הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתלבט בין קלן ליוהימבין

• פותח/ת השרשור OshriM
  • פורסם בתאריך

OshriM

משתמש מתחיל
21
0
נק' מוניטין:
50
21
0
אני סביבות ה11-12 א"ש
השאלה אליכם מה יותר אפקטיבי, קלן או יהומיבין?
תודה :];maeq

אני סביבות ה11-12 א"ש
השאלה אליכם מה יותר אפקטיבי, קלן או יהומיבין?
תודה :];maeq
יש שימליצו לך על קלן ויש כאלה שימליצו על יוהמיבין . אני הייתי ממליץ לך על יוהמבין כי אתה במצב טוב (מבחינת אחוז שומן) ליהמבין .

ונגיד שהורדת את השומן העיקש, עשית אירובי על בטן ריקה, לקחת יהומבין לפי הפרוטוקול, הקפדת על אימונים אינטינסיבים הכוללים אימוני התנגדות ואינטרוולים.
מה קיבלנו = גוף חטוב - רעב חולני עד למצב של אי שפיות, חולשה, חוסר במצב רוח, עייפות, חוסר מוטיבציה לנוע ביום יום ולבצע פעולות פשוטות, אבל מה ? אתה חטוב.
אז השאלה הנשאלת, האם באמת יש צורך לרדת לאחוזים כל כך נמוכים אם אתה לא מתפרנס מזה ? הרי זה לא ניתן פיזיולגית לשמור על אחוז שומן נמוך שכזה גם אם תזריק כל מה שבא ליד.

בכל אופן, לשאלתך, יהומבין יעיל לשריפת שומן עיקש ל- 10 % שומן ומטה
קלן - יהיה פחות יעיל למטרה זאת גם מסיבה שהוא עובד על בטא בלבד.
אפדרין, עובד גם על אלפא וגם על בטא והיתרון הוא במרץ.

למטרה שאתה מחפש אפדרין או יהומבין יהיו הכי יעילים עבורך, אל תשכח שככל שאתה על אחוז שומן נמוך, כך גם תאבד יותר שריר (בהנחה שאתה טבעי).

קלן, לא שמעתי בחיים על מפתחי גוף שלוקחים יהימובין...

יהומבין בלבד לא, מה שנפוץ אצל באדיבילדרים המקצועים זה "helios", זו תרכובת על בסיס מים להזרקה המכילה בתוכה גם יהומבין וגם קלן. מלווה בהמון תופעות לוואי קיצוניות ולא נעימות, לא ברמה של PGCL, אבל גלי חום, דפיקות לב, זיעה קיצונית, הרגשה של יובש, תשישות, עייפות, חרדות, אי שקט ועוד.

המון פרוס משתמשים בשילוב לקראת התחרויות, ללא ספק מאוד יעיל לטווח הקצר, אך מלווה בתופעות שלא כל אחד יכול להתמודד איתם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית