הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה 80.8KG דעה +בדיקת אחוז שומן

AsherIsPW

מושעה
632
17
נק' מוניטין:
8
632
17
שלום לכולם,אני בן 17 משקיע הרבה מאוד בתזונה אימונים ואני כרגע עומד על 80.8KG גובה 1.74, אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע לתמונות,מכוון בעתיד לעסוק בפיתוח גוף תחרותי. 😃
20130606_201657.jpg
20130606_201330.jpg 20130606_201430.jpg
מה דעתכם ? כמה אחוז שומן?

• פותח/ת השרשור
בכללי אם אי אפשר להעריך ככה זה בסדר בכללי יותר רציתי לשמוע דעות על הגב,מה לשפר וכו' ..

• פותח/ת השרשור
סתם שאלה, לא אמרת שאתה מתחיל להתאמן בWL?
כן אמרתי שאני מתחיל להתאמן WL אבל אני לא מתכנן להשאר עם זה לעתיד , השאיפה שלי זה להיות באדיבילדר ,להצליח בזה ולהנות מזה .
אני לפני מספר ימים עזבתי את הWL כי חשבתי שאתחיל להתחרות ואפילו רציתי להתחיל סייקל אבל לאחר קריאה והתייעצות עם אביעד אני הגעתי למסקנה שאני יתחיל רק בגיל 21 ועד הגיל הזה אני יוציא את המקסימום ויממש את השאיפה שלי .

כן אמרתי שאני מתחיל להתאמן WL אבל אני לא מתכנן להשאר עם זה לעתיד , השאיפה שלי זה להיות באדיבילדר ,להצליח בזה ולהנות מזה .
אני לפני מספר ימים עזבתי את הWL כי חשבתי שאתחיל להתחרות ואפילו רציתי להתחיל סייקל אבל לאחר קריאה והתייעצות עם אביעד אני הגעתי למסקנה שאני יתחיל רק בגיל 21 ועד הגיל הזה אני יוציא את המקסימום ויממש את השאיפה שלי .
בהצלחה

נראה מעולה , לפני שאתה מתחיל סייקל תממש את הפוטנצייל שלך עד הסוף

לדעתי זה לא טוב להגיד "אני רוצה להיות בילדר",אלא פשוט לתת לזה לקרות-כי אם זה לא יקרה אתה סתם תתאכזב מעצמך וחבל.

אני לא מבין בזה יותר מידי,אבל איך רצית שיגידו לך כמה אחוז שומן אתה? תביא פרונט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית