הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פציעה בגב תחתון בעקבות סקווט(משאר בגלל באט וינק)

• פותח/ת השרשור eli
  • פורסם בתאריך

eli

משתמש מתחיל
19
0
נק' מוניטין:
0
19
0
הרופא שלח אותי לCT לא מצאו שום דבר ושלח אותי לפיזוטרפיה ,בעיקרון בזמנו (עכשוי לא מתאפשר לי להתאמן במכון כושר) אחרי הפציעה והCT חזרתי להתאמן ואחרי אימון פשוט מתי שהלכתי הרגשתי בלי הפסקה קליקים וחיכוחים ,היום לא יודע אם יש לי את התופעה הזו עדיין אחרי האימון אבל עד היום יש לי רגישות והרגשה של לחץ שם ,אני לא יכול להרים את הרגל ולהוריד בלי להרגיש קליק וחיכוח חזק שם ,מה לדעתכם מזה ומה אני צריך לעשות?

נערך לאחרונה:
הרופא שלח אותי לCT לא מצאו שום דבר ושלח אותי לפיזוטרפיה ,בעיקרון בזמנו (עכשוי לא מתאפשר לי להתאמן במכון כושר) אחרי הפציעה והCT חזרתי להתאמן ואחרי אימון פשוט מתי שהלכתי הרגשתי בלי הפסקה קליקים וחיכוחים ,היום לא יודע אם יש לי את התופעה הזו עדיין אחרי האימון אבל עד היום יש לי רגישות והרגשה של לחץ שם ,אני לא יכול להרים את הרגל ולהוריד בלי להרגיש קליק וחיכוח חזק שם ,מה לדעתכם מזה ומה אני צריך לעשות?

"קליקים וחיכוכים" איפה? בחוליות?
מה עם כאב? לא הזכרת פה אם כואב ואם כן , אז היכן?

• פותח/ת השרשור
"קליקים וחיכוכים" איפה? בחוליות?
מה עם כאב? לא הזכרת פה אם כואב ואם כן , אז היכן?
כן בחוליות ,לא בדיוק מרגיש כעב למרות אם אני עומד הרבה זמן אז כן מתחיל כעב שוב(בהתחלה היה כעב ברמה שלא יכלתי לזוז מהמיטה) יותר מרגיש הרגשה של לחץ ותפוס בצד של החוליות..

נערך לאחרונה:
לי היתה אותה פציעה כמו שאתה מתאר לפני שנה וחצי כתוצאה מטכניקה לקויה בדדליפט .
אני לא הלכתי לרופא והפסקתי להתאמן לשבועיים שהבנתי שהכאבים לא עוברים ואני מת מכאבים שאני הולך,קם ויושב התחלתי להתאמן שוב בעוצמה נמוכה כאשר מאימון לאימון היתי מרגיש הקלה רבה אחרי 4 חודשים כבר החלמתי לחלוטין ולא היה שום כאב(אני לא בא ליעץ כלום זאת רק החוויה שעברתי עם הפציעה שלי).
לפי דעתי תלך למומחה גב תבקש בקופת חולים שיפנו אותך או אורטופד טוב.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית