הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לרקמת ספיגה של אבקת חלבון

Rotemkz5

משתמש מתחיל
282
1
נק' מוניטין:
-5
282
1
שלום לכולם השאלה שלי היא שאני בונה עכשיו תפריט ומתכוון לשלב אבקת חלבון בתור ארוחה
עכשיו השאלה שלי היא האבקת חלבון שנגיד אני משלב אותה בבוקר בתפריט ביחד עם קצת פחמימות אם היא נשארת בגוף 3 שעות?
אני אוכל כל שלוש שעות עכשיו אחרי סקופ חלבון אני באמת יכול לספור 3 שעות שהיא עדיין נמצאת אצלי בגוף?
לדוגמא כמו קוטג בשר וכו׳..

שלום לכולם השאלה שלי היא שאני בונה עכשיו תפריט ומתכוון לשלב אבקת חלבון בתור ארוחה
עכשיו השאלה שלי היא האבקת חלבון שנגיד אני משלב אותה בבוקר בתפריט ביחד עם קצת פחמימות אם היא נשארת בגוף 3 שעות?
אני אוכל כל שלוש שעות עכשיו אחרי סקופ חלבון אני באמת יכול לספור 3 שעות שהיא עדיין נמצאת אצלי בגוף?
כדי לך לבדוק בבדיקות מיוחדות על הגוף שלך , שלא יתפרק לך הכתף אם זה מספיק רק לשעתיים.

לכל מזון יש את הזמן ספיגה שלו, זה גם משתנה מאדם לאדם, אתה מתעסק בתפל פשוט תדאג לאכול מספיק חלבון ולצרוך מספיק קלוריות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית