הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוצה להתחיל טקסס אבל חזה לא מגיב לתוכניות כוח

• פותח/ת השרשור DAnniEl
  • פורסם בתאריך

DAnniEl

משתמש מתחיל
262
5
נק' מוניטין:
135
262
5
עשיתי כבר SS של חודשים וחצי - לא מיציתי כי החזה לא הגיב
אחר כך עברתי ל AB
עוד מעט מסיים חיטוב
ואני רוצה להתחיל טקסס
אבל ... החזה שלי לא מגיב לנפח נמוך והייתי רוצה להתמקד בדדליפט שלי יותר מהסקוואט
אם מישהו יכול להציע תבנית שיש בה נפח גדול יותר לחזה אבל שלא תפגע כמה שפחות בהתאוששות תודה ...

למה עברת מSS אם לא מיצית אותה עד הסוף? אם הלחיצות נתקעות אז עוברים למתכונת אחרת רק בלחיצות, זה לא סיבה להחליף תוכנית..

• פותח/ת השרשור
למה עברת מSS אם לא מיצית אותה עד הסוף? אם הלחיצות נתקעות אז עוברים למתכונת אחרת רק בלחיצות, זה לא סיבה להחליף תוכנית..
אני לא נתקעתי בלחיצות
אבל החזה פשוט נשאר שטוח לגמרי אז עברתי ל AB
ואני די בטוח שמיציתי את ההתקדמות מאימון לאימון שלי

תעשה פשוט טקסס עם תרגילי עזר כמו מקבילים, בנץ' בשיפוע חיובי ופוש פרס.

למה הפוש פרס?

הוא לא חייב לעשות את כולם, כמובן. פוש פרס הוא אחד מתרגילי העזר הכי חשובים והכי טובים שיכולים להיות לפרס, וכתוצאה גם לבנץ' פרס.
הייתי באמת ממליץ לעשות קודם כל מקבילים ו/או בנץ' חיובי, כי הטכניקה בפוש פרס לא טריוויאלית. גם אני באופן אישי כרגע לא עושה אותו, אני שומר אותו כ"מפלט" אחרון, לכשאראה שהשילובים שאני עושה עכשיו של בנץ',בנץ' חיובי,פרס,דיפס,מתח,חתירה וכפיפות מרפקים לא מספיקים.

• פותח/ת השרשור
משהוא כזה הולך ?

דדליפט 5X5
בנץ 5X5
פרס 3X5
פימפום קידמית פימפום אחורית
פרפר 2X8

סקאוט קל 2X5
בנט אובר 3X8
פוש פרס 3X5
בנץ במשקולות יד 4X8
בטן

דדליפט 1X3
בנץ 1X3 1X8
פרס 1X3
בנץ פרס בשיפוע 3X8
פימפום קידמית אחורית
מתח 3X5

או שאין מצב שאני מתאושש והרסתי תתוכנית

הנפח הזה לא מתאים לך, בטח לא בדדליפט, אני מניח שאתה אפילו לא מושך 150 לסט של 5...

אם אתה מחפש יותר נפח בתרגילי עזר(בנץ' משקולות/מקבילים וכו') יש תכניות כדוגמת 5/3/1 תעבור על פורום לוגים ותראה
אם אתה מחפש תכנית קלאסית כמו טקסס/SS תעשה אותן כמו שהן, יותר מדי תוספות יהרסו אלא אם כן יש לך ניסיון בהן

חזה כמו בטן מושפע מאחוז שומן נמוך(מעבר למאסה בסיסית), בדרך כלל במאסה או עם נוזלים קשה לראות תוצאות אמיתיות של החזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית