עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בארוכות בוודאות. ככל שאתה קל יותר יהיה לך קל יותר לרוץ למרחקים ארוכים
אין פה קונפליקט, כושר קרבי שונה מכושר לרוץ 10 ק"מ הכי מהר ודווקא חייל במשקל 50 ק"ג שיכול להיות מאוד מהיר בריצת 2000 ברגע שישימו עליו אפוד ונשק יתקשה.איך לפתור את הקונפליקט?
אין פה קונפליקט, כושר קרבי שונה מכושר לרוץ 10 ק"מ הכי מהר ודווקא חייל במשקל 50 ק"ג שיכול להיות מאוד מהיר בריצת 2000 ברגע שישימו עליו אפוד ונשק יתקשה.
מצטרף להמלצה להצטרף לקבוצת הכנה ייעודית לצבא ולא לנסות לבנות לעצמך תוכנית
אני הייתי לוחם.. עד לא ממזמן, כי השתחררתי 😃
בכל מקרה, כמה טיפים ממני-
1. לרוץ 10 ק"מ ב40 דקות זה טוב ויפה...אבל אתה לא צריך לעשות תוצאה טובה בריצות ארוכות. אתה צריך לדעת לרוץ ריצות ארוכות.
מה זאת אומרת לדעת לרוץ ריצות ארוכות?קשה להסביר. זה שובר מנטלית ופיזית. אם תדע לרוץ הרבה(10 ק"מ זה נחשב לטווח בינוני מינוס אגב)יהיה לך יתרון על אחרים.
2. אם אתה רוצה להיות לוחם, במיוחד ביחידות מיוחדות, אתה חייב מסת שריר..וכמה שאפשר יותר. למה? נתחיל מזה שזה ימנע ממך פציעות. אם אתה תהיה גדול וחזק פיזית תפצע פחות. סיבה אחרת כי כוח זה משהו שנדרש.
3. השיטה הטובה ביותר להתאמן לצבא, לגיבושים ובכלל לשיפור היכולת הכללית שלך בריצה זה לשלב.
לרוץ כל יום 10 ק"מ זה טוב ויפה, אבל זה לא ישפר אותך. תשלב באימונים שלך אינטרוואלים, פארטלק, ריצות ארוכות ספרינטים וכו'. באמת שלא חסר אימונים.
4. קבוצות של כושר קרבי זה בזבוז זמן
5. באימוני ריצה, במיוחד אם אתה מתחיל, ממליץ לך לקבוע לעצמך יעד של זמנים ולא של טווח בריצות ארוכות.
בהצלחה!
מן הסתם שאם מסת השריר שתעלה תהיה בגב, בחזה ובידיים היכולת שלך לרוץ תפגע. תאמן רגליים ויהיה בסדר
אבל שוב, אתה מסתכל על זה מנקודת מבט לא נכונה
בטח שכןבאמת שאני לא מבין, למה צריכים כוח? הרי בתכלס הם רק רצים והולכים כל הטירונות והאימון המתקדם.
ללכת 20 ק"מ עם עוד 20 ק"ג לא יהיה קל יותר בצורה משמעותית אם יש לך הרבה מסת שריר
חד משמעי כןבאמת שאני לא מבין, למה צריכים כוח? הרי בתכלס הם רק רצים והולכים כל הטירונות והאימון המתקדם.
ללכת 20 ק"מ עם עוד 20 ק"ג לא יהיה קל יותר בצורה משמעותית אם יש לך הרבה מסת שריר
אם תשים על בחור כחוש 20 קילו הוא יקרוס, י'משוגע.ללכת 20 ק"מ עם עוד 20 ק"ג לא יהיה קל יותר בצורה משמעותית אם יש לך הרבה מסת שריר