הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תמונה Before And After 4

חיטוב מעולה כמו תמיד .. כל הכבוד.
אם אפשר לתת לך טיפ קטן בנוגע לדל פחמימה:
3 גר חלבון פר קילו זה יותר מידי , מעבר לעובדת שזה יותר מידי זה מזיק לדל פחמימה מכיוון ש58% מהחלבון מתפרק לגלוקוז (עליה בגלוקוז-> עליה באינסולין-> פחות ייצור של גופי קטון).
1.8 גר' חלבון לכל מסת שריר רזה זה המקסימום שאתה צריך .(חוץ מהשלושה שבועות הראשון שבהם יש צורך לצרוך יותר חלבון)

לשיקולך:)
בכל מקרה אחלה חיטוב
מה באמת?
ז''א שמה שאומרים להכפיל את המשקל גוף פי 2 זה לא באמת מדיוק אלא צריך להכפיל מסת גוף רזה פי 1.8-2?
ז''א אם אני שוקל 85 20% שומן (68 קילו מסת גוף רזה) אז אני יכול לאכול רק 122-136 גרם חלבון?
יש לך איזה ביסוס לזה אם הבנת נכון? חחח כי זה היה הופך הכל להרבה יותר קל...

מה באמת?
ז''א שמה שאומרים להכפיל את המשקל גוף פי 2 זה לא באמת מדיוק אלא צריך להכפיל מסת גוף רזה פי 1.8-2?
ז''א אם אני שוקל 85 20% שומן (68 קילו מסת גוף רזה) אז אני יכול לאכול רק 122-136 גרם חלבון?
יש לך איזה ביסוס לזה אם הבנת נכון? חחח כי זה היה הופך הכל להרבה יותר קל...
נכון.. שלח לי הודעה פרטית(לא רוצה לסטות מהנושא של פותח האשכול) אני יסתכל מחר אני יחפש לך את הקטע המדובר מהספר של לייל

יש צורך לחלק מוניטין למשתמשים אחרים לפני שיהיה ניתן לחלק שוב מוניטין ל-shum_klum.
מצטער, שחיף בכל מקרה :🙁

תודה רבה ולאד.

1700 קלוריות בערך בשיא החיטוב
רץ פעמיים בשבוע 9 קילומטר
פעם בשבוע אימון מחזורי בסגנון UD2-אימון דילול.
3 אימוני משקולות.
סוף כל אימון משקולות 20 דקות סקי.

עשיתה העמסות ? אם כן איזה בדיוק אם אפשר לדעת

• פותח/ת השרשור
הלוואי עליי להתחטב ככה
כרגיל אחלה חיטוב(מוניטין)

תודה.

חיטוב מעולה כמו תמיד .. כל הכבוד.
אם אפשר לתת לך טיפ קטן בנוגע לדל פחמימה:
3 גר חלבון פר קילו זה יותר מידי , מעבר לעובדת שזה יותר מידי זה מזיק לדל פחמימה מכיוון ש58% מהחלבון מתפרק לגלוקוז (עליה בגלוקוז-> עליה באינסולין-> פחות ייצור של גופי קטון).
1.8 גר' חלבון לכל מסת שריר רזה זה המקסימום שאתה צריך .(חוץ מהשלושה שבועות הראשון שבהם יש צורך לצרוך יותר חלבון)

לשיקולך:)
בכל מקרה אחלה חיטוב

אני עושה את זה כל שנה, וכל שנה זה עובד לי ועובד לי טוב, אני לא רואה סיבה לעשות שינויים דרסטיים.
ותודה.

המאסטר של ה"לפני ואחרי"! תותח אתה כל שנה נותן חיטוב איכותי. אני הייתי יורד עוד טיפה... גם ככה רק תחילת הקיץ.

מיציתי אבל תודה...

שמע שיחקת אותה, מוניטין

תודה.

יוצא אם ככה שהיית בגירעון של ~400 קלו' + הריצות והסקי. זה אומר שהיית בממוצע יומי של 700~ קלו' (הערכה גסה)

מעניין אם היית בגירעון רק מאוכל, אם היית מגיע לתוצאה סופית שכזו...

אני חושב שלא, יש לי נטייה להשמנה ואני מרגיש ורואה על עצמי שאם אני לא עושה אירובי אני לא מצליח כמעט לרדת במשקל גם עם גירעון קלורי יחסית גדול.
מה גם שלחיות על 1400 קלוריות ביום זה לא בשבילי.

כן, אחת לשבועיים.
אני אוגר הרבה נוזלים.

מה הייתה התוכנית אימונים האנאירובית שלך בחיטוב?

ליניארית של ביל סטאר.

איזה יופי.

תודה.

ממש חיטוב מקצועי,יפה

תודה.

יש צורך לחלק מוניטין למשתמשים אחרים לפני שיהיה ניתן לחלק שוב מוניטין ל-shum_klum.
מצטער, שחיף בכל מקרה :🙁

תודה אלי, גם אתה ממש השתפרת.

עשיתה העמסות ? אם כן איזה בדיוק אם אפשר לדעת

כן, אחת לשבועיים הייתי עושה יום העמסה שבו הייתי אוכל חלבון פי 1.8 בערך, 50 שומן ו-600+- פחמימה (לא הייתי סופר, הייתי דוחף לחמניות, קורנפלקס, בייגלה, גלידה דיאט, ריבות דבש)

החיטוב יצא לך ממש טוב כי תוך כדי עלית גם במסת שריר, כל הכבוד! מחכה שתפתח לוג מסה

קודם כל מדהים לראות את אתה עושה את זה שנה אחרי ושנה ומגיע לתוצאות כאלה!
יש לי שאלה -איך כל שנה המשקל יעד שלך הוא אותו יעד והא.ש גם נשאר אותו דבר? מהחיטובים הקודמים לא עלית במסת שריר? כלומר, לא היית אמור להגיע לא.ש יותר נמוך באותו משקל יעד או שתהיה לך יותר מסה באותו א.ש רצוי?

• פותח/ת השרשור
החיטוב יצא לך ממש טוב כי תוך כדי עלית גם במסת שריר, כל הכבוד! מחכה שתפתח לוג מסה
תודה.
קודם כל מדהים לראות את אתה עושה את זה שנה אחרי ושנה ומגיע לתוצאות כאלה!
יש לי שאלה -איך כל שנה המשקל יעד שלך הוא אותו יעד והא.ש גם נשאר אותו דבר? מהחיטובים הקודמים לא עלית במסת שריר? כלומר, לא היית אמור להגיע לא.ש יותר נמוך באותו משקל יעד או שתהיה לך יותר מסה באותו א.ש רצוי?
זה לא נכון, היעד שלי משנה לשנה הוא גבוהה יותר.
לא יודע איפה הסתכלת אבל שנה שעברה סיימתי 85 קילו על בערך אותו אחוז שומן כמו השנה אך השנה סיימתי 91 קילו, 6 קילו יותר.
עובדה שסיימת השנה גם עם 5 קילו יותר משקל גוף על אחוז טיפטיפה מותר גבוה משנה שעברה, ככה שיש התקדמות.
אני מרוצה במיוחד עם העובדה שאני מצליח להתקדם בצורה טבעית למרות הקלות שאפשר להשיג חומרים.
פשש כל הכבוד!
תודה.

סחטיין אחי אני זוכר אותך, אתה מגזים עם הקלוריות במאסה יעני עושה מלוכלכת?
בכל מקרה לדעתי המבנה גוף שלך מטורף למרות שלטענתך יש לך נטייה להשמנה.
סחתיין אחלה תוצאות אחי חיטוב מעולה.
אגב אתה מה זה דומה ליוגב אוחיון

תקשיב אני זוכר אותך לפני שנים עוד מאתר אחר שפירסמת ולא נראה שיש התקדמות... מה קרה?

ההתמקדות היא במשקלים, אתה מכיר מישהו אחר כאן ששוקל 75 עם בנץ' 140+?

ובלי קשר - תמשיך להפציץ אחי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית