משחה שרופא נתן לי

• פותח/ת השרשור trovlet
  • פורסם בתאריך

trovlet

משתמש מתחיל
163
1
נק' מוניטין:
-14
163
1
אני לא יודע אם זה פציעה או לא, אבל אולי אתם יודעים
לפעמים יש לי כאבים בכתפיים ולפעמים אין, באימון פעם כן פעם לא... מזה אומר לעזעזל?

היום קמתי בבוקר והיה לי כאבים רצחניים בכתף במשך כמה שעות... אני לא יודע מאיפה זה כי גם לא התאמתי 4 ימים בגלל מחלה

הרופא נתן לי משחה דיקלופנק סודיום 1%

מישהו שמע על המשחה הזאת? ומה אתם אומרים עלייה?

אני לא יודע אם זה פציעה או לא, אבל אולי אתם יודעים
לפעמים יש לי כאבים בכתפיים ולפעמים אין, באימון פעם כן פעם לא... מזה אומר לעזעזל?
היום קמתי בבוקר והיה לי כאבים רצחניים בכתף במשך כמה שעות... אני לא יודע מאיפה זה כי גם לא התאמתי 4 ימים בגלל מחלה

הרופא נתן לי משחה דיקלופנק סודיום 1%

מישהו שמע על המשחה הזאת? ומה אתם אומרים עלייה?

הכאבים יכולים להגרם מהרבה דברים-אתה לא מספיק להתאושש/טכניקה לא טובה/חוסר איזון בעבודה על הכתפיים
מניסיון שלי-
1.תבדוק טכניקה ותראה שהתוכנית מאפשרת התאוששות טובה..
2.לא עזר-תעלה בחזרות ותוסיף איזה תרגיל ל ROTATOR CUFF
אחרי שאין כאבים לגמרי תוכל לרדת בחזרות ולעבוד עצים יותר
זה מה שאני עשיתי ממצב שלא יכלתי להזיז את הכתפיים מכאבים למצב שאני דוחק 90 לחמישיות

*המשחה זה וולטרן

• פותח/ת השרשור
הכאבים יכולים להגרם מהרבה דברים-אתה לא מספיק להתאושש/טכניקה לא טובה/חוסר איזון בעבודה על הכתפיים
מניסיון שלי-
1.תבדוק טכניקה ותראה שהתוכנית מאפשרת התאוששות טובה..
2.לא עזר-תעלה בחזרות ותוסיף איזה תרגיל ל ROTATOR CUFF
אחרי שאין כאבים לגמרי תוכל לרדת בחזרות ולעבוד עצים יותר
זה מה שאני עשיתי ממצב שלא יכלתי להזיז את הכתפיים מכאבים למצב שאני דוחק 90 לחמישיות

*המשחה זה וולטרן

הרופא אמר שיש קרע בכתך, עכשיו עשיתי עם המשחה וזה פשוט סבל של כאבים... זה הנקודה מקצה של הכסף ליד קידמית.. אם הבנת אותי נכון

עכשיו לפני שאין כאבים איך אני מוריד אותם?

ואם זה באמת קרע, כי אני לא בטוח הרופא בדק בחפיף כזה מישש לי תכסף ואמר שיש פציעה.. זה טיפול ארוך?

הרופא אמר שיש קרע בכתך, עכשיו עשיתי עם המשחה וזה פשוט סבל של כאבים... זה הנקודה מקצה של הכסף ליד קידמית.. אם הבנת אותי נכון

עכשיו לפני שאין כאבים איך אני מוריד אותם?

ואם זה באמת קרע, כי אני לא בטוח הרופא בדק בחפיף כזה מישש לי תכסף ואמר שיש פציעה.. זה טיפול ארוך?

אהבתי שהרופא "מישש לי תכסף"... עם כמה כסף בכיסים באת לרופא?
בכל אופן , קרע בכתף זה דורש קצת יותר ממשחת וולטרן. מה בדיוק אמרו לך? איפה יש קרע? מה הוא המליץ לך?

• פותח/ת השרשור
אהבתי שהרופא "מישש לי תכסף"... עם כמה כסף בכיסים באת לרופא?
בכל אופן , קרע בכתף זה דורש קצת יותר ממשחת וולטרן. מה בדיוק אמרו לך? איפה יש קרע? מה הוא המליץ לך?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עכשיו שמתי לב XD... הוא מישש לי תכתף כזה
בכ"מ למי מה שהוא אמר יש לי קרע רציני, זה ממש מוזר כי מיום רביעי ( אני חשב ) מרחתי את המשחה, וכאב לי הכתף רק מנגיעה קטנה, עכשיו אין שמה שום כאב..
יכל להיות שזה היה סתם משהו או יותר רציני?
וכאב לי בערך איפה ששמתי את העיגול -
9bE6ern.png

עוד משהו, אם אני מורח ממש חזק תמשחה זה יכל להחמיר? כי זה התחיל ממש לכאוב אחרי שמרחתי את זה ועשיתי את זה דיי חזק..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עכשיו שמתי לב XD... הוא מישש לי תכתף כזה
בכ"מ למי מה שהוא אמר יש לי קרע רציני, זה ממש מוזר כי מיום רביעי ( אני חשב ) מרחתי את המשחה, וכאב לי הכתף רק מנגיעה קטנה, עכשיו אין שמה שום כאב..
יכל להיות שזה היה סתם משהו או יותר רציני?
וכאב לי בערך איפה ששמתי את העיגול -
9bE6ern.png

עוד משהו, אם אני מורח ממש חזק תמשחה זה יכל להחמיר? כי זה התחיל ממש לכאוב אחרי שמרחתי את זה ועשיתי את זה דיי חזק..

סביר מאוד להניח שאין לך שום "קרע רציני".
משחה לא יכולה לגרום נזק , ככה שאם זה עוזר לך , אז אתה יכול להמשיך להשתמש.
בכל אופן , הוא שלח אותך לאולטראסאונד או משהו כזה? מה עוד הוא נתן לך חוץ ממשחה?

• פותח/ת השרשור
סביר מאוד להניח שאין לך שום "קרע רציני".
משחה לא יכולה לגרום נזק , ככה שאם זה עוזר לך , אז אתה יכול להמשיך להשתמש.
בכל אופן , הוא שלח אותך לאולטראסאונד או משהו כזה? מה עוד הוא נתן לך חוץ ממשחה?
הכוננה להזיק כשמרחתי אותה ממש חזק ולחצתי על הכתף... בכ"מ עכשיו זה לא כואב לי בכלל אבל אני מפחד שזה יעזור אליי. כמו שזה היה לי בהתחלה כאב כמה זמן עבר לבד ועוד פעם חוזר.

זה רופא משפחה לכן לא בטוח עד כמה שזה נאמן, בדקתי את הכתף על הדרך לא שהלכתי במיוחד אליו כדי לבדוק אותה.
ולא נתן שום דבר חוץ מהמשחה

עוד משהו היום באימון חזה עשיתי לחיצת חזה עם משקולות בשיפוע חיובי ופרפר במכונה
והכתף שלי ממש כאבה בתרגילים אלו, אולי זה בעיה בהם או שזה פציעה?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית