ייעוץ סרטון תכניקה לחיצות רגליים.

markfire

משתמש מתחיל
90
3
נק' מוניטין:
72
90
3
קאנטרי קלאב
הורדתי את המשקל עד שהרגשתי שהשריר ברגל מתחיל לגעת לי בבטן. האם זה בסדר או שאני צריך להוריד עוד?
זה 230קילו(200 ללא המכשיר והמכשיר בדקתי הוא בערך 30-35 קילו אם לא יותר) חברה 😛 אימון הבא אני אשים יותר כי עשיתי שלושה סטים וזה היה השלישי עשיתי בהתחלה של 8 כל אחד חשבתי שאת השלישי אני לא אצליח אבל הצלחתי 11 😃 צולם הסט השלישי (האחרון).

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
רק חסר מישהו שיחבק אותך במהלך הסט וזה כמעט כמו הסקוואטים של מאור זדרד 🤡

אתה לא שובר מקביל, הברכיים גולשות, שמור על החזה בחוץ שלא יקרוס!
חוץ מזה נראה בסדר!

• פותח/ת השרשור
אה סליחה אם הגבתי במקום הלא נכון. ותודה, הבנתי שאני צריך להוריד יותר, כי לא הייתי בטוח. אני מוריד עד שהרגל מתחילה לגעת לי בבטן, עכשיו אני אעשה מלא יותר.

• פותח/ת השרשור
תעשה סקוואט אם אתה יכול
יש בעייה שאני לא יכול להשים משקל על גב ללא כרית או משהוא בסגנון. במכון אין שום דבר לשים על המוט כדי שלא יהיה כואב. ובנוסף פעם הייתי עושה סקואטים וכששמתי משקל גדול נהיו לי כאבים בגב תחתון ועד היום כשנה וחצי יש לי כאבים כרונייים קטנים בגב תחתון וניסיתי לחזור לסקווט ואחרי שעשיתי סט כאב לי חזק. הלכתי לאורטופד עשיתי CT והוא אמר שאלו השרירים.

- - - עידכון הודעה - - -

אוקיי הבנתי. לנעול אם אפשר.

יש בעייה שאני לא יכול להשים משקל על גב ללא כרית או משהוא בסגנון. במכון אין שום דבר לשים על המוט כדי שלא יהיה כואב. ובנוסף פעם הייתי עושה סקואטים וכששמתי משקל גדול נהיו לי כאבים בגב תחתון ועד היום כשנה וחצי יש לי כאבים כרונייים קטנים בגב תחתון וניסיתי לחזור לסקווט ואחרי שעשיתי סט כאב לי חזק. הלכתי לאורטופד עשיתי CT והוא אמר שאלו השרירים.

- - - עידכון הודעה - - -

אוקיי הבנתי. לנעול אם אפשר.

נשמע כמו הרבה תירוצים מפגרים שהמצאת, מקווה שאתה מאמין לעצמך.

תלמד לעשות סקוואטים כמו בן אדם, אין צורך בשום כרית, אפילו לבנות!
תלמד איפה המוט מתמקם על הגב, כנראה שאין לך בכלל מושג מה אתה עושה.

• פותח/ת השרשור
תלמד לעשות סקוואטים כמו בן אדם, אין צורך בשום כרית, אפילו לבנות!
תלמד איפה המוט מתמקם על הגב, כנראה שאין לך בכלל מושג מה אתה עושה.
קודם כל תודה לכל המגיבים והיורדים 😃. אני אתחיל לעשות סקואטים אולי אם אני אכנס לזה בגלל שזה כאב של שרירים השרירים יתחזקו ויפסיק לי הכאב (בכל זאת כדאי לנסות).
אני אנסה בעזרת האנשים הנחמדים בפורום לבצע טכניקה שתשאף ל 100%, אתחיל ממשקלים קטנים כל עוד אני לומד את הטכניקה ואז אני אעלה.
Vibryll אתה יכול להראות לי בבקשה איפה מחזיקים את המוט כדי שלא יכאב בסקווט?
תודה מראש!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית