הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון חוות דעת על התכנית

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
אני עושה AB בחיטוב מתאמן 4 חודשים ורציתי לדעת אם התכנית הזאת שעשיתי בחודש וחצי האחרונים היא טובה (מנוחה בין סט לסט בסביבות הדקה)
A
חזה: בנץ' פרס 10X3
לחיצות חזה בשיפוע עליון משקולות חופשיות 10X3
פרפר בכבלים 10X3

כתפיים: לחיצת כתפיים בישיבה משקולות חופשיות 8X3
הרחקת כתפיים משקולות חופשיות 8X3
הרחקה אופקית מכונה 10X3

יד קדמת: כפיפת מרפקים משקולות חופשיות 8X3
כפיפת מרפקים פשיטת חבל פולי תחתון 10X3

בטן:הרמת ברכיים לחזה נגיעה בצדדים 10X3
פלאנק סטטי 3Xדקה

B

גב:
משיכת פולי עליון במשולש 8X3
חתירה בT בר 8X3
משיכת פולי עליון אחיזה הפוכה 8X3

רגליים:
לחיצת רגליים במכונה 8X3
כפיפת ברכיים במכונה 8X3
פשיטת ברכיים במכונה 8X3

יד אחורית:
פשיטת מרפקים פולי עליון בחבל 10X3
שכיבות שמיכה צרות 10X3

בטן:הרמת ברכיים לחזה נגיעה בצדדים 10X3
פלאנק סטטי 3Xדקה

איך זה? המאמן בחדר כושר בנה לי,סקוואט הוא נתן לי אבל לא הצלחתי לעשות אין לי שיווי משקל ואפילו בלי משקל אני נופל אז הוא החליף לי את זה
עוד שאלה זה שאמנם הפסקתי לעלות במשקלים כי אני בחיטוב אבל הבנתי שאני צריך גם לרדת במשקלים אבל אני לא יורד במשקלי עבודה איך זה הגיוני? יש לציין שהורדתי אחוזי שומן ובנוסף עליתי ב2 קילו מסת שריר ואני רואה את זה על הגוף שלי שעליתי במסה וזאת גם המטרה היתה (אני מעדיף עליה במסה מאשר עליה בכח)

בחייאת גבר תכניס 3 סטים של גב תחתון(יימנע ממך הרבה נזק עתידי), אתה יכול פשיטת גב לעשות..

בקשר לגב, ממליץ להוריד את אחד התרגילים במכונה ולעשות מתח.

רגליים יותר מידי מכונות אבל אתה לא עושה סקוואט ואין תחליף(אולי סקוואט סטטי על קיר/דלת במשך כמה דקות).

בהצלחה תותח.

• פותח/ת השרשור
בחייאת גבר תכניס 3 סטים של גב תחתון(יימנע ממך הרבה נזק עתידי), אתה יכול פשיטת גב לעשות..

בקשר לגב, ממליץ להוריד את אחד התרגילים במכונה ולעשות מתח.

רגליים יותר מידי מכונות אבל אתה לא עושה סקוואט ואין תחליף(אולי סקוואט סטטי על קיר/דלת במשך כמה דקות).

בהצלחה תותח.
מה לעשות לגב תחתון ובמה להחליף אותו? או שפשוט להוסיף עוד תרגיל בלי להוריד תרגיל לגב
מתח אני עושה סתם בבית איזה 2 סטים ביום מנסה להשתפר זה נקרא?

תגיד באמת נראה לך הגיוני הנפח ההזוי הזה? אתה אונס את החזה ואז עובר לאנוס את הכתפיים ועוד באותו אימון? זה נראה לך בסדר?

תזרוק אותה לפח ותבנה תוכנית הגיונית עם נפח שפוי לפחות..

• פותח/ת השרשור
תגיד באמת נראה לך הגיוני הנפח ההזוי הזה? אתה אונס את החזה ואז עובר לאנוס את הכתפיים ועוד באותו אימון?

תזרוק אותה לפח ותבנה תוכנית הגיונית עם נפח שפוי לפחות..
המאמן במכון כושר בנה לי אותה,ולא יודע אני מרגיש סבבה איתה קצת יותר הייתי תפוס בהתחלה ועדיין קצת תפוס אבל לא משהו רציני

המאמן במכון כושר בנה לי אותה,ולא יודע אני מרגיש סבבה איתה קצת יותר הייתי תפוס בהתחלה ועדיין קצת תפוס אבל לא משהו רציני

הבנתי שזה המאמן בנה לך בגלל זה אמרתי שתזרוק אותה לפח כי היא פשוט מגוכחת. בהמשך אתה תפצע וחבל. אבל העיקר שאתה מרגיש סבבה.

• פותח/ת השרשור
הבנתי שזה המאמן בנה לך בגלל זה אמרתי שתזרוק אותה לפח כי היא פשוט מגוכחת. בהמשך אתה תפצע וחבל. אבל העיקר שאתה מרגיש סבבה.
כמה צריך להוריד כדי שהיא תהיה בנפח טוב?

• פותח/ת השרשור
תבנה תוכנית חדשה. מה לגבי דדליפט?

מידע - מה זה נפח? למי זה טוב? וכמה צריך? קראת את זה?
קראתי הרגע והוא במאת אומר בין 40-70 חזרות לשריר ולי יש בין 70-90 חזרות אז בתכלס אני צריך למשל להוריד תרגיל אחד לחזה אבל זה מרגיש לי כאילו זה יהיה קצת מידי אם אני אעשה רק 2 תרגילים ואז בכללי יהיה לי רק 4 תרגילים בשבוע..

קראתי הרגע והוא במאת אומר בין 40-70 חזרות לשריר ולי יש בין 70-90 חזרות אז בתכלס אני צריך למשל להוריד תרגיל אחד לחזה אבל זה מרגיש לי כאילו זה יהיה קצת מידי אם אני אעשה רק 2 תרגילים ואז בכללי יהיה לי רק 4 תרגילים בשבוע..
אז כנראה פספסת את הקטע שמתאמן מתחיל יצטרך הרבה פחות נפח. ואני מניח שאתה דיי מתחיל.

4 חודשים אני מתאמן זה עדיין מתחיל?
וותק אימון לא אומר כלום. אתה יכול גם להתאמן שנתיים ולהיות מתחיל. נתחיל מזה שאתה לא יכול לבצע סקוואט כמו שצריך ודדליפט אני לא רואה בכלל שאתה עושה אז כן, אתה מתחיל.

• פותח/ת השרשור
וותק אימון לא אומר כלום. אתה יכול גם להתאמן שנתיים ולהיות מתחיל. נתחיל מזה שאתה לא יכול לבצע סקוואט כמו שצריך ודדליפט אני לא רואה בכלל שאתה עושה אז כן, אתה מתחיל.
אז למה המאמן בחדר כושר נתן לי את התכנית הזאת אם היא עם נפח גדול מידי?

אז למה המאמן בחדר כושר נתן לי את התכנית הזאת אם היא עם נפח גדול מידי?

כי רוב מאמני הכושר בארץ הם חבורה של לייצנים שלא מעניין אותם הבריאות של המתאמן (לא כולם אבל כן הרוב הגדול כמה שזה עצוב). אתה גם שואל אותי את זה אחרי שקראת מאמר שמבוסס על מדע עדכני. אתה מעדיף להקשיב למאמן כושר או למדע?

כרגע אתה מרגיש סבבה עם התוכנית משום שאתה לא מבצע לא סקוואט ולא דדליפט ואני מניח שהמשקלים שלך נמוכים כרגע אז מן הסתם קל לך.

מה לעשות לגב תחתון ובמה להחליף אותו? או שפשוט להוסיף עוד תרגיל בלי להוריד תרגיל לגב
מתח אני עושה סתם בבית איזה 2 סטים ביום מנסה להשתפר זה נקרא?
אל תחליף אחי. תעשה פשיטת גו(תרשום בגוגל), מתח תעשה במכון חופשי במקום אחד התרגילים.

• פותח/ת השרשור
אל תחליף אחי. תעשה פשיטת גו(תרשום בגוגל), מתח תעשה במכון חופשי במקום אחד התרגילים.
אבל הבן אדם פה אמר שגם ככה התכנית עמוסה מדי אז להוסיף עוד תרגיל רק יגדיל את הנפח..

אבל הבן אדם פה אמר שגם ככה התכנית עמוסה מדי אז להוסיף עוד תרגיל רק יגדיל את הנפח..
הוא לא דיבר על גב תחתון, אין לך את זה בתכנית, אז תוסיף.

אני אישית לא סובל מכונות ואצלך זה מוגזם, אתה יכול לעשות יד קדמית בפטישים ובישיבה סגרת את השריר הזה.

יד אחורית בחבל? נו באמת.. תחליף לשכיבות שמיכה צרות ומקבילים, יעבוד לך גם על החזה.

בפרפר אתה יכול לעשות שכיבות שמיכה במקום. תגוון.

Back
למעלה תחתית