלייה במסה ז"א חזרות נמוכות משקל גבוה פחות מחזקים ממספר גבוה יותר של חזרות וכמובן משקל נמוך יותר
כן זאת השאלה שלי, אתה בטוח שזה נכון כי הדעה הרווחת היא שבשביל לעלות במסת שריר "להתנפח" צריך לעבוד על משקלים גבוהים וטווח חזרות של 6-8