הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך התכנית?

• פותח/ת השרשור gome12
  • פורסם בתאריך

gome12

משתמש פעיל
372
13
נק' מוניטין:
52
372
13
סקוואט כנגד מוט 8x3
בשכיבה לחיצת חזה כנגד מוט 8x3
מתח בתוספת משקל 10x3
בעמידה לחיצת כתפיים כנגד מוט באחיזה רחבה 6x3
בשכיבה פשיטת מרפקים כנגד מוט 10x3 w
בעמידה כפיפת מרפקים כנגד מוט 12x3
כפיפת גו במכונה יעודית 12x1

1.האם כדאי לבצע את התכנית חודש-חודשיים לפני שאני עובר לss (על מנת לתרגל את הטכניקות של התרגילים)
2.בחדר כושר שלי לא ראיתי עוד אף אחד עושה דדליפט והמאמנים לא מסכימים ללמד את הדדליפט,מה לעשות?

נערך לאחרונה:
התוכנית על הפנים, תלמד את הדדליפט לבד, רוב המאמנים לא מסכימים כי הם לא יודעים.

מסכים,
רק מה שאם רק עכשיו התחלת להתאמן בחדר כושר תעשה את זה חודש,
בחודש הזה שב ותלמד על הSS, ואז תתחיל.

• פותח/ת השרשור
אוקיי אז במשך חודש אני יעשה את התכנית ואחרי כל אימון אני יתרגל את הטכניקה של הדדליפט והפרס וכל אלה?

יותר התכוונתי ל שתשב ותלמד בחודש הזה את הטכניקה בבית מסרטונים מאמרים, או יותר מזה מהספר אבל זה לשיקולך,
חוץ מזנ כן אתה יכול לעשות סט אחד לכל דבר עם מוט ריק, רק בשביל להכיר יותר טוב את התרגילים.

• פותח/ת השרשור
אני ישב וישנן את הטכניקות אבל במקביל אני גם יתאמן לא? (תכנית fbw)

תוכנית טובה.
תעשה דדליפט(תלמד את הטכניקה על הדרך-סרטונים וכו) אבל אל תעבוד עם מוט ריק,שים לפחות פלטה גדולה(בגודל של ה25) בכל צד.

• פותח/ת השרשור
העיניין הוא שאין לי אף אחד במכון שעושה דדליפט.. פשוט אף אחד,המאמנים לא יודעים כלום. אני יכול ללמוד מסרטונים ומאמרים כל היום אבל אני בכל זאת צריך מישהו שיהיה לידי ויגיד לי עם אני עושה נכון..

להוריד כפיפת גו, להוסיף סקוואט(תכנית ללא סקוואט היא לא תכנית אימונים רצינית)
לא חובה לעשות דדליפט בתור התחלה.
לחיצת כתף באחיזה רחבה- לא תרגיל מומלץ למתאמן מתחיל/בלי מאסה בשרירי שרוול הכתף- תחזיק באחיזה קצת יותר רחב מרוחב כתפיים הרבה יותר צר מאחיזה של לחיצת חזה.
פשיטת מרפק במוט W- להביא את המוט מאחורי המצח כדי להוריד עומס מהמרפק, גם אם המדריך אומר להביא את המוט למצח.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה.
דבר אחד שלא הבנתי זה איך מבצעים בעמידה לחיצת כתפיים כנגד מוט באחיזה רחבה 6x3

Back
למעלה תחתית