תמונה הערכת אחוזי שומן

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
בנעוץ לא ענו לי כבר שבוע אז אני פותח אשכול שגם יהיה יותר טוב מבחינת תמונות (יותר יבשות ונוחות).
פרונט רפוי-

פרונט מכווץ-

פרופיל (יצאתי עקום כי החזקתי את הפלאפון באלכסון, אבל לא נראה לי שזה ישנה כל כך)-

משקל: 71.2
גובה: 176 ס"מ

לפי איך שאני רואה את זה יש קצת חוסר התאמה בין הנתונים שלך לתמונות , אתה בטוח שאתה בגובה הזה?

סביבות ה - 17 ככה.

• פותח/ת השרשור
קצת קשה לי להאמין שאני 16.
ב-14-15 החולצות שלי עלו עליי חלק בלי שתהיה אפילו בליטה קטנה לכרס, עכשיו יש בכמעט כל החולצות בליטה של הכרס, וכל זה בהוספה של אחוז-שניים?

לפי איך שאני רואה את זה יש קצת חוסר התאמה בין הנתונים שלך לתמונות , אתה בטוח שאתה בגובה הזה?

סביבות ה - 17 ככה.
שני אלה נשמעים יותר הגיוניים, אבל בגלל שיש סלט בתגובות (16, 17, 18, 19 ואני מבין את זה, זה באמת ממש מבלבל) אני אחכה לעוד טיפה תגובות כדי לקבל חוות דעת יותר מדוייקת.
ל-werewolf-
אני די בטוח שאני בגובה הזה.
אולי 175, 175.5, אבל זה כמעט בוודאות בין 175 ל-176.
למה? אני נראה נמוך יותר, גבוה יותר?
זה יכול להיות כי שיניתי את הגודל של התמונה (מ-100% ל-20% ועוד כמה תיקונים של לחתוך את התמונה).

אחינו !!!
למה שלא תתייאש ותעבור לעשות תכניות שלטעמך הן מפגרות , תראה איך הן פועלות עליך ואם לא אהבת אז תמשיך במה שאתה עושה למרות שזה לא נראה מניב תוצאות כל האימוני כוח האלה .

אחינו !!!
למה שלא תתייאש ותעבור לעשות תכניות שלטעמך הן מפגרות , תראה איך הן פועלות עליך ואם לא אהבת אז תמשיך במה שאתה עושה למרות שזה לא נראה מניב תוצאות כל האימוני כוח האלה .
אחינו!! ראינו כבר את התמונה של עם התוצאות "המדהימות" מאימוני הנפח שמחקת אחרי שעה

אחינו!! ראינו כבר את התמונה של עם התוצאות "המדהימות" מאימוני הנפח שמחקת אחרי שעה

- - - עידכון הודעה - - -

נו אם ראית אז אתה צריך לדעת שאני נראה פי מאה ממנו ואם הוא היה מתאמן חודשיים ככה הוא היה נראה לפחות כמוני.
ולא מחקתי כי אני מתבייש או משהו פשוט התחילו הירידות וההסתלבטויות ולא ראיתי טעם להשאיר תתמונה אם זה הכיוון של התגובות .
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=41755
חחחחחח הסתכלתי קצת בפרטים שלך לראות כמה אתה גדול שמע אחי באמת שהופתעתי 😃
דבר שני במקומך הייתי מפחד להגיד לי את מה שאמרת אבל יפה העיקר שאתה מאמין בעצמך 😃
תמשיך ככה בהצלחה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
- - - עידכון הודעה - - -

נו אם ראית אז אתה צריך לדעת שאני נראה פי מאה ממנו ואם הוא היה מתאמן חודשיים ככה הוא היה נראה לפחות כמוני.
ולא מחקתי כי אני מתבייש או משהו פשוט התחילו הירידות וההסתלבטויות ולא ראיתי טעם להשאיר תתמונה אם זה הכיוון של התגובות .
אתה כל כך יותר גדול ממני שאני מוריד בפניך תכובע ומצטער על כל מילה שאמרתי נגד
תמשיך ככה בהצלחה
לא יודע אם אתה ציני או לא וזה גם לא מעניין לי את הביצה השמאלית אח שלו,אבל בניגוד אלייך שאתה מטיף מוסר לכול המשתמשים ואומר כמה גדלת וכמה גדול אתה אני בחיים לא כתבתי שאני גדול יותר ממתאמני נפח או משהו ושיש להם חרא תוכניות

- - - עידכון הודעה - - -

טוב קודם כל לא רואים בכלל שאתה מתאמן .
תמשיך ככה בהצלחה
הוא בן 14 בן כמה אתה ?
בגיל הזה הטסט בריצפה ולא משנה ממש מה הוא יעשה הוא לא יגדל כמו ילד בן 16
ואם אני זוכר נכון
בדקתי ועומר ניראה יותר גדול ממך וגם הוא אני חושב בן 14 ולא גודלים משהו בגיל הזה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הוא בן 14 בן כמה אתה ?
ואם אני זוכר נכון
חחחח הייתי 16 לפני שבוע גבר..אבל מה לעשות שאני גמד חחחחחחח

- - - עידכון הודעה - - -

- - - עידכון הודעה - - -

טוב קודם כל לא רואים בכלל שאתה מתאמן .
תמשיך ככה בהצלחה
יפה שאתה משחק אותה גבר באינטרנט ואתה 70 קילו כמו שאני 10 אחוז שומן העיקר שאתה מאמין שאתה גדול רק בגלל אימוני הנפח המדהימים שלך 😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אחינו !!!
אחינו !!!
אין לי שום סיבה שבעולם לעבוד באימוני נפח, כי אני לא מחפש נפח.
לא, גם לא עוד מילימטר לבייספס. כל מה שמעניין אותי זה כוח, כוח ועוד כוח.
דבר שני- על סמך מה אתה קובע שזה לא מניב תוצאות? חודשיים+ הייתי חולה במסה (ולא ברצף, כל הזמן להתקדם טיפה ולהפסיק), ובינתיים אני ב-100 דדליפט ו-100 סקוואט (יום שני אעלה סרטונים של שניהם), שיפור עצום, בלי תקיעות בשניהם.
בנץ' עליתי מ-40 ל-65, פרס מ-27.5 (חגורת כתפיים חלשה) ל-47.5.
אלה תוצאות חלומיות עבורי.
אגב, סתם שתדע, שלעבוד יותר מ-5 חזרות, אלה אם כן זה בנץ' וגם שם זה גבולי, מחרפן אותי. גם סט חימום אחד בסקוואט/דדליפט/פרס של 8 חזרות מחרפן אותי, שונא חזרות גבוהות.
5 ומטה זה מעולה, וכמה שפחות יותר טוב.
וחוץ מזה- איך זה בכלל קשור להערכת אחוזי שומן?

הוא בן 14 בן כמה אתה ?
ואם אני זוכר נכון
אני בן 15 ואני יחסית גדול לגילי / נראה כמו אדם בוגר קצת מבחינת גוף.
אני ועוד שתי חברים שלא מתאמנים קבוע או כוח או משהו כזה אבל כן אוכלים כמו בני אדם ונותנים לטבע לעשות את שלו ולא שחיפים כמו כל שאר הילדים עם הקוביות בשקל. שכחתי לכתוב שזה לא קשור לזה כל כך פשוט הילדים של היום כל כך מטומטמים.

ד"א גולגל זה שאתה חושב שאימוני כוח לא מניבים תוצאות בגוף אז תשמור לעצמך כי אני התחלתי ממצב שחיפי ועכשיו אני נורמלי כביכול וזה קרה בעזרת אימוני כוח שד"א תוצאות בודקים לפי דבר שנקרא התקדמות לא לפי איך אתה עכשיו.

נערך לאחרונה:
חמוד בשלב הזה לא אמור לעניין אותך כמה אחוז שומן אתה....כי אין לך מסה בכלל תתחיל לאכול ותתחיל להתאמן כמו שצריך,הדרך עוד ארוכה
בהצלחה

בנעוץ לא ענו לי כבר שבוע אז אני פותח אשכול שגם יהיה יותר טוב מבחינת תמונות (יותר יבשות ונוחות).
פרונט רפוי-

פרונט מכווץ-

פרופיל (יצאתי עקום כי החזקתי את הפלאפון באלכסון, אבל לא נראה לי שזה ישנה כל כך)-

משקל: 71.2
גובה: 176 ס"מ
שמע כנראה שלא הבנתי אותך נכון , אני חשבתי שמי שמעלה תמונות ושואל לאחוזי שומן רוצה להראות טוב ובשביל זה יהיה לו אכפת מפיתוח גוף ולא כוח,
בכל מקרה מה זה משנה באמת אחוזי שומן אם אתה לא עובד על זה בכלל ?

- - - עידכון הודעה - - -

אני בן 15 ואני יחסית גדול לגילי / נראה כמו אדם בוגר קצת מבחינת גוף.
אני ועוד שתי חברים שלא מתאמנים קבוע או כוח או משהו כזה אבל כן אוכלים כמו בני אדם ונותנים לטבע לעשות את שלו ולא שחיפים כמו כל שאר הילדים עם הקוביות בשקל. שכחתי לכתוב שזה לא קשור לזה כל כך פשוט הילדים של היום כל כך מטומטמים.

ד"א גולגל זה שאתה חושב שאימוני כוח לא מניבים תוצאות בגוף אז תשמור לעצמך כי אני התחלתי ממצב שחיפי ועכשיו אני נורמלי כביכול וזה קרה בעזרת אימוני כוח שד"א תוצאות בודקים לפי דבר שנקרא התקדמות לא לפי איך אתה עכשיו.
למה שאני ישמור את זה לעצמי ? אני רוצה שכולם יצליחו להגיע לגוף שהם תמיד רצו, בכל מקרה אתה גדלת כי אכלת לא בגלל שום אימונים עכשיו העניין של איזה אימונים אתה עושה זה משנה כמה מהאוכל שהכנסת לגוף הפך לשומן וכמה לשריר , אני מבטיח לך שאם אתה עובד כוח אז 90 אחוז זה שומן (ראיתי תתמונות שלך).

- - - עידכון הודעה - - -

חחחח הייתי 16 לפני שבוע גבר..אבל מה לעשות שאני גמד חחחחחחח

- - - עידכון הודעה - - -

יפה שאתה משחק אותה גבר באינטרנט ואתה 70 קילו כמו שאני 10 אחוז שומן העיקר שאתה מאמין שאתה גדול רק בגלל אימוני הנפח המדהימים שלך 😃
זה לא אימוני הנפח המדהימים שלי לידיעתך כל האנשים היום במכוני כושר עובדים נפח , וחלקם גם בשילוב של כוח ככה שיש קבוצה קטנה של 10 אחוז מסך מדינת ישראל שבוחרת לעבוד כוח כי היא מאמינה שזה יביא לה תוצאות למרות שעד עכשיו לא ראיתי שום תוצאות , כל בן אדם חדש שבא לפורום ומעלה תמונות של עצמו זה עובד ככה ,
אם הוא נראה טוב אז הוא עושה אימוני נפח ואז כולם מתנפלים עליו שהוא על חומרים,
אם הוא נראה כמו האדם הממוצע ועושה אימוני כוח אז כולם סוגדים ומצדיעים לו ,
ככה שזה לא אני חברה אני לא שונה מאף אחד אחר זה אתם שהחלטתם על מן קט חדשה שמשום מה לא מנביאה תוצאות 😃

שמע כנראה שלא הבנתי אותך נכון , אני חשבתי שמי שמעלה תמונות ושואל לאחוזי שומן רוצה להראות טוב ובשביל זה יהיה לו אכפת מפיתוח גוף ולא כוח,

- - - עידכון הודעה - - -

למה שאני ישמור את זה לעצמי ? אני רוצה שכולם יצליחו להגיע לגוף שהם תמיד רצו, בכל מקרה אתה גדלת כי אכלת לא בגלל שום אימונים עכשיו העניין של איזה אימונים אתה עושה זה משנה כמה מהאוכל שהכנסת לגוף הפך לשומן וכמה לשריר , אני מבטיח לך שאם אתה עובד כוח אז 90 אחוז זה שומן (ראיתי תתמונות שלך).

- - - עידכון הודעה - - -

זה לא אימוני הנפח המדהימים שלי לידיעתך כל האנשים היום במכוני כושר עובדים נפח , וחלקם גם בשילוב של כוח ככה שיש קבוצה קטנה של 10 אחוז מסך מדינת ישראל שבוחרת לעבוד כוח כי היא מאמינה שזה יביא לה תוצאות למרות שעד עכשיו לא ראיתי שום תוצאות , כל בן אדם חדש שבא לפורום ומעלה תמונות של עצמו זה עובד ככה ,
ככה שזה לא אני חברה אני לא שונה מאף אחד אחר זה אתם שהחלטתם על מן קט חדשה שמשום מה לא מנביאה תוצאות 😃
כת*
כנראה שמ-52 1.70 14% ל72.5 16% 1.78 זה כלום...
אף אחד לא אמר כלום על נפח, 8-12 חזרות מביא יותר היפרטרופיה אבל יש חוקים יש עקרונות שלפיהם בונים תכנית.
תוכנית ABCD מבוססות על כוח עם 3-4 תרגילי עזר או סתם לדוגמא 5/3/1 ל-POWERBUILDING וכו' מביאה להכי הרבה היפרטרפיה.

אתה מוזמן לבדוק איך נראים אנשים שעשו 5/3/1 שזו תוכנית כוח לכל דבר כמו מט אוגס הזה , דן הום פיזיק וכו'.
גם אנשים שעשו TM ושוקלים 100+ ולא 70 קילו שזה משקל של אנשים שלא מתאמנים מאסיביים בלי שום נפח מטורף.
יש גם את הCUBE של ברנדון לילי שיש שם שלבים שבו עובדים על היפרטרופיה, כוח , מהירות (לא התעמקתי בתוכנית).

אבל לעשות 2-3 תרגילים 3-4 סטים לשריר גדול, ו2 תרגילים 2-3 סטים לשריר קטן זה רשימת מכולת שלא תביא אותך לשום מקום.

בכל מקרה תעשה מה שאתה רוצה, אני אהנה מהתוצאות שלי ואתה תהנה מה"תוצאות" שלך ונגמור את זה פה ברוח טובה.

כת*
כנראה שמ-52 1.70 14% ל72.5 16% 1.78 זה כלום...
אף אחד לא אמר כלום על נפח, 8-12 חזרות מביא יותר היפרטרופיה אבל יש חוקים יש עקרונות שלפיהם בונים תכנית.
תוכנית ABCD מבוססות על כוח עם 3-4 תרגילי עזר או סתם לדוגמא 5/3/1 ל-POWERBUILDING וכו' מביאה להכי הרבה היפרטרפיה.

אתה מוזמן לבדוק איך נראים אנשים שעשו 5/3/1 שזו תוכנית כוח לכל דבר כמו מט אוגס הזה , דן הום פיזיק וכו'.
גם אנשים שעשו TM ושוקלים 100+ ולא 70 קילו שזה משקל של אנשים שלא מתאמנים מאסיביים בלי שום נפח מטורף.
יש גם את הCUBE של ברנדון לילי שיש שם שלבים שבו עובדים על היפרטרופיה, כוח , מהירות (לא התעמקתי בתוכנית).

אבל לעשות 2-3 תרגילים 3-4 סטים לשריר גדול, ו2 תרגילים 2-3 סטים לשריר קטן זה רשימת מכולת שלא תביא אותך לשום מקום.

בכל מקרה תעשה מה שאתה רוצה, אני אהנה מהתוצאות שלי ואתה תהנה מה"תוצאות" שלך ונגמור את זה פה ברוח טובה.
חחח צודק במאה אחוז , אבל נטו כוח לא יביא לתוצאות זה כל מה שאמרתי.

יביא - SS למתאמן מתחיל גם מביא להיפרטרופיה משמעותית יותר ממה שנדמה לך.
ולסיום:

Everybody wanna be a bodybuilder but nobody wanna lift heavy ass weight
RONNIE COLEMAN-

• פותח/ת השרשור
חמוד בשלב הזה לא אמור לעניין אותך כמה אחוז שומן אתה....כי אין לך מסה בכלל תתחיל לאכול ותתחיל להתאמן כמו שצריך,הדרך עוד ארוכה
בהצלחה
א. אולי אתה לא מבין, אבל אני לא עובד על נפח/בילדינג, אני ליפטר. אני לא רוצה להגזים עם האחוז שומן כי אז סתם יצא חיטוב ארוך, אבל בקרוב אני אכנס לחיטוב של חודש וחצי (לרדת מ-17 כמו שאמרו לי פה לאיזור 13%-14%, חיטובון).
מבחינת אוכל- אין לי סיבה, אני עוד לא נתקעתי בדדליפט וסקוואט, ועליתי מאיזור 60 ל-100.
תוכנית- מה "לא כמו שצריך" ב-SS?

- - - עידכון הודעה - - -

- - - עידכון הודעה - - -

1. אני מעלה כי אני לא רוצה להשמין יותר מדי, לא מבחינת בריאות ולא מבחינת בליטה בחולצות. כל השאר, מבחינת מסה, לא אכפת לי.
2. http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=7173
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=36116
3. ומתוך ה-10% האלה שמתאמנים כוח 99% הם פאוורליפטרים ולא באדיבלדרים.
נתתי דוגמאות למעלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית