הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הקשר בין כמות פחמימות לאופי ההעמסה

serendipity

משתמש מתחיל
55
1
נק' מוניטין:
4
55
1
הי ,
אני בחיטוב כבר חודשיים וקצת מתוכם חודש ראשון על 130 ג פחמימה וחודש וחצי של 50-60 . אחרי 2 העמסות כשביניהם עשרה ימים.
ממה שקראתי מעל 100 גרם רצוי לעשות העמסה כל 10-14 יום , מתחת בין 7-10 יום .
קראתי גם שהעמסתי צריכה להיות בין 24-48 שעות .
שאלתי היא :
1) לפי מה השיקול של 24 או 48 שעות , כי עוד יום של 3500 קלוריות יכול סתם להצטבר ולעכב את החיטוב
2) האם ככל שכמות הפחמימות קטנה איכות ההעמסה ( נניח העמסה מושלמת - מינימום שומן , 1.5 חלבון פר קג והשאר פחמימה) עולה? או שבגבול מסוים , 25 גרם או 50 גרם - זה לא משפיע על איכות ההעמסה ? אם זה ככה אז למה אנשים אוכלים 25 גרם ביום ולא 50 , כלומר מה היתרון בלאכול 10 גרם ביום על 40-50? קצב שריפת השומן ?
3) מאוד קוסם לי הרעיון של העמסה של 48 שעות ( כל סופש.. אוי חלת קידוש... חלום !) , כמה גרם פחמימות אני צריך לאכול ביום בראשון-חמישי בשביל שהחיטוב+ההעמסה יהיו אפקטיביים ? זה בכלל אפשרי לעשות ימי חיטוב / ימי העמסה 5/2 ??

אם זה קשור לנתונים שלי אז : גובה 1.90 , משקל 84.5 , א.ש 12~גג 13

תודה

1) 24 שעות. אל תגזים.
2) לא בטוח לגמרי אבל אני חושב שכמות הפחמימות משפיע רק על תדירות העמיסות ולא על "איכותן"(נראה לי התכוונתה כמותן). לדוגמה: אדם שבתפריט דל פחמימה יעשה העמסה כל שבוע ואדם שבתפריט רגיל יעשה כל שבועיים~
3) לא.

החיטוב של 5 ימי דל ו2 ימים העמסה מאפיין את דיאטת AD עליה אתה יכול לקרוא בפורטל lbs בהצלחה

Back
למעלה תחתית