הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בניית חדר כושר ביתי

m0stMuscular

משתמש קבוע
1,425
188
נק' מוניטין:
231
1,425
188
האם אפשרי לגדול טוב רק מדאמבלים , ספה , ומתח ? פשוט עוד מעט נגמר המנוי למכון ואני שוקל לקנות את הציוד הזה .
אני חייב מוט ארוך ? דאמבלים לא מספיק ?
ואיזה משקל מקסימלי אני יצטרך בדאמבלים בשביל בנצ' למשל ? 30 קילו כל יד ככה יספיק ? (זה הרבה יותר קשה ממוט לא ?)
ולמשל מישהו שלוחץ 80 קילו בלחיצת חזה ל 8X3 כמה בערך הוא ילחץ בדאמבלים ?

אתה יכול לקנות אבל בסופו של דבר תצטרך מוט לעליה במשקלי העבודה תקנה כלוב משולב אם מתח ספה מוט 1.5 מטר אולימפי ואיזה 120 קילו במשקולות בכל מיני גדלים ואז יהיה אם משהו לעבוד

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לקנות אבל בסופו של דבר תצטרך מוט לעליה במשקלי העבודה תקנה כלוב משולב אם מתח ספה מוט 1.5 מטר אולימפי ואיזה 120 קילו במשקולות בכל מיני גדלים ואז יהיה אם משהו לעבוד

למה אני צריך מוט ? אני יכול לעשות סקוואט עם משקולת קוראים לזה גובלין סקוואט או משהו כזה ... שוב שאלתי לגבי המשקל בדאמבלים , 30 קג כל יד זה יחסית גבוהה ?

כמעט תמיד עדיף מכון

עוד פעם אם דמבלים אתה לא תוכל לעלות משקלי עבודה בנוחות עדיף להשקיע פעם אחת וזהו מתי שהו אתה תצטרך מוט בטוח

האם אפשרי לגדול טוב רק מדאמבלים , ספה , ומתח ? פשוט עוד מעט נגמר המנוי למכון ואני שוקל לקנות את הציוד הזה .
אני חייב מוט ארוך ? דאמבלים לא מספיק ?
ואיזה משקל מקסימלי אני יצטרך בדאמבלים בשביל בנצ' למשל ? 30 קילו כל יד ככה יספיק ? (זה הרבה יותר קשה ממוט לא ?)
ולמשל מישהו שלוחץ 80 קילו בלחיצת חזה ל 8X3 כמה בערך הוא ילחץ בדאמבלים ?
אתה יכול לאמן ככה את כול הגוף בלי הרגלים
כי דדליפט אם 30 קילו כול יד או סקוואט אם 30 קילו כול יד זה בעייתי

אתה לוחץ 80 קילו לחצית חזה אני לא מאמין שתצליח לעשות איזה שהוא תרגיל מבודד לידים אם משקל כזה

חייב מוט, עם דאמבלים פשוט לא יהיה לך מספיק משקל

• פותח/ת השרשור
חייב מוט, עם דאמבלים פשוט לא יהיה לך מספיק משקל
מה היחס בין בנצ' בדאמבלים לבנצ' רגיל ?
אתה יכול לאמן ככה את כול הגוף בלי הרגלים
כי דדליפט אם 30 קילו כול יד או סקוואט אם 30 קילו כול יד זה בעייתי

אפשר ללמוד סקוואט על רגל אחת או משהו לא בעיה להשיג איזה סידור לרגליים

Back
למעלה תחתית