הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קליק בירך בזמן סקוואט

• פותח/ת השרשור Kman
  • פורסם בתאריך

Kman

משתמש משקיע
3,761
155
נק' מוניטין:
4,650
3,761
155
הולמס פלייס
היי. הרבה זמן לא נכנסתי לכאן.

בכל מקרה. לא זוכר יום מדויק, אבל נגיד שבוע, ביצעתי סקואט. בסט השלישי בעליה הרגשתי קליק במפשעה\מפרק הירך (רגל ימין). זה לא היה נעים והפסקתי את הסט.
מאז כואב לי שם. אני לא יכול לרדת לסקוואט (עם משקל גוף). בעליה זה כואב.

זה כאב די דומה לכל פציעה כלשהיא במפרק.

יש למישהו רעיון? קרה למישהו?

תודה.

קרה לי בברך ועדיין יש לי את זה(זה לא מחלים).
יכול מאוד להיות שחיקה של איזה סכוס או משו, תקבע תור לאורתופד.
עד אז תנסה להעביר את היד באיזור הזה בצד הכואב ובצד הלא כואב ותראה האם אתה מרגיש איזה משו שונה, למשל אצלי בברך הכואבת אפשר היה ממש לשמוע נאקים ולהרגיש את הסכוך זז לעומת הרגל השנייה שזה לא הורגש בכלל

קרה לי בברך ועדיין יש לי את זה(זה לא מחלים).
יכול מאוד להיות שחיקה של איזה סכוס או משו, תקבע תור לאורתופד.
עד אז תנסה להעביר את היד באיזור הזה בצד הכואב ובצד הלא כואב ותראה האם אתה מרגיש איזה משו שונה, למשל אצלי בברך הכואבת אפשר היה ממש לשמוע נאקים ולהרגיש את הסכוך זז לעומת הרגל השנייה שזה לא הורגש בכלל
הוא כתב ירך לא ברך

• פותח/ת השרשור
אני מקווה מאוד שזה יעבור בקרוב למה אני אפילו לא יכול לבצע לג פרס. עם משקל קל (קל מאוד) כן אבל אני לא מתכוון לבדוק כמה אני מסוגל לעמיס.

פשיטה וכפיפה אני יכול לעשות וכנראה זה מה שאני אעשה היום אבל אני אצטרך להיות יצירתי כדי לגרום למספיק גירוי.

היי. הרבה זמן לא נכנסתי לכאן.

בכל מקרה. לא זוכר יום מדויק, אבל נגיד שבוע, ביצעתי סקואט. בסט השלישי בעליה הרגשתי קליק במפשעה\מפרק הירך (רגל ימין). זה לא היה נעים והפסקתי את הסט.
מאז כואב לי שם. אני לא יכול לרדת לסקוואט (עם משקל גוף). בעליה זה כואב.

זה כאב די דומה לכל פציעה כלשהיא במפרק.

יש למישהו רעיון? קרה למישהו?

תודה.

א. חכה עם "פרוטוקולי פציעות" למיניהם (זה אולי הזמן לציין שלא עושים שום "פרוטוקול" לפני שמבינים מה הפציעה) . ובלי foam roller גם.
ב. מ 0 עד 10 , מה רמת הכאב כיום ? והאם הכיוון הכללי הוא כאב שמתגבר מאז הפציעה או נחלש?

• פותח/ת השרשור
רמת הכאב לא גבוהה ואני כמעט ולא מרגיש אם אני לא עושה תנועות מסויימות שמערבות מתיחה במפשעה. רמת הכאב אולי 3, אולי יהיו כאלה שלהם זה יהיה 5, אבל זה בהחלט נסבל וזה כאב רגעי רק בנקודות מסויימות. עשיתי היום אליפטי ואני לא מרגיש שום דבר בזמן פעילות אירובית או הליכה. גם בדדליפט לא מרגיש.

קשה לי להגיד. בגדול יותר טוב. אני יכול כבר לרדת לסקוואט ולעלות עם משקל גוף. יהיה כאב מציק, ואני אצטרך טיפה להוריד את הרמה של הטכניקה כדי לא למתוח יותר מדי את המפשעה. זה יותר טוב מן הסתם מהיום לאחר הפציעה, אבל זה בכמה ימים האחרונים די "עומד במקום".

אני מדגיש שאני לא ממש עושה חימום כמו שצריך לפני סקוואטים. אני די מזלזל בקטע הזה, מודה באשמה. אולי זאת התוצאה.

על סמך מה אתה אומר את זה?
ואם , לצורך העניין , הוא קרע את ה Labrum של האצטבולום , אתה יודע בביטחון מלא שגלגול על foam roller לא יכול להזיק?
מישהו שקורע לא מתאר את המצב כ"
לא היה נעים"

שוב , על מה אתה מסתמך כשאתה אומר את זה? כמה אנשים עם קרע בלברום אתה מכיר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית