תמונה הערכת אחוז שומן

• פותח/ת השרשור New
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
14 +- אחרי מסה?
על הפנים של מסה כן אני יודע שגדלתי אבל יכלתי הרבה יותר... בוא נגיד ככה הטעות שלי התחלקה ל2 הראשונה:בתזונה במקום לאכול שומנים איכותיים ופחמימה איכותית אכלתי זבל כמו לחם לבן ושטויות ולגבי שומנים אכלתי עוד יותר גרוע.. לגבי החלבון קלטתי רק לקראת הסוף מה זה חלבון מלא 😃
הטעות השנייה שנבעה מהתזונה זה עלייה במשקל ללא עלייה במשקלי עבודה ולכן אני כרגע בחיטוב עשיתי ניסוי קטן שאני אוכל שומנים איכותיים וחלבון מלא ומשתדל לאכול פחמימה מורכבת רק וכן תוך כדי החיטוב אני עולה משקלים כלומר שזה עוזר 😃 אז כדי שאנשים אחרים לא יעשו אותה טעות תקראו קצת 😃

על הפנים של מסה כן אני יודע שגדלתי אבל יכלתי הרבה יותר... בוא נגיד ככה הטעות שלי התחלקה ל2 הראשונה:בתזונה במקום לאכול שומנים איכותיים ופחמימה איכותית אכלתי זבל כמו לחם לבן ושטויות ולגבי שומנים אכלתי עוד יותר גרוע.. לגבי החלבון קלטתי רק לקראת הסוף מה זה חלבון מלא 😃
הטעות השנייה שנבעה מהתזונה זה עלייה במשקל ללא עלייה במשקלי עבודה ולכן אני כרגע בחיטוב עשיתי ניסוי קטן שאני אוכל שומנים איכותיים וחלבון מלא ומשתדל לאכול פחמימה מורכבת רק וכן תוך כדי החיטוב אני עולה משקלים כלומר שזה עוזר 😃 אז כדי שאנשים אחרים לא יעשו אותה טעות תקראו קצת 😃

ניסית בכלל לעלות במשקלים?

לא נורא כל פעם לומדים משהו אחר אני למשל לא עשיתי נייטרלי סוף חיטוב רצחני והחזרתי הכול תוך חודש.

• פותח/ת השרשור
ניסית בכלל לעלות במשקלים?

לא נורא כל פעם לומדים משהו אחר אני למשל לא עשיתי נייטרלי סוף חיטוב רצחני והחזרתי הכול תוך חודש.
אני כן עליתי במשקלים אבל לא יותר מדי נגיד בחזה עליתי רק 10 קילו ובחיטוב עליתי עכשיו עוד 5 , אם הייתי אוכל כמו עכשיו אני מבטיח לך שזה לא היה רק 10 קילו

• פותח/ת השרשור
מה זאת אומרת?

זאת אומרת שאם הייתי אוכל איכותי כמו עכשיו במהלך המסה ההתקדמות במשקלים וב מסת שריר הייתה הרבה יותר גדולה כי למשל עכשיו כשאני אוכל איכותי ואני בחיטוב אני לא רק לא יורד במשקלי עבודה אני גם עולה בהם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית