הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון חוב לראק מתח עם 40 קילו.

markfire

משתמש מתחיל
90
3
נק' מוניטין:
72
90
3
קאנטרי קלאב
חוב לראק מתח עם 40 קילו, לא היה 40 אז לקחתי 45 כי עברתי מכון, במכון הקודם הייתי עושה עם חגורה ושברתי אותה עם המשקל (התעקם הוו ונשברח החגורה) זו הייתה חגורה מיוחדת כדי לעבוד על הגב.פה עשיתי 7 חזרות אבל לרוב אני עושה 8 פשוט פתאום כאבו לי כפות הידיים מלהחזיק כזה משקל אז הפסקתי ב 7.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
לומד מהטובים ביותר:
+ריפטו (אני מקשיב לריפטו ובוחן טכניקות של האנשים בסרטון על מנת לדעת לבקר את שלי בסופו של דבר)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא, אל תעשה סלט!:nono:
רוב החבר'ה פה הטלטים מיומנים ומקצוענים בעלי רקע רב בתחום!
תלמד את הסקוואט הבסיסי שריפ מלמד!
אין צורך לקחת מהם דוגמא ולצנוח כמוהם כי זה יכול להוביל ליופי של פציעה למתאמן מתחיל כמוך.

מאיך שאתה מדבר נראה שאתה ילד. תלמד להקשיב לאלו שהשיגו קצת יותר ממך בפורום במקום לרשום שטויות.
תתחיל ללמוד את הטכניקה אם זה מה DVD של ריפטו או מהספר תתחיל ממשקלים נמוכים כמו שאמרו ותשים את האגו
בצד בינתיים האגו שלך עשה לך בושות עם הלג פרס.

• פותח/ת השרשור
ת'אמת לפני שצילמתי חשבתי שאני עושה קצת יותר עמוק שאלתי אנשים סביבי ואמרו שזה מעולה והמאמן אמר גם. לדעתי בהנחה שאני נמוך עשיתי את התרגיל בסדר עד שהרגל יחסית לגוף יוצרת 90 מעלות אבל אני לא מתווכח עם אנשים מנוסים ממני אם אמרו עוד אז פעם הבאה אוריד עוד.

לג פרס זה תרגיל שלא נותן שום אינדיקציה לכוח!
למי שיש סקוואט חזק, בהחלט יוכל לתת יופי של לחיצה בלג פרס, אבל בשום פנים ואופן לא להפך!
לא פעם ולא פעמיים נתקלתי בליצנים שמעמיסים על האגו שלהם 300+ קילו בלג פרס ועושים סקוואט עם 140 קילו לרבעים כמו בחורות.
זה תרגיל לא חשוב ואפילו מיותר כשאתה מתאמן ברמה כמו שאתה(מתחיל)!
אל תבזבז על זה את הזמן, תעשה סקוואט!
אל תקח דוגמא ממי שמסביב שאומר לך "נראה סבבה אחי" וגם אל תקשיב למאמנים.
מניסיון אישי שלי ושל הרוב המוחלט פה, לרוב מסביב אין בכלל מושג והם לא יכולים להוות דוגמא לשום דבר!
בקיצור, תלמד סקוואט כמו בן אדם, לפי הסרטון שפרסמתי לך.
בהצלחה!

קיבלת אזהרה. פעם הבאה שתתקוף משתמש באופן אישי, כן משקל לא משקל, אתה תושעה מהאתר.
צריך לעשות פה ניקיון, נהייה פה מזבלה לאחרונה.
מושון שירותי ניקיון בע"מ
למי שיש סקוואט חזק, בהחלט יוכל לתת יופי של לחיצה בלג פרס, אבל בשום פנים ואופן לא להפך!
לא פעם ולא פעמיים נתקלתי בליצנים שמעמיסים על האגו שלהם 300+ קילו בלג פרס ועושים סקוואט עם 140 קילו לרבעים כמו בחורות.
מניסיון אישי שלי ושל הרוב המוחלט פה, לרוב מסביב אין בכלל מושג והם לא יכולים להוות דוגמא לשום דבר!
בהצלחה!
אני לא מתכוון לצחוק עליך או לבוא ממקום שלילי, אבל אני מציע לך לשים לב לסימני קריאה, אתה רושם המון כאלה וזה פוגע ברצינות שמתייחסים להודעות ומוציא אותך ילד טמבל מ-FXP.
שלא תבין לא נכון, אני מודע לזה שאתה תותח ורציני, פשוט הסימני קריאה פוגעים חזק במעמד שלך בקרב אנשים אחרים שלא מכירים אותך וקוראים את זה.
בכל מקרה מסכים איתך על כל משפט בתור אחד עם עבר בלג פרס ואחד שלא עשה פוזות והתחיל עם מוט ריק ב-SS, ועלה לאט לאט בלי לדלג (זה כולל אימונים של 20 דקות, דקה מנוחה בין סטים ו-20 שניות ל-5 חזרות).

מושון שירותי ניקיון בע"מ

אני לא מתכוון לצחוק עליך או לבוא ממקום שלילי, אבל אני מציע לך לשים לב לסימני קריאה, אתה רושם המון כאלה וזה פוגע ברצינות שמתייחסים להודעות ומוציא אותך ילד טמבל מ-FXP.
שלא תבין לא נכון, אני מודע לזה שאתה תותח ורציני, פשוט הסימני קריאה פוגעים חזק במעמד שלך בקרב אנשים אחרים שלא מכירים אותך וקוראים את זה.
בכל מקרה מסכים איתך על כל משפט בתור אחד עם עבר בלג פרס ואחד שלא עשה פוזות והתחיל עם מוט ריק ב-SS, ועלה לאט לאט בלי לדלג (זה כולל אימונים של 20 דקות, דקה מנוחה בין סטים ו-20 שניות ל-5 חזרות).

ככה אני רושם כשהטון הוא קצת מעל לדיבור רגיל.😃
לא רואה בזה בעיה, הרי אני לא מרבה בשימוש ב חחחחח וב-!!!!!!1111
ברגע שזה סימן קריאה אחד לדעתי זה בסדר גמור.

ככה אני רושם כשהטון הוא קצת מעל לדיבור רגיל.😃
לא רואה בזה בעיה, הרי אני לא מרבה בשימוש ב חחחחח וב-!!!!!!1111
ברגע שזה סימן קריאה אחד לדעתי זה בסדר גמור.
הקטע שכמעט כל משפט שלך עם סימן קריאה, אז אמנם זה סימן קריאה אחד אבל יש לך יותר מדי וזה לא הכי זורם לעין.

הקטע שכמעט כל משפט שלך עם סימן קריאה, אז אמנם זה סימן קריאה אחד אבל יש לך יותר מדי וזה לא הכי זורם לעין.

מתקשה להסכים איתך.
עם כל הכבוד לזה שאנחנו נוהגים שלא להתנהג כמו ילדי FXP, יש גבול לתשומת הלב לשטויות.
לא נראה לי שמצפים פה מאנשים לכתוב כמו רובוטים עם השגחה ברמה של Stasi מתקופת GDR.

• פותח/ת השרשור
בהצלחה!
איך אתה מגדיר מתאמן מתחיל?
כי אם לפי זמן אני מתאמן 4 שנים.

• פותח/ת השרשור
לפי משקלי עבודה בסקוואט דדליפט בנץ פרס ופרס
דאדליפט עוד לא ניסיתי. בינתיים אני עובד עם סקואט ניראלי סביבות ה 120 עוד לא בדקתי בגלל שעשיתי כמה סטים טכניקה ואז עבודה.
בנץ' 102.5 קילו אני מצליח חזרה מלאה ואיטית. בדקתי לפני חודש, אני רוצה לנסות לשבור שיא הארץ לקטגוריה שלי.
האם זה נחשב למתחיל? ואם כן אז איך אני יודע מתי אני עובר את ה"מתחיל" למתקדם?

דאדליפט עוד לא ניסיתי. בינתיים אני עובד עם סקואט ניראלי סביבות ה 120 עוד לא בדקתי בגלל שעשיתי כמה סטים טכניקה ואז עבודה.
בנץ' 102.5 קילו אני מצליח חזרה מלאה ואיטית. בדקתי לפני חודש, אני רוצה לנסות לשבור שיא הארץ לקטגוריה שלי.
האם זה נחשב למתחיל? ואם כן אז איך אני יודע מתי אני עובר את ה"מתחיל" למתקדם?
כשתדע מה המשקלים שלך באמת בסקוואט ובדדליפט, ההגדרה למתאמן מתחיל היא מתאמן שמסוגל להתקדם מאימון לאימון במשקלים

• פותח/ת השרשור
כשתדע מה המשקלים שלך באמת בסקוואט ובדדליפט, ההגדרה למתאמן מתחיל היא מתאמן שמסוגל להתקדם מאימון לאימון במשקלים
אבדוק זאת בסוף הקיץ אחרי החיטוב. כרגע בבנץ' לפחות אני תקוע על משקל עבודה של 95 ל6 חזרות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית