נק' מוניטין:
1,359
- 1,255
- 313
תאכל נקי והרבה מה הבעיה לאכול גרנולה אוו שיבולת שועל כדי להיכנס לפלוס קלורי ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תאכל נקי והרבה מה הבעיה לאכול גרנולה אוו שיבולת שועל כדי להיכנס לפלוס קלורי ?
.......?טוב....כשתבין, תגדל.
אני הרבה זמן מנסה לאכול שיבולת שועל.
פשוט לא הולך לי,אני אוכל אז זה עם חלב ומוסיף סוכר. וזה פשוט גועל נפש.
איך אתה אוכל את זה?
הבנתי שאסור לחמם את זה כי זה מאבד את הערכים שאני בעצם מחפש.
עדיף לך להשיג את הקלוריות האלה מאורז וכו ככה תעלה יותר נקי . אבל אני למשל פעם בשבוע ביום שישי מרשה לעצמי חבילת אוראו או גלידה או משהו
מציע לך לא להקשיב לילדים בני 15
אחלה שיטה אם אתה רוצה עלייה נקייה במסת השומן שלך.
בקיצור זה יותר מלוכלך אך זו גם שיטה מסויימת...השאלה מה אתה רוצה ומה טוב לך ..
אם אתה מחפש נקי ולא לעלות הרבה באחוזי שומן .. פשוט אל .
איך לעזאזל הגעת לסלט במסה? מה שאתה אומר זה שפשוט אין לך משמעת עצמית ואתה מעדיף לדחוף זבל מלא סוכר במקום אוכל ואני לא מבין מה כל כך קשה לאכל "בריא" כבר כמעט 8 חודשים שאני במסה וחוץ מבסופי שבוע אני עומד בתפריט שלי ואם אתה שואל 3700 קלוריותלא אמרתי "תעשה חיים"
יש אידיאל שזה באמת לאכול רק בשר,ביצים, קטניות עם ירקות וטיפ טיפה פירות וכו'.
אבל אם אתה מתכנן לעשות את זה למשך זמן ארוך/ שנים אתה לא תחזיק מעמד עם תפריט של 4000 קל' שמורכב רק חזה עוף וסלט אולי חודשיים.
את החלבון המלא שלך (2.5 כפול משקל גוף לפי הסטנדרט שלי ) תסגור עם אוכל טוב ואתה הקל' עצמם תשלים מאוריאו,סניקרס, מארס לפי הצורך.
סתם לדוגמא אני אכלתי היום במבה גדולה - 500 קל' וליטר שוקו -700 קל' ועוד משהו להשלים קלוריות אבל בשאר היום אכלתי בשר בקר טחון, חזה עוף, אבקת חלבון, ביצים וכו'.
איך לעזאזל הגעת לסלט במסה? מה שאתה אומר זה שפשוט אין לך משמעת עצמית ואתה מעדיף לדחוף זבל מלא סוכר במקום אוכל ואני לא מבין מה כל כך קשה לאכל "בריא" כבר כמעט 8 חודשים שאני במסה וחוץ מבסופי שבוע אני עומד בתפריט שלי ואם אתה שואל 3700 קלוריות
מה הקשר Happy? אמרתי שזה שיטה מטומטת של עצלנים ואתה שילמת על זה במסה האחרונה שלך אם אתה רוצה להמשיך באותה שיטה בהצלחהסבבה אני סוגר את החלבון והשומן ומשם דוחף סוכר.
Happy ?
כי רוצים להנות גם במסהאיך לעזאזל הגעת לסלט במסה? מה שאתה אומר זה שפשוט אין לך משמעת עצמית ואתה מעדיף לדחוף זבל מלא סוכר במקום אוכל ואני לא מבין מה כל כך קשה לאכל "בריא" כבר כמעט 8 חודשים שאני במסה וחוץ מבסופי שבוע אני עומד בתפריט שלי ואם אתה שואל 3700 קלוריות
מישהו אמר משהו על להנות? אני דיברתי על לאכל אוריאו על בסיס יומיכי רוצים להנות גם במסה
מישהו אמר משהו על להנות? אני דיברתי על לאכל אוריאו על בסיס יומי