הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סטרואידים למתחילים (סליחה מראש על חוסר הידע)

• פותח/ת השרשור shlomi2
  • פורסם בתאריך

shlomi2

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
יש לי בעיה שבטח שומעים עליה הרבה כאן, הגנים שלי פשוט דפקו אותי בחיים, אני בן 27 , גבוה (1.85) ומאוד מאוד רזה (פחות מ 60 קילו).
ניסיתי בעבר אימונים ואבקות ואינשור (פחיות מפוצצות קלוריות) ותזונה נכונה עד כמה שהצלחתי.
מאז ומתמיד אמרו לי שזה הכל עניין של התמדה ושל תזונה נכונה ואימונים נכונים , אבל באמת שמאסתי, באמת שאני לא רוצה לשמוע שוב את התשובות האלו, מי שלא נמצא במצב הזה בעצמו לא יבין כמה זה קשה לבנאדם שאין לו תאבון לאכול בכח, זה יכול לעבוד שבוע-שבועיים חודש בהגזמה עם הרבה כח רצון, אבל אחרי עשרות ניסיונות במהלך חיי השלמתי עם זה שזה כבר לא יעבוד בטווח הארוך.

אני בצורה קריטית ונואשת רוצה להעלות במשקל בכל מחיר, חזרתי השבוע להתאמן קצת, אני מוכן לקחת כל חומר שמוכר לאנושות, חוקי או לא חוקי, יקר או לא יקר, עם או בלי תוצאות לוואי, העיקר שמוכח שהוא מעלה במשקל.

אעריך כל עזרה, אני באמת נואש.

אהלן,

אני מצטער שהטעו אותך לחשוב שסטרואידים זו תרופת פלא שמעלה במשקל מיידי בלי השקעה מצידך של "לדחוף אוכל"
אם אין לך את היכולת המנטלית פסיכולוגית להתגבר על החוסר תאבון ולאכול יהיה לך קשה מאוד להצליח לגדול לא משנה מה.

עכשיו אני לא טוען שאתה לא אוכל בכלל כי אני לא מכיר אותך באופן אישי, אבל אני מבין שיש כאלה שקשה להם מאוד לעלות במשקל גם אם הם דוחפים
המון קלוריות מעבר למה שהם אמורים להוציא. אם אתה אוכל כמו שצריך ומתאמן באופן רציני ובאמת הבעיה היא גנטית, אז אתה יכול לשקול שימוש בחומרים
כדי להאיץ את התהליך.

אתה לא מצליח כי אתה בא בגישה לא נכונה, אתה מראש קובע שיש לך פאק גנטי ואתה לא תצליח להתגבר עליו לעולם.
אם מההתחלה אתה קובע שתכשל- כמובן שזה יקרה.
שום חומר לא יעזור לך, אתה הרי לא יכול להיות על כדורים כל החיים בשביל לעורר תיאבון.
גם אם תמצא משהו שיעזור, אתה תעלה במשקל ואז שוב תדרוך במקום.
תתחיל מההתחלה, תבוא בראש נקי, תציב לעצמך מטרה ותתחיל לעבוד בשבילה.

אין מה לעשות, בהתחלה כמעט כולם דוחפים אוכל בכוח אבל באיזשהו שלב זה נהיה שגרה שגרה והגוף יתחיל לדרוש את האוכל הזה.
חוץ מזה, עם אימונים עצימים וחזקים אין מצב שלא תרצה לאכול...

יש לי בעיה שבטח שומעים עליה הרבה כאן, הגנים שלי פשוט דפקו אותי בחיים, אני בן 27 , גבוה (1.85) ומאוד מאוד רזה (פחות מ 60 קילו).
ניסיתי בעבר אימונים ואבקות ואינשור (פחיות מפוצצות קלוריות) ותזונה נכונה עד כמה שהצלחתי.
מאז ומתמיד אמרו לי שזה הכל עניין של התמדה ושל תזונה נכונה ואימונים נכונים , אבל באמת שמאסתי, באמת שאני לא רוצה לשמוע שוב את התשובות האלו, מי שלא נמצא במצב הזה בעצמו לא יבין כמה זה קשה לבנאדם שאין לו תאבון לאכול בכח, זה יכול לעבוד שבוע-שבועיים חודש בהגזמה עם הרבה כח רצון, אבל אחרי עשרות ניסיונות במהלך חיי השלמתי עם זה שזה כבר לא יעבוד בטווח הארוך.

אני בצורה קריטית ונואשת רוצה להעלות במשקל בכל מחיר, חזרתי השבוע להתאמן קצת, אני מוכן לקחת כל חומר שמוכר לאנושות, חוקי או לא חוקי, יקר או לא יקר, עם או בלי תוצאות לוואי, העיקר שמוכח שהוא מעלה במשקל.

אעריך כל עזרה, אני באמת נואש.
קודם כל אני רוצה לדעת כמה פרטים לגביך , כמה זמן אתה מתאמן ?
מה אתה אוכל ? ביום יום ?
כעיקרון אתה צריך להיות במאזן קלורי חיובי וכפי שאמרו כאן אתה צריך לאכול בכוח גם אם לא בא לך המון פעמים ולא לפנות ישר לחומרים החומרים לא יגרמו לך לתיאבון יתר , תרביץ אוכל בכח בתחילה תאכל גם גאנק (במבה , שוקולד כמובן שבמינון נכון מקסימום חטיף שתיים ביום וארבע קוביות שוקולד )אם אתה אוהב זה טוב העיקר שתעלה במשקל , לגבי אנאבולים תחכה עם זה לדעתי .
שוב אני רוצה לדעת כמה זמן אתה מתאמן .

מארס זה כמו סניקרס אבל הולך הרבה יותר קל תקנה 4 ב-10 בכל תחנת דלק = 1000 קל'
חלב תשתה 2 ליטר ביום 2 כוסות או אפילו כוס וחצי 4 פעמים ביום זה יוצא = 1200 קל'
תאכל 50 גרם אגוזי מלך כל יום (חצי כוס) = 300 קל'
תאכל כל יום 3 ביצים קשות איך שבא לך = 500 קל'
זה סתם דוגמא.
יש לך פה 3000 קל' שנכנסות בקלות מארס עם חלב וחצי כוס אגוזים וחביתה זה כלום אם מחלקים על כל היום.
חוץ מזה תאכל רגיל ואם אתה לא תראה עלייה במשקל אז תשקול חומרים - יש להרבה אנשים נטייה לחשוב שהם הארד גיינרים ולא מצליחים לעלות במשקל כשלמעשה ה-% של ההארדגיינרים הוא ממש אפסי.

תספר לנו עוד פרטים על עצמך, סה"כ אין לך שום צורך כי גם פה צריך לאכול והרבה.

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה לכולם על התגובות. אני מעריך מאוד כל עזרה וכל דעה.

לגבי התזונה שלי:
בבוקר אני לא אוכל כלום, אני לא רעב בבוקר ואני לא יכול לדחוף בכח אוכל זה פשוט יעשה לי בחילה. מניח שאין למישהו פתרון לנושא הזה...
עד הערב, כלומר בזמן שאני בעבודה, אני אוכל 2 סנדביצ'ים.
בערב כשאני מגיע הביתה אני אוכל בד"כ ארוחה די גדולה (בשבילי..) שזה צלחת עמוסה באוכל ביתי כל מה שיש באותו יום בבית, אורז או פסטה או פתיתים או ממולאים... בד"כ עם בשר.
מהארוחה הזאת ועד שאני הולך לישון, שזה די מאוחר, אני משתדל לעשות כמה שיותר גיחות למקרר, בד"כ יוצא שאני אוכל קצת ירקות, איזה סנדביץ' אחד, ועוד ארוחה קטנה לפני השינה בד"כ שוב של אוכל ביתי אורז שניצלים כאלה דברים, בערך חצי צלחת.
בנוסף לכל הנ"ל ואני לא יודע אם זה קשור, אני בד"כ שותה 2-3 פעמים בשבוע איזה חצי בקבון יין כל פעם.

לגבי אימונים:
במהלך השנים היו כמה שהתחלתי להתאמן בחדר כושר וניסיתי להתמיד כמה שיותר זמן, כל פעם התמדתי כמה חודשים, אני מעריך שהתקופה הכי ארוכה שהתאמנתי הייתה בערך שנה, בה לקחתי גם אבקות אחרי האימונים.
כרגע יש לי משקולות בבית (הרבה משקולות, בערך כל מה שצריך בשביל אימון שלם) וחזרתי להתאמן איתן רק בשבוע שעבר כשהחלטתי לעשות עוד ניסיון.
יש לי בבית גם אבקת חלבון "איזו מאס אקסטרים גיינר". בתכנון להתאמן 3 פעמים בשבוע ולשתות את החלבונים רק אחרי אימונים. אשמח לעצות גם בנושא הזה...

רציתי לשמוע על סטרואידים כי קיוויתי שבשנת 2013 כבר קיימים חומרים שיכולים לגרום לבנאדם, אם לא להעלות בקלות במשקל, אז לפחות להיות רעב, משהו שפותח את התאבון כשלא רעבים, משהו שיעשה אותי רעב גם בבוקר, שיגרום לי לאכול ארוחות גדולות יותר, ואם אין בנמצא חומר כזה אז כל חומר אחר שתמליצו עליו יתקבל בברכה.

לגבי התזונה שלי:
בבוקר אני לא אוכל כלום, אני לא רעב בבוקר ואני לא יכול לדחוף בכח אוכל זה פשוט יעשה לי בחילה. מניח שאין למישהו פתרון לנושא הזה...
בערב כשאני מגיע הביתה אני אוכל בד"כ ארוחה די גדולה (בשבילי..) שזה צלחת עמוסה באוכל ביתי כל מה שיש באותו יום בבית, אורז או פסטה או פתיתים או ממולאים... בד"כ עם בשר.
מהארוחה הזאת ועד שאני הולך לישון, שזה די מאוחר, אני משתדל לעשות כמה שיותר גיחות למקרר, בד"כ יוצא שאני אוכל קצת ירקות, איזה סנדביץ' אחד, ועוד ארוחה קטנה לפני השינה בד"כ שוב של אוכל ביתי אורז שניצלים כאלה דברים, בערך חצי צלחת.
בנוסף לכל הנ"ל ואני לא יודע אם זה קשור, אני בד"כ שותה 2-3 פעמים בשבוע איזה חצי בקבון יין כל פעם.

לגבי אימונים:
במהלך השנים היו כמה שהתחלתי להתאמן בחדר כושר וניסיתי להתמיד כמה שיותר זמן, כל פעם התמדתי כמה חודשים, אני מעריך שהתקופה הכי ארוכה שהתאמנתי הייתה בערך שנה, בה לקחתי גם אבקות אחרי האימונים.
כרגע יש לי משקולות בבית (הרבה משקולות, בערך כל מה שצריך בשביל אימון שלם) וחזרתי להתאמן איתן רק בשבוע שעבר כשהחלטתי לעשות עוד ניסיון.
יש לי בבית גם אבקת חלבון "איזו מאס אקסטרים גיינר". בתכנון להתאמן 3 פעמים בשבוע ולשתות את החלבונים רק אחרי אימונים. אשמח לעצות גם בנושא הזה...

רציתי לשמוע על סטרואידים כי קיוויתי שבשנת 2013 כבר קיימים חומרים שיכולים לגרום לבנאדם, אם לא להעלות בקלות במשקל, אז לפחות להיות רעב, משהו שפותח את התאבון כשלא רעבים, משהו שיעשה אותי רעב גם בבוקר, שיגרום לי לאכול ארוחות גדולות יותר, ואם אין בנמצא חומר כזה אז כל חומר אחר שתמליצו עליו יתקבל בברכה.

שמע ,
אתה מתאמן גרוע מה זה יש לי משקולות בבית ואני מתאמן תפרט מה בדיוק אתה עושה האימונים שלך צריכים להיות אינטסיביים מאוד, לגבי התזונה תקרא קצת בנושא אתה חייב להיות במאזן קלוריות חיובי , גיינרים תמשיך להשתמש בהם באופן קבוע , סטרואידים הייתי מייעץ לך כרגע לא לעשות סייקלים , בכל מקרה האימונים שלך על הפרצוף אתה חייב להתמיד לפחות שנה כמו שצריך בחדר כושר איטנסיבי עם תזונה נכונה במאזן קלוריות חיובי ורק אז לראות את התוצאות אם עדיין אתה לא מרוצה תעשה סייקל .

לגבי התזונה שלי:

לגבי אימונים:

קודם כל הציוד שיש לך כנראה לא מספיק.
דבר שני, אם לדוגמא אתה צריך לצרוך 2500 קלוריות ביום, ואתה ער (ואני מגזים, אתה בטוח ער יותר מזה) 10 שעות ביום,
זה אומר שאתה צריך לאכול 250 קלוריות בשעה. זה כלום. אתה רק צריך לדעת לחלק את הזמן שלך נכון מבחינת ארוחות
ולצאת מהסרט שאתה לא יכול לאכול. תבנה תפריט מסודר עם אוכל שאתה אוהב, אל תתחיל לאכול ממתקים ושוקולדים כי
אתה כן תעלה במשקל אבל הרוב יהיה שומן וזו לא המטרה כאן.
אפילו שאין תיאבון בבוקר, מה הבעיה לאכול איזה 2 ביצים קשות עם כוס חלב?
הכל עניין של הרגל וצורת חשיבה- תגיד שתצליח ותעבוד בשביל זה.

לגבי התזונה שלי:

לגבי אימונים:

אתה יכול להגיד שאתה לא יכול לאכול בבוקר.
ואתה יכול להגיד שאני יאכל בבוקר ויהי מה.

לאף אחד אין פתרון בנושא.. רק לך . ומתישהו זה יהפוך להרגל.

אתה צריך לעבוד על תרגילים מורכבים לא על משקולות קטנות שיש בבית, תרגילים מורכבים ישלבו לך הכי הרבה שרירים וגם יפרישו הורמון גדילה, בשביל זה אתה צריך להרשם לחדר כושר. תוסיף חלב תאכל גבינות שמנות תטחן בלי חשבון מהבוקר עד הלילה תאמין לי אתה תעלה יפה מאוד.

לא מבין מה כזה קשה לאכול בבוקר איזה כוס-2 כוסות חלב אם מרס או סניקרס או משהוא?
כיאילו אתה אומר שניסית והתמדת אבל אני באמת לא מאמין שמהבוקר עד הערב אתה לא יכול לאכול יותר מ2 סנדויצים
לפני 9 חודשים הייתי 51 קילו שותה ליטר שוקו ביום+חביתה של איזה 2 ביצים ומקסימום איזה סנדויץ אם גבינה או משהוא...
התחלתי ליתאמן לקחתי את עצמי בידיים התחלתי לאכול ועכשיו אני כבר 72 קילו...

• פותח/ת השרשור
כמה שאלות....

האם באמת כוס חלב וסניקרס בבוקר זה מספיק בשביך ההתחלה?

האם אתם באמת חושהבים שאי אפשר לעשות לפחות בהתחלה אימונים טובים בבית עם משקולות חופשיות?

איך אני יכול לדעת מה מה נחשב אצלי מאזן קלוריות חיובי? ובכמה אני צריך לעבור אותו בשביל להעלות במשקל?

האם את האבקת חלבון כדאי לקחת רק אחרי אימונים? או בכל יום? וכמה פעמים ביום?

והאם זה יהיה בריא אם אני אחליף את רוב המים שאני שותה בחלב כדי להגדיל את כמות הקלוריות? האם זה מזין את הגוף כמו מים או שהגוף בכל זאת צריך את הליטר-שתיים של מים ביום בלי קשר לחלב?

תיקנה גינר 1000 קלוריות תיקח אותו בבוקר . זה משקה כך שלא צריך תאבון. תוסיף קצת גאנק ליפני השינה אולי חפיסת חלווה או שוקולד ואתה מסודר

כמה שאלות....

האם באמת כוס חלב וסניקרס בבוקר זה מספיק בשביך ההתחלה?

האם אתם באמת חושהבים שאי אפשר לעשות לפחות בהתחלה אימונים טובים בבית עם משקולות חופשיות?

איך אני יכול לדעת מה מה נחשב אצלי מאזן קלוריות חיובי? ובכמה אני צריך לעבור אותו בשביל להעלות במשקל?

האם את האבקת חלבון כדאי לקחת רק אחרי אימונים? או בכל יום? וכמה פעמים ביום?

והאם זה יהיה בריא אם אני אחליף את רוב המים שאני שותה בחלב כדי להגדיל את כמות הקלוריות? האם זה מזין את הגוף כמו מים או שהגוף בכל זאת צריך את הליטר-שתיים של מים ביום בלי קשר לחלב?

טוב אני ממש מצטער שאין לי מספיק זמן להיות פה כל הזמן, אבל מה שהולך באשכול הזה זה ליצנות גרידא.

ידידי היקר, אין לך מה לחשוב להתעסק בכלל בחומרים לאחר שקראתי את המשך תגובותיך!
אתה לא רציני מספיק בשביל להצליח - ואני אגיד לך את דעתי האישית, אין לך רצון אמיתי לעשות משהו עם עצמך.

למה?
פשוט מאוד! אתה ממש לא מבין כלום בנושא תזונה ואימונים - רואים את זה לפי השאלות הבנאליות כל-כך שקריאת מאמרים קצרה הייתה עונה לך.
אתה מצפה לגדול אבל בלי להזיע שיגישו לך את כל החומר ליד ושגם ידאגו שתאכל, תישן ותתאמן כמו שצריך.

תקשיב לי רגע (ואני בא לעזור לך) קום מהכסא תנער קצת ידיים רגליים בתנועת שחרור - תגולל למעלה עם העכבר להיכן שכתוב "פורטל קילוגרם"
תתחיל לחרוש את המאמרים שם בנושאי תזונה ואימונים קודם-כל!
תתחיל לבנות לך תוכנית תזונה אמיתית שבה אתה יודע באיזה שעות אתה אוכל ומה אתה אוכל וכמה קלוריות כל דבר שאתה מכניס לפה שלך ומה סה"כ הקלוריות היומיות שלך והחלבון והשומן. דע מהו הBMR שלך.
תתחיל לעבוד רציני - אתה לא חייב מכון כושר בשביל ההתחלה, אבל מכון כושר יהיה רעיון מעולה ועדיף.

מה זה אני לא יכול לאכול בבוקר יש לי בחילה???
תקשיב, אני הייתי כמוך - לא אכלתי בחיים בבוקר כי כשאתה קם אין לך חשק אמיתי לאכול ישר, אתה עוד הפוך ואין תאבון.
כשהחלטתי שאני רוצה להתאמן, לא אמרתי משהו כמו "אבל יש לי בחילה בבוקר" ישבתי, חרשתי מאמרים (עדיין חורש), הכנתי תוכנית מסודרת עם שעות של אוכל.
מצאתי דברים שאני מסוגל לעמוד בהם, לאט לאט התרגלתי לאכול בבוקר והיום אני כבר מתעורר רעב.

לסיכום, אם אתה רוצה לצאת מהמעגל שאתה נמצא בו כעת אתה צריך שינוי אמיתי באורח החיים שלך ולא לרוץ להאשים את הגנטיקה.
מאשימים את הגנטיקה רק אחרי שעשית הכל, אבל הכל ולא הצלחת.

אני מאחל לך בריאות והצלחה.

הבעיה שאתה לא רעב, כי אתה לא מתאמן מספיק עצים. אתה לא מתאמן מספיק עצים כי התוכנית שלך לא טובה. התוכנית שלך לא טובה כי כנראה ניסית להרכיב אותה בעצמך ללא ידע מקדים.
זה פשוט מאוד, ברגע שאתה מתאמן חזק, אתה רעב. אתה רעב, אתה מתחיל לאכול. אתה מתחיל אכול, אתה גדל.
להתחיל לאכול 3000-4000 קלוריות ביום מבלי להתאמן נכון/חזק/עצים, בטח שלא תהיה רעב - אף אחד לא יהיה רעב במקרה הזה וישבר אחרי שבועיים. פיתרון למקרים כמו שלך עושים בהדרגה.. מתחילים מתפריטים קלים יחסית בקלוריות, אפילו בגירעון/נטראלי, נניח 2000 קלוריות ומשם מעלים כל שבוע ב 100-200 קלוריות (פרוסת לחם/מעדן/וכו'). אם אתה חושב שאם התחלת להתאמן אתה צריך לאכול כמו ברווז מפוטם, זה ממש לא הדרך ותהליך שכזה בעצם מיועד לכישלון.

הבעיה שאתה לא רעב, כי אתה לא מתאמן מספיק עצים. אתה לא מתאמן מספיק עצים כי התוכנית שלך לא טובה. התוכנית שלך לא טובה כי כנראה ניסית להרכיב אותה בעצמך ללא ידע מקדים.
זה פשוט מאוד, ברגע שאתה מתאמן חזק, אתה רעב. אתה רעב, אתה מתחיל לאכול. אתה מתחיל אכול, אתה גדל.
להתחיל לאכול 3000-4000 קלוריות ביום מבלי להתאמן נכון/חזק/עצים, בטח שלא תהיה רעב - אף אחד לא יהיה רעב במקרה הזה וישבר אחרי שבועיים. פיתרון למקרים כמו שלך עושים בהדרגה.. מתחילים מתפריטים קלים יחסית בקלוריות, אפילו בגירעון/נטראלי, נניח 2000 קלוריות ומשם מעלים כל שבוע ב 100-200 קלוריות (פרוסת לחם/מעדן/וכו'). אם אתה חושב שאם התחלת להתאמן אתה צריך לאכול כמו ברווז מפוטם, זה ממש לא הדרך ותהליך שכזה בעצם מיועד לכישלון.

משה, הקיבה היא דבר שמתרחב ככל שאוכלים יותר?
האם אדם שנוהג לאכול בכמויות גדולות יהיה לו קשה להמעיט באוכל מהסיבה שהקיבה שלו גדולה והיא תדרוש יותר, וכן להיפך- אדם שאוכל מעט וירצה להתחיל לאכול כמויות גדולות זה יהיה לו קשה בהתחלה בגלל שהקיבה שלו קטנה?

משה, הקיבה היא דבר שמתרחב ככל שאוכלים יותר?
האם אדם שנוהג לאכול בכמויות גדולות יהיה לו קשה להמעיט באוכל מהסיבה שהקיבה שלו גדולה והיא תדרוש יותר, וכן להיפך- אדם שאוכל מעט וירצה להתחיל לאכול כמויות גדולות זה יהיה לו קשה בהתחלה בגלל שהקיבה שלו קטנה?

כמובן
כן, בגלל זה הרבה שמנים עושים ניתוח להקטנת הקיבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית