הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לתפריט

trovlet

משתמש מתחיל
163
1
נק' מוניטין:
-14
163
1
אפשר מידע איך תפריט לתוכנית SS אמור להראות?
רק הבנתי שצריך גרם אחד של שומן על כל קילו בגוף ומשהו כמו 2500 קל' אה וכן 2 גרם חלבון על כל קילו

עכשיו השאלה מה עם פחמימה ?

ועוד משהו אני יכל לסדר לעצמי תפריט אבל הבעיה שאני לא יודע בדיוק כמה גרם זה וכמה גרם זה ואני נגיד יכל לאכול יותר ממה שצריך... למשל חומוס אני יכל לטחון את זה כמו יוגורט אבל הקטע שזה יעבור את השומן שאני צריך, מה יקרה?

עוד משהו שרציתי לשאול בקשר ל טסט יש דרכים טבעיות להעלאות אותו, זה באמת אפקטיבי או שזה העלאה מזערית?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
זה תקף גם ל SS? כי קראתי איפשהו שב SS יש יותר קלוריות

ואם אני עובר את כמה שאני צריך? למשל בשומן אני אוכל יותר אז זה יצטבר כשומן יתר או משהו?

בSS המטרה היא להתחזק ולכן יותר מומלץ לאכול יותר כדי להתחזק יותר גם אם זה לעלות בשומן.

בגדול תבדוק שאתה ב+ קלורי סביר(500 נניח) ושאתה צורך מספיק חלבון, זה העיקר.

גרם שומן = 9 קלוריות
גרם חלבון = 4 קלוריות
גרם פחמימה = 4 קלוריות

1. אתה מחשב כמה שומן וחלבון צריך ואז את השאר בפחמימות
2. מה המשקל והגובה?
3. אני עושה ss ו2500 קלוריות לא מספיקות לי אני צריך כמעט 4000 וגם את זה אני בקושי אוכל אז אל תדאג בקשר ליותר מדי אוכל אלא למעט מדי(זה גם תלוי בגנטיקה שלך, אם יש לך נטייה להשמנה זה לא נכון אבל אם אתה עושה ss כנראה שזה לא ככה)

זה תקף גם ל SS? כי קראתי איפשהו שב SS יש יותר קלוריות

ואם אני עובר את כמה שאני צריך? למשל בשומן אני אוכל יותר אז זה יצטבר כשומן יתר או משהו?
בSS תתחיל מתפריט שבנית משם.. ואז תעלה קלוריות במידה ואתה מרגיש שאתה לא מתאושש
לא אם אתה תאכל יותר שומן זה לא אומר שתשמין בהכרח.. השמנה זה עניין של מאזן קלורי חיובי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית