עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה באמת?חיטוב מעולה כמו תמיד .. כל הכבוד.
אם אפשר לתת לך טיפ קטן בנוגע לדל פחמימה:
3 גר חלבון פר קילו זה יותר מידי , מעבר לעובדת שזה יותר מידי זה מזיק לדל פחמימה מכיוון ש58% מהחלבון מתפרק לגלוקוז (עליה בגלוקוז-> עליה באינסולין-> פחות ייצור של גופי קטון).
1.8 גר' חלבון לכל מסת שריר רזה זה המקסימום שאתה צריך .(חוץ מהשלושה שבועות הראשון שבהם יש צורך לצרוך יותר חלבון)
לשיקולך:)
בכל מקרה אחלה חיטוב
נכון.. שלח לי הודעה פרטית(לא רוצה לסטות מהנושא של פותח האשכול) אני יסתכל מחר אני יחפש לך את הקטע המדובר מהספר של ליילמה באמת?
ז''א שמה שאומרים להכפיל את המשקל גוף פי 2 זה לא באמת מדיוק אלא צריך להכפיל מסת גוף רזה פי 1.8-2?
ז''א אם אני שוקל 85 20% שומן (68 קילו מסת גוף רזה) אז אני יכול לאכול רק 122-136 גרם חלבון?
יש לך איזה ביסוס לזה אם הבנת נכון? חחח כי זה היה הופך הכל להרבה יותר קל...
שלח גם אליינכון.. שלח לי הודעה פרטית(לא רוצה לסטות מהנושא של פותח האשכול) אני יסתכל מחר אני יחפש לך את הקטע המדובר מהספר של לייל
תודה רבה ולאד.
1700 קלוריות בערך בשיא החיטוב
רץ פעמיים בשבוע 9 קילומטר
פעם בשבוע אימון מחזורי בסגנון UD2-אימון דילול.
3 אימוני משקולות.
סוף כל אימון משקולות 20 דקות סקי.
הלוואי עליי להתחטב ככה
כרגיל אחלה חיטוב(מוניטין)
חיטוב מעולה כמו תמיד .. כל הכבוד.
אם אפשר לתת לך טיפ קטן בנוגע לדל פחמימה:
3 גר חלבון פר קילו זה יותר מידי , מעבר לעובדת שזה יותר מידי זה מזיק לדל פחמימה מכיוון ש58% מהחלבון מתפרק לגלוקוז (עליה בגלוקוז-> עליה באינסולין-> פחות ייצור של גופי קטון).
1.8 גר' חלבון לכל מסת שריר רזה זה המקסימום שאתה צריך .(חוץ מהשלושה שבועות הראשון שבהם יש צורך לצרוך יותר חלבון)
לשיקולך:)
בכל מקרה אחלה חיטוב
המאסטר של ה"לפני ואחרי"! תותח אתה כל שנה נותן חיטוב איכותי. אני הייתי יורד עוד טיפה... גם ככה רק תחילת הקיץ.
שמע שיחקת אותה, מוניטין
יוצא אם ככה שהיית בגירעון של ~400 קלו' + הריצות והסקי. זה אומר שהיית בממוצע יומי של 700~ קלו' (הערכה גסה)
מעניין אם היית בגירעון רק מאוכל, אם היית מגיע לתוצאה סופית שכזו...
העמסות?
מה הייתה התוכנית אימונים האנאירובית שלך בחיטוב?
איזה יופי.
ממש חיטוב מקצועי,יפה
יש צורך לחלק מוניטין למשתמשים אחרים לפני שיהיה ניתן לחלק שוב מוניטין ל-shum_klum.
מצטער, שחיף בכל מקרה :🙁
עשיתה העמסות ? אם כן איזה בדיוק אם אפשר לדעת
תודה.החיטוב יצא לך ממש טוב כי תוך כדי עלית גם במסת שריר, כל הכבוד! מחכה שתפתח לוג מסה
זה לא נכון, היעד שלי משנה לשנה הוא גבוהה יותר.קודם כל מדהים לראות את אתה עושה את זה שנה אחרי ושנה ומגיע לתוצאות כאלה!
יש לי שאלה -איך כל שנה המשקל יעד שלך הוא אותו יעד והא.ש גם נשאר אותו דבר? מהחיטובים הקודמים לא עלית במסת שריר? כלומר, לא היית אמור להגיע לא.ש יותר נמוך באותו משקל יעד או שתהיה לך יותר מסה באותו א.ש רצוי?
תודה.פשש כל הכבוד!