הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה הקטע של העוגיות OREO

• פותח/ת השרשור U4E
  • פורסם בתאריך

U4E

משתמש מתחיל
55
0
נק' מוניטין:
0
55
0
עשיתי כמה חיפושים בנושא ארוחות "שמנות" של 1000 קלוריות.
ושמתי לב שיש כאן המלצות של כמה חברי פורום לאוראו+חלב במאסה...

מה בריא בעוגיות האלה (אין בריא?)
;maeq
לא הבנתי...

תודה.

הן פשוט טעימות ומפוצצות בקלוריות ופחמימות זה מה שצריך במאסה

- - - עידכון הודעה - - -

אבל אם לא בורכת בגנים של אחוז שומן נמוך ברגיל עדיף לך לישות מסה נקיה שלא מפוצצת הפחמימות ושומנים ובטח ובטח שלא בשטויות כמו עוגיות למיניהם

הקטע איתן הוא שהעוגיות מכילות כמות גדולה של קלוריות, אותן הקלוריות משמשות למקרה שאתה נמצא בגרעון קלורי או לא מגיע לכמות הקלוריות שהצבת לעצמך.
לדוגמה - אכלת כ- 2500 קלוריות, אך בתפריט תזונה שלך אתה צריך 3500, אתה תאכל עוגיות אוראו על מנת להשלים את הקלוריות החסרות.
* לא דוגל בשיטה הזו *

• פותח/ת השרשור
אבל זה קלוריות לא כל כך איכותיות (תקנו אותי בבקשה אם אני טועה) הכוונה.. שלי שבאותו מידה עדיף לעשות אורז/נודלס/מקרוני... שעדיף הרבה יותר (לא כך ?)

לא נראה לי הגיוני (בראש) עוגיות ועליה במאסה..
😣

כי כשאתה לוקח שתי ליטר חלב ושותה אתה כמעט מקיא.
כשאתה לוקח שתי ליטר חלב עם חבילת אוריאו ועם כל אוריאו לוקח שלוק גדול של חלב זה גן עדן מפוצץ חלבון, שומן , סוכר וקלוריות.
כמו כן אני דוגל בשיטה הזאת.
כדאי להעלות את ה-+ הקלורי אחרי שסגרת חלבון פשוט תאכל דברים כמו אוריאו עם חלב או בבית ספר סניקרס או אם אתה ממש קצר בזמן מארס (אותם ערכים כמו סניקרס ונכנס בשתי ביסים בערך) גם במבה וכו' ותהנה מהאפקט האנאבולי 😃

• פותח/ת השרשור
כי כשאתה לוקח שתי ליטר חלב ושותה אתה כמעט מקיא.
כשאתה לוקח שתי ליטר חלב עם חבילת אוריאו ועם כל אוריאו לוקח שלוק גדול של חלב זה גן עדן מפוצץ חלבון, שומן , סוכר וקלוריות.
כמו כן אני דוגל בשיטה הזאת.
כדאי להעלות את ה-+ הקלורי אחרי שסגרת חלבון פשוט תאכל דברים כמו אוריאו עם חלב או בבית ספר סניקרס או אם אתה ממש קצר בזמן מארס (אותם ערכים כמו סניקרס ונכנס בשתי ביסים בערך) גם במבה וכו' ותהנה מהאפקט האנאבולי 😃
תודה על תגובתך...
אני למדתי שוקולדים וכל החבר"ה ..לא הכי בראים לגוף
ופה בעצם אתה אומר לי .."תעשה חיים" עם סניקרס עווגיות וכו..
שוב..למה להתקרב לדברים האלה ..אין פתרון יותר בריא?

תודה.

עדיף לך להשיג את הקלוריות האלה מאורז וכו ככה תעלה יותר נקי . אבל אני למשל פעם בשבוע ביום שישי מרשה לעצמי חבילת אוראו או גלידה או משהו

תודה על תגובתך...
אני למדתי שוקולדים וכל החבר"ה ..לא הכי בראים לגוף
ופה בעצם אתה אומר לי .."תעשה חיים" עם סניקרס עווגיות וכו..
שוב..למה להתקרב לדברים האלה ..אין פתרון יותר בריא?

תודה.

לא אמרתי "תעשה חיים"
יש אידיאל שזה באמת לאכול רק בשר,ביצים, קטניות עם ירקות וטיפ טיפה פירות וכו'.
אבל אם אתה מתכנן לעשות את זה למשך זמן ארוך/ שנים אתה לא תחזיק מעמד עם תפריט של 4000 קל' שמורכב רק חזה עוף וסלט אולי חודשיים.
את החלבון המלא שלך (2.5 כפול משקל גוף לפי הסטנדרט שלי ) תסגור עם אוכל טוב ואתה הקל' עצמם תשלים מאוריאו,סניקרס, מארס לפי הצורך.
סתם לדוגמא אני אכלתי היום במבה גדולה - 500 קל' וליטר שוקו -700 קל' ועוד משהו להשלים קלוריות אבל בשאר היום אכלתי בשר בקר טחון, חזה עוף, אבקת חלבון, ביצים וכו'.

לא אמרתי "תעשה חיים"
יש אידיאל שזה באמת לאכול רק בשר,ביצים, קטניות עם ירקות וטיפ טיפה פירות וכו'.
אבל אם אתה מתכנן לעשות את זה למשך זמן ארוך/ שנים אתה לא תחזיק מעמד עם תפריט של 4000 קל' שמורכב רק חזה עוף וסלט אולי חודשיים.
את החלבון המלא שלך (2.5 כפול משקל גוף לפי הסטנדרט שלי ) תסגור עם אוכל טוב ואתה הקל' עצמם תשלים מאוריאו,סניקרס, מארס לפי הצורך.
סתם לדוגמא אני אכלתי היום במבה גדולה - 500 קל' וליטר שוקו -700 קל' ועוד משהו להשלים קלוריות אבל בשאר היום אכלתי בשר בקר טחון, חזה עוף, אבקת חלבון, ביצים וכו'.
פי 2.5 ? חשבתי נהוג פי 2

פי 2.5 ? חשבתי נהוג פי 2

כתבתי לפי הסטנדרט שלי אני דואג לאכול משהו כמו פי 2.5 חלבון (לפחות 2 מלא) מדובר על מינימום אני לא יודע כמה אני סוגר ביום במסה כי אני לא סופר קל'....

• פותח/ת השרשור
איך זה משפיע על הגוף במאסה שקלוריות באות ממתקים? פה כבר נכנס העניין של"האם כל קלוריות שוות?"
יש מאמר ...מממליץ לקורא בכדי להבין את העיקרון מאחורי אכילת סניקרס.אוריאו וכו...?

אבל זה קלוריות לא כל כך איכותיות (תקנו אותי בבקשה אם אני טועה) הכוונה.. שלי שבאותו מידה עדיף לעשות אורז/נודלס/מקרוני... שעדיף הרבה יותר (לא כך ?)

לא נראה לי הגיוני (בראש) עוגיות ועליה במאסה..
😣

אף אחד לא אמר לך תאכל את זה כבסיס לתפריט תזונה שלך, "ההמלצה" כביכול היא לתסף את זה בתפריט מסה אם אתה לא מצליח להגיע לערכים בסוף היום .
וזה מיועד לרוב לאנשים שלא מסוגלים לאכול כמויות גבוהות של מה שאתה אומר (אורז/פסטה...), כל מיני שחיפים תתי משקל שרק ככה יגיעו לתפריטים של 3000+ קלוריות...

מציע לך לא להקשיב לילדים בני 15

אחלה שיטה אם אתה רוצה עלייה נקייה במסת השומן שלך.

עזוב אחי תאכל נקי!
970280_525155310855391_1460789328_n.jpg

כשתבין, תגדל.

בקיצור זה יותר מלוכלך אך זו גם שיטה מסויימת...השאלה מה אתה רוצה ומה טוב לך ..
אם אתה מחפש נקי ולא לעלות הרבה באחוזי שומן .. פשוט אל .

Back
למעלה תחתית