הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתחיל SS - תרגילי עזר

• פותח/ת השרשור Rhino
  • פורסם בתאריך

Rhino

מושעה
3,940
3,418
נק' מוניטין:
11,056
3,940
3,418
שלום, אני מתחיל היום את התוכנית SS ואני רוצה להוסיף תרגיל אחד ליד קדמית ואחד ליד אחורית.
רציתי לשאול: אני אומר להוסיף ל A תרגיל אחד, ול B תרגיל אחד, ושיהיו שם באופן קבוע?
או שאני צריך להוסיף רק באימונים מסוימים?
תודה!

עדיף שתתחיל בלי תרגילי עזר. אתה נכנס לתוכנית שתדרוש ממך הרבה ואתה (כנראה) עוד לא מכיר את העומסים של התקדמות מאימון לאימון. בשלב הזה תרגילי עזר רק יעכבו אותך.
אם תבחר לקבל את המלצתי, עדיף שתתחיל את התוכנית כמו שהיא, תקפיד לעבוד לפיה מכל הבחינות (תרגילים, טכניקה, מנוחה ותזונה) לפחות חודש ואז תחליט אם ואיה תרגילים להוסיף.

בהצלחה!

כמו שאמרו פה העומס של הSS הוא גדול, תתחיל תקופה ותראה אם אתה באמת זקוק לזה,
כשאני הייתי עושה SS הייתי מוסיף סט אחד לקדמית אחד לאחורית רק באימון שהיה לי יומיים מנוחה אחריו
(נניח AXBXAXX אז ב-A השני), סט אחד 12 חזרות.

שלום, אני מתחיל היום את התוכנית SS ואני רוצה להוסיף תרגיל אחד ליד קדמית ואחד ליד אחורית.
רציתי לשאול: אני אומר להוסיף ל A תרגיל אחד, ול B תרגיל אחד, ושיהיו שם באופן קבוע?
או שאני צריך להוסיף רק באימונים מסוימים?
תודה!

אתה לא צריך להוסיף תרגילי עזר, במיוחד לא יד אחורית.
תתרכז בתרגילים המורכבים ובהעלאת משקלי העבודה, בהמשך הדרך תוכל להוסיף סט או שניים של יד קדמית באימון האחרון של השבוע.

Back
למעלה תחתית