הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הורדת אחוזיי שומן תוך כדי פיתוח השריר?

• פותח/ת השרשור kobil
  • פורסם בתאריך

kobil

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
שלום לכולם רציתי לדעת אם יש אפשרות מבחינת אימון למתחיל להוריד את אחוזיי השומן בבטן תוך כדי פיתוח שריר החזה הידיים וכו..
ומהם האימונים התרגילים הכי מומלצים??

אחוזיי השומן שלי הם 18.4
גובהה 164
משקל 61

נ.ב המדריך בנעוץ לא ממש עזר לי\:

תודה מראש!

• פותח/ת השרשור
אממ הבנתי בערך עכשיו בקשר לדיאטת PSMF המאמר מפורט ולא הבנתי את הקטע של כמות צריכת הפחממות והשומנים וכו איך אני אמור לדעת כמה מכול דבר מכיל האוכל שאני אוכל.???

תרשום מחשבוני תזונה בגוגל. 😳

ממה שאני יודע (וחיפשתי הרבה) אין שום דרך להוריד אחוזי שומן וגם לפתח שרירים...

מה שכן יש משהו שנקרא מסה יבשה ששם כביכול העלייה במשקל היא יותר נקייה, כלומר יותר שריר משומן אבל זה אמור להיות ממש קשה
לראות מזה תוצאות (מינימום חצי שנה ממה שהבנתי). אני אישית עכשיו רוצה לנסות משהו שנקרא carbs backloading שזה אומר כמעט בלי פחמימות
עד האימון ואחרי האימון להרביץ הרבה פחמימות... זה אמור לגרום לעלייה בעיקר בשריר ופחות בשומן אבל מבחינתי כרגע זה רק תיאורטי.

שלום לכולם רציתי לדעת אם יש אפשרות מבחינת אימון למתחיל להוריד את אחוזיי השומן בבטן תוך כדי פיתוח שריר החזה הידיים וכו..
ומהם האימונים התרגילים הכי מומלצים??

אחוזיי השומן שלי הם 18.4
גובהה 164
משקל 61

נ.ב המדריך בנעוץ לא ממש עזר לי\:

תודה מראש!
נתחיל בניסוח,אין דבר כזה אחוזי שומן בבטן,אתה תוריד אחוז שומן בכל הגוף אם תשמור על תזונה במאזן קלורי שלילי,יש כאן באתר מדריך טוב לחיטוב הגוף שיעזור לך בזה..
באופן כללי לגבי התשובה שתקבל כאן היא שלא ניתן גם להוריד אחוז שומן תוך כדי העלאת מסת שריר אבל זה לא מדוייק,במיוחד אם אתה מתאמן מתחיל.עם תזונה נכונה ותוכנית אימון טובה תגלה לאט לאט שמתפתחים להם שרירים וכל ירידה נוספת באחוז השומן תבליט לך את השריר יותר והוא ייראה לך מעוצב יותר.
בהצלחה.

בשביל להוריד אחוזי שומן בגוף תתחיל בריצות ואירובי קל כגון: קיק-בוקס,קפיצה בחבל,ריצה(מעולה להורדת אחוזי שומן)
ברגע שתתחיל להוריד אחוזי שומן בגוף,כך כמות השריר שלך תגדל.
תוריד אחוזי שומן ותתחיל באימונים מסיבים.

• פותח/ת השרשור
תודה ... עזרתם המלצות לתרגילים בייתיים? ויש תוכנית עם כמה סירטוניי וידיאו של Inisanty מה אתם אומרים עליה?

תרגילים ביתיים:
בטן: 3X50
קפיצה בחבל: במשך 45 שניות - עצירה של 30 שניות ולהמשיך ככה לפחות עוד 5 פעמיים.
ותצא החוצה,תתחיל לרוץ.
בהצלחה:)

• פותח/ת השרשור
בתור אחד עם 18 אחוז שומן בערך אתה ממליץ לעשות דיאטה PMSF

Back
למעלה תחתית