הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

פציעה ביד האחורית

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
שלום
כבר כמעט שלוש שבועות שאני עם פציעה באזור היד האחורית והכתף, לא כואב לי לעשות תנועות כמו פרס, בנצ' פרס פשיטות או כפיפות מרפק.
הכאב מופיע רק כשאני עושה סקוואט ומרים מרפקים גבוהה, גם עם מוט ריק הכאב בלתי נסבל ואני צריך לתפוס רחב.
הפציעה קרתה בזמן איגרוף הנחתי את היד על הכתף של היריב והרגשתי כאב נוראי, זה התחיל מכאב בכתף אבל הכאב עבר ונשאר רק הכאב ביד האחורית.

ובאותה הזדמנות פעם בכמה זמן מופיע לי כאב בברך בזמן הסקוואט, רק בברך ימין הוא עובר אם אני מתעלם ממנו מספיק זמן אבל ממה הוא יכול לנבוע ? (חשוב לציין שנפגע לי הסחוס לפני כחצי שנה באותה ברך)
אשמח לעזרה. תודה

יש את המאמר הזה בפורטל שקראתי ונראה לי שהוא יכול לעזור לך -
http://www.kilogram.co.il/824/תרגילים-אקסצנטרים-–-פתרון-לדלקות-גידי/

קוד:
[RIGHT][COLOR=#333333][FONT=Arial]השתמשתי בשני ידיים לדחוף את המוט אל הירכיים (השלב הקונצנטרי!) ואז, בשלב האקסצנטרי, הסרתי יד אחת והחזרתי את המשקל מעלה לאט לשלב ההתחלתי. התחלתי עם 30 פאונד ל 3 סטים של 15 חזרות לכל יד, ולאט העלתי את המשקלים עד שיכולתי לעשות סטים כבדים ל 6 חזרות ללא בעיה. בשימוש במשטר אימונים זה, הגידים שלי חזרו ל95% מהכוח ההתחלתי שלהם תוך תקופה של חמישה חודשים. בעוד הם לא במצב מושלם, הם עדין מאפשרים לי להפציץ 8 חזרות מבלי להרגיש את התוצאה (הכואבת) בימים שלאחר האימון.[/FONT][/COLOR][/RIGHT]

• פותח/ת השרשור
יש את המאמר הזה בפורטל שקראתי ונראה לי שהוא יכול לעזור לך -
http://www.kilogram.co.il/824/תרגילים-אקסצנטרים-–-פתרון-לדלקות-גידי/

קוד:
[RIGHT][COLOR=#333333][FONT=Arial]השתמשתי בשני ידיים לדחוף את המוט אל הירכיים (השלב הקונצנטרי!) ואז, בשלב האקסצנטרי, הסרתי יד אחת והחזרתי את המשקל מעלה לאט לשלב ההתחלתי. התחלתי עם 30 פאונד ל 3 סטים של 15 חזרות לכל יד, ולאט העלתי את המשקלים עד שיכולתי לעשות סטים כבדים ל 6 חזרות ללא בעיה. בשימוש במשטר אימונים זה, הגידים שלי חזרו ל95% מהכוח ההתחלתי שלהם תוך תקופה של חמישה חודשים. בעוד הם לא במצב מושלם, הם עדין מאפשרים לי להפציץ 8 חזרות מבלי להרגיש את התוצאה (הכואבת) בימים שלאחר האימון.[/FONT][/COLOR][/RIGHT]

אני לא חושב שזה דלקת גידים, זה נראלי כמו פציעה בשריר.

אין לי ממש איך להגיע לפיזיותרפיסט, איזה עוד רופא יכול להתאים ?
והאם זה הכרחי לטיפול או שאפשר גם בלי רופא ?

אף אחד לא יכול לומר מה יש לך מבלי לבדוק אותך.
אתה יכול ללכת לרופא , ולקבל הפנייה לפיזיותרפיה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית