הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון חוב לראק מתח עם 40 קילו.

markfire

משתמש מתחיל
90
3
נק' מוניטין:
72
90
3
קאנטרי קלאב
חוב לראק מתח עם 40 קילו, לא היה 40 אז לקחתי 45 כי עברתי מכון, במכון הקודם הייתי עושה עם חגורה ושברתי אותה עם המשקל (התעקם הוו ונשברח החגורה) זו הייתה חגורה מיוחדת כדי לעבוד על הגב.פה עשיתי 7 חזרות אבל לרוב אני עושה 8 פשוט פתאום כאבו לי כפות הידיים מלהחזיק כזה משקל אז הפסקתי ב 7.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מה ההתלהבות ומה יש להוכיח... זה לא משנה רק כמה משקל עליך, מה שמשנה זה גם כמה אתה עצמך שוקל ואתה שוקל כולה 68
גם עם תוספת של 40 קילו זה לא בשמים בכלל

• פותח/ת השרשור
הכל יחסי. אם אני שוקל 65 ואני מרים איתי עוד 45 קילו. אם לחשוב יחסי זה עם עוד 66.6% ממסת הגוף שלך.
כתבתי שזה חוב לראק, לא להתלהב או משהוא, אם הייתי מתלהב הייתי מראה שאני עושה ביד אחד מתח כמה חזרות.
לפי מה שאתה אומר זה שאם אח שלי הקטן שוקל 25 קילו, למה הוא לא עושה גם כ 40 חזרות? אלא רק 6?
וחוץ מזה: תגובה של קנאים.

מה ההתלהבות ומה יש להוכיח... זה לא משנה רק כמה משקל עליך, מה שמשנה זה גם כמה אתה עצמך שוקל ואתה שוקל כולה 68

זה מרשים מאוד וגם הוא לא בא להתלהב, זה שאתה לא מסתדר עם המשקל שלך זה בעיה שלך.

לפותח האשכול,
כל הכבוד ! כמה מתח אתה עושה ללא תוספת משקל בכלל?

• פותח/ת השרשור
תודה,סביבות 40 לא בדקתי אבל יותר מ 35 מאז סוף שנה שעברה.(37 בבגרות בספורט)

נערך לאחרונה:
זה מרשים מאוד וגם הוא לא בא להתלהב, זה שאתה לא מסתדר עם המשקל שלך זה בעיה שלך.

לפותח האשכול,
כל הכבוד ! כמה מתח אתה עושה ללא תוספת משקל בכלל?

אני מסתדר מצויין עם המשקל שלי. 89 קילו על 1.89.
ותמשיך לשכנע את עצמך שזה מרשים רק כי אתה גם שוקל 68...

כל הכבוד
להבא תקפיד להתאזן טוב כבר מההתחלה
ככה באמצע הסט לא תצטרך לזוז על המתח, להוריד ולהחזיר את המשקל שוב.
זה סתם מבזבז לך כוח וחזרות פוטנציאליות

אני מסתדר מצויין עם המשקל שלי. 89 קילו על 1.89.
ותמשיך לשכנע את עצמך שזה מרשים רק כי אתה גם שוקל 68...
קיבלת אזהרה. פעם הבאה שתתקוף משתמש באופן אישי, כן משקל לא משקל, אתה תושעה מהאתר.
צריך לעשות פה ניקיון, נהייה פה מזבלה לאחרונה.

אין לי מושג אם זה מקנאה או מבורות אבל אין לך מושג על מה אתה מדבר.

• פותח/ת השרשור
שמע כנראה הטכניקה שלי היתה לקויה ופגעתי בשרירי הגב אני אתחיל סקואטים ממשקל נמוך, אבקר תכניקה ואעלה סרטון עם תכניקה שואפת למושלמת.
בכל זאת מה שהבנתי כנראה לא ירדתי מספיק בסקואט בגללזה עשיתי משקל ענקי יחסית.

שמע כנראה הטכניקה שלי היתה לקויה ופגעתי בשרירי הגב אני אתחיל סקואטים ממשקל נמוך, אבקר תכניקה ואעלה סרטון עם תכניקה שואפת למושלמת.
בכל זאת מה שהבנתי כנראה לא ירדתי מספיק בסקואט בגללזה עשיתי משקל ענקי יחסית.

כל האגו צריך להיות בצד, תתחיל עם מוט ריק, תתרגל בהתחלה.
כנראה שיש לך קצת רקע וכוח, אתה לא הגעת אתמול לחדר הכושר אז אתה יכול להתחיל מ-60, שתיהיה לך התנגדות כלשהי על הגב בשיביל ללמוד את התנועה!
אל תרוץ ישר למשקלים כי זו טעות שנוצרת כתוצאה מהאגו לאנשים רבים!
לא פעם לימדתי מישהו סקוואט, מישהו שעשה רבעים עם 120-130 קילו, עשה יופי של סקוואט עם 80 ושבוע לאחר מכן ראיתי אותו שוב מעמיס 130 ועושה רבעים.
בכל אופן, תעלה סרטון ביקורת עם 60 קילו, תראה טוב את זה לפני שאתה מתחיל לתרגל.
טרי מהתנור!

https://www.dropbox.com/s/292yap2cpm5pgz6/Starting.Strength.Squat.2009.DVDRip.XviD.Heb.Subs-LBS.avi

• פותח/ת השרשור
יש לי הזעת יתר בידיים כך שאחרי כ 4 חזרות אני מחליק מטה עם הידיים ואם אני שם כפפות הן מתחילות להסריח אחרי שני אימונים, אז אני מתאמן בלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית