הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון דדליפט 220 3X3 - פלילי בהחלט

גשש בלש

משתמש פעיל
620
2
נק' מוניטין:
5,308
620
2
Team Go Active

PR במחתרת.
הספגטי כבר התכוננן לעצור בגופו את המאבטחים 😵‍💫🥊

המסע לפלטה החמישית כבר שייך להיסטוריה 🤘

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה יודע שגם בגב ישר פלס אפשר לגרום נזק לגב?
כן, אבל זה הוצא מהקשרו, כי הנזק לא יבוא מהתרגיל אלא מהמסביב שלו, בדגש על ההתאוששות ממנו. ובכל מקרה, בגב עגול הסיכון הוא הרבה יותר גדול ומשמעותי. אני לא יוצא נגד דדליפט, אני יוצא נגד עבודה עם גב עגול במודע, בכלל בלי לנסות לתקן את זה.

2. כבר עבדתי עם טקסס בעבר ולא הצלחתי להתקדם בדדליפט כמו שצריך.
ההנחה שלך שהייתי מוסיף עוד 30 ק"ג לדדליפט במתכונת הרגילה של טקסס תוך שלושה חודשים נכונה רק אם באמת הייתי מצליח להמשיך ולהוסיף 2.5 כל שבוע.
מה שאני בספק אם היה מצליח לעבוד במשך 3 חודשים.

לא אמרתי שטקסס היא לא תוכנית מצוינת. התקדמתי איתה סה"כ יפה מאוד.
בשלב הזה אני חושב שהמעבר לנפח בדדליפט היה בשבילי נכון והכרחי.

אחרי ניסיון לRM1 אני כנראה אחזור לטקסס במתכונת הרגילה.
עשית אותה, ולא הצלחת להתקדם איתה בדדליפט כמו שצריך?
מה למעשה קרה, הסקוואט טיפס וטיפס עד שהוא כבר עבר את הדדליפט?
או שגם בסקוואט לא הייתה התקדמות?

כן, אבל זה הוצא מהקשרו, כי הנזק לא יבוא מהתרגיל אלא מהמסביב שלו, בדגש על ההתאוששות ממנו. ובכל מקרה, בגב עגול הסיכון הוא הרבה יותר גדול ומשמעותי. אני לא יוצא נגד דדליפט, אני יוצא נגד עבודה עם גב עגול במודע, בכלל בלי לנסות לתקן את זה.

אתה מנסה להטיף להם על טכניקה?
אם כן מניסיון שלי אין טעם, חבל על האנרגיות שיעשו מה שטוב להם

אתה מנסה להטיף להם על טכניקה?
אם כן מניסיון שלי אין טעם, חבל על האנרגיות שיעשו מה שטוב להם
שמע זה לא שבאמת איכפת לי איך הם מושכים, אני לא אבא שלהם - ושיעשו מה שבא להם. אבל בכל זאת אני מרגיש צורך להגיד. מה יקרה עם ההערות שלי כבר לא בשליטתי.

אחלה משקל, לא בא ברגל בכלל- מוניטין

אגב, אני יודע שזה מצחיק עכשיו ה"דיסקים עפים, חוליות עפות", אבל במקום לצחוק ולהיות כל כך מקובע על זה שאתה יודע מה אתה עושה,
פשוט תסדר את הטכניקה שלך וזהו. זה טמטום להמשיך להעלות משקלים (ולא מדובר פה על משקלים שהם משחק) עם טכניקה כזאת,
אתה מכניס את עצמך לחרא עמוק מאוד, יכול להיות שעכשיו הכל בסדר אבל לטווח הארוך זה פשוט לירות לעצמך ברגל.
מה שהכי הזוי בכל הקטע הזה, שאתה יודע שאתה מושך עם גב עגול, כל זה במודע אבל לתקן את זה- על הזין.

אחלה הישגים אבל האמת עדיף למשוך 150 עם טכניקה פרפקט מאשר 220 עם טכניקה עקומה.

• פותח/ת השרשור
עשית אותה, ולא הצלחת להתקדם איתה בדדליפט כמו שצריך?
מה למעשה קרה, הסקוואט טיפס וטיפס עד שהוא כבר עבר את הדדליפט?
או שגם בסקוואט לא הייתה התקדמות?

התקדמתי בסקוואט לא רע.
בשיא היה לי אז 192 לזוג כשהדדליפט עמד על 210 RM1.

אחלה משקל, לא בא ברגל בכלל- מוניטין

אגב, אני יודע שזה מצחיק עכשיו ה"דיסקים עפים, חוליות עפות", אבל במקום לצחוק ולהיות כל כך מקובע על זה שאתה יודע מה אתה עושה,
פשוט תסדר את הטכניקה שלך וזהו. זה טמטום להמשיך להעלות משקלים (ולא מדובר פה על משקלים שהם משחק) עם טכניקה כזאת,
אתה מכניס את עצמך לחרא עמוק מאוד, יכול להיות שעכשיו הכל בסדר אבל לטווח הארוך זה פשוט לירות לעצמך ברגל.
מה שהכי הזוי בכל הקטע הזה, שאתה יודע שאתה מושך עם גב עגול, כל זה במודע אבל לתקן את זה- על הזין.

אחלה הישגים אבל האמת עדיף למשוך 150 עם טכניקה פרפקט מאשר 220 עם טכניקה עקומה.

אם היה בזה רמאות כלשהי הייתי מסכים איתך
כמו לעשות חצי חזרה בבנץ' עם משקל גבוהה יותר

במקרה הנ"ל כל חוקי.... גם אם הגב לא ישר פלס

תמשיך להשקיע ולהפציץ עם טכניקה פרפקט!

התקדמתי בסקוואט לא רע.
בשיא היה לי אז 192 לזוג כשהדדליפט עמד על 210 RM1.

אם היה בזה רמאות כלשהי הייתי מסכים איתך
כמו לעשות חצי חזרה בבנץ' עם משקל גבוהה יותר

במקרה הנ"ל כל חוקי.... גם אם הגב לא ישר פלס

תמשיך להשקיע ולהפציץ עם טכניקה פרפקט!
לא בקטע של חוקי, לא מדבר בכלל על תחרויות אלא על הבריאות.
אבל אני אמרתי את שלי, בכל מקרה- משקל מטורף בהחלט

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד על ה3X3, ניסית\חשבת לנסות סומו דדליפט ?

אף פעם לא ניסיתי עם משקל רציני.
בקרוב אני פורש מהאימונים ולכן אני לי מה להתחיל לנסות כבר עכשיו.

חוץ מזה, אני מתקדם יפה מאוד עם הקלאסי... לא רואה צורך לשנות

אף פעם לא ניסיתי עם משקל רציני.
בקרוב אני פורש מהאימונים ולכן אני לי מה להתחיל לנסות כבר עכשיו.

חוץ מזה, אני מתקדם יפה מאוד עם הקלאסי... לא רואה צורך לשנות

למה פורש

תכלס אין סיבה לפרוש בגלל צבא, כמובן שהאימונים לא יהיה סדירים כמו עכשיו אבל אפשר להתאמן בבסיס (כשאתה לא בטירונות) ובסופשים שאתה בבית.
אני לדוגמא התחלתי להתאמן בחדר כושר בכלל תוך כדי צבא (בתחילת השנה השניה כי נהיה לי הרבה יותר זמן פנוי מהשנה הראשונה) עם שני דאמבלים, מוט w מתברגים וכמה פלטות של חמש. וסיימתי את השירות עם המשקלים שהרמתי בתחרות בפתח תקווה.

נערך לאחרונה:
תכלס אין סיבה לפרוש בגלל צבא, כמובן שהאימונים לא יהיה סדירים כמו עכשיו אבל אפשר להתאמן בבסיס (כשאתה לא בטירונים) ובסופשים שאתה בבית.
אני לדוגמא התחלתי להתאמן בחדר כושר בכלל תוך כדי צבא (בתחילת השנה השניה כי נהיה לי הרבה יותר זמן פנוי מהשנה הראשונה) עם שני דאמבלים, מוט w מתברגים וכמה פלטות של חמש. וסיימתי את השירות עם המשקלים שהרמתי בתחרות בפתח תקווה.

אולי הוא קרבי ואז לא ניתן להתאמן...

איפה שירתת?
החדר כושר בבסיס היה מאובזר?
בזמן הטירונות הפסקת את האימונים לגמרי?

שירתתי בנ"מ היום זה נקרא מערך ההגנה האווירית (כיפית ברזל וכו').
החדר כושר בבסיס אימונים היה סבבה לגמרי -מוט אולימפי, ראק גבוה עם בנץ' אבל בלי מוטות ביטחון ופלטות שמגיעות ל160 קילו בערך וכל שאר השטויות שיש בכל מקום- דאמבלים עד 25 קילו מכונות וסמית' משין. מניסיון שלי זה מה שיש בערך בכל הבסיסים הגדולים.
הבעיה היא שאם אתה קרבי אתה לא תהיה רב הזמן בבסיס אם בכלל אלא במוצב (אני הייתי בערך ארבע חודשים בבסיס ושמונה במוצב בשנה) עם מכולת כושר שאין בה כלום חוץ ממכונות ודאמבלים עד 15 קילו וגם זה לא בטוח שיהיה.
המזל שלי שמי שהכניס אותי לכל הקטע של אימונים הביא שני
שני דאמבלים, מוט w מתברגים וכמה פלטות של חמש מהבית ועם זה התחלתי להתאמן.
ולשאלה האחרונה שלך, לא הייתי בחיים שלי בחדר כושר עד שהתחלתי להתאמן בשנה השניה של השירות, אז השאלה לא רלוונטית.
אבל אין שום מצב בחיים לעשות אימון בזמן טירונות, יש לך כולה שעה חופשית אחת ביום שבה אתה צריך להתקלח, לדבר בפלאפון, לשמוע מוזיקה ועוד כמה מטלות שאתה חייב לעשות וחוץ מזה אין לך דקה פנויה ביום. אבל אתה תוכל להתאמן כשתצא הביתה כמובן.

אחרי הטירונות תחזור להתאמן, מה הבעיה
אני נכנסתי למכון כושר רק בגיל 22 אחת הטעויות הכי גדולות שלי באימונים...

אחרי הטירונות תחזור להתאמן, מה הבעיה
אני נכנסתי למכון כושר רק בגיל 22 אחת הטעויות הכי גדולות שלי באימונים...

חחח אני מביע את אותו הצער שהתחלתי רק בגיל 16.5..
מתגייס גם עוד חודש וחצי לקצונה ייעודית, הולך לחזור לברזלים בגיל 23 :😃(

• פותח/ת השרשור
שירתתי בנ"מ היום זה נקרא מערך ההגנה האווירית (כיפית ברזל וכו').
החדר כושר בבסיס אימונים היה סבבה לגמרי -מוט אולימפי, ראק גבוה עם בנץ' אבל בלי מוטות ביטחון ופלטות שמגיעות ל160 קילו בערך וכל שאר השטויות שיש בכל מקום- דאמבלים עד 25 קילו מכונות וסמית' משין. מניסיון שלי זה מה שיש בערך בכל הבסיסים הגדולים.
הבעיה היא שאם אתה קרבי אתה לא תהיה רב הזמן בבסיס אם בכלל אלא במוצב (אני הייתי בערך ארבע חודשים בבסיס ושמונה במוצב בשנה) עם מכולת כושר שאין בה כלום חוץ ממכונות ודאמבלים עד 15 קילו וגם זה לא בטוח שיהיה.
המזל שלי שמי שהכניס אותי לכל הקטע של אימונים הביא שני
שני דאמבלים, מוט w מתברגים וכמה פלטות של חמש מהבית ועם זה התחלתי להתאמן.
ולשאלה האחרונה שלך, לא הייתי בחיים שלי בחדר כושר עד שהתחלתי להתאמן בשנה השניה של השירות, אז השאלה לא רלוונטית.
אבל אין שום מצב בחיים לעשות אימון בזמן טירונות, יש לך כולה שעה חופשית אחת ביום שבה אתה צריך להתקלח, לדבר בפלאפון, לשמוע מוזיקה ועוד כמה מטלות שאתה חייב לעשות וחוץ מזה אין לך דקה פנויה ביום. אבל אתה תוכל להתאמן כשתצא הביתה כמובן.

הבעיה היא לא רק האימונים
גם אוכל ושינה לא יהיו לי בצבא, בטח שלא בטירונות

קודם תגיע לאימונים רגילים מלבד אימוני התאוששות כרגע כשאתה לא בצבא, אחר כך תדאג לאיך תתאמן בצבא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית