הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג Starting Strength

• פותח/ת השרשור Rhino
  • פורסם בתאריך
לא עדכנתי אימון קודם כי הוא היה אימון קל עקב חוסר זמן
אימון B
סקוואט 80 5,5,4 pr באחרון הספוטר קצת נגע אז אני לא מחשיב את זה כ 5
פרס מבאס כרגיל, 37.5 סגרתי חמישיות, ה 40 לא עלה
פאוור קלין טכניקה 3x3
מתח רחב 2x9

אמון שקר כלשהו
סקוואט 82.5 PR - שני הסטים הראשונים הלכו יפה,5 חזרות, בשלישי קראתי לא נכון את השעון וחשבתי שנחתי 6 דק' ואחרי הסט הבנתי שנחתי רק 2-3. בקיצור, כשל ברביעית
בנץ'- עזבו
דדליפט 90 PR - סה''כ הרגיש טוב. הגב קצת התעגל אבל לא משהו רציני.
סרטון של הסקוואט יעלה היום יותר מאוחר או מחר

סופ''ש אנבולי לכולם

אל תדאג לגבי המנוחה, כל עוד אתה לא מרגיש מוכן אין מה למהר, כמובן בגבול הטעם הטוב, שלא תתקרר מידי.
עדיין, סגרת 13 חזרות, תמשיך להעלות משקל בסקוואט.

אמון שקר כלשהו
סקוואט 82.5 PR - שני הסטים הראשונים הלכו יפה,5 חזרות, בשלישי קראתי לא נכון את השעון וחשבתי שנחתי 6 דק' ואחרי הסט הבנתי שנחתי רק 2-3. בקיצור, כשל ברביעית
בנץ'- עזבו
דדליפט 90 PR - סה''כ הרגיש טוב. הגב קצת התעגל אבל לא משהו רציני.
סרטון של הסקוואט יעלה היום יותר מאוחר או מחר

סופ''ש אנבולי לכולם
מחזק את פסיכו, לא משנה אם נחת 6 דק' או 2 דק', אתה צריך להרגיש מוכן שאתה נכנס לסט. שמקרים קיצוניים זה גם יכול לקחת 10 דק'... אחרי ריסטים, אתה יכול לגשת לסט אחרי דקה-שתיים...

ושכחתי - מקבילים 1X10, 1x8
הוספתי אותם כי דיי נשבר לי שאני נתקע בלחיצות ואמרתי שאולי זה יעזור. אם אני רואה שזה יפריע, אני אוריד.
ואני שמח שאתם אומרים את זה, כי לפעמים, גם אחרי 6 דקות אני מרגיש שאני יכול לתת בכיף עוד 2 דקות מנוחה

ושכחתי - מקבילים 1X10, 1x8
הוספתי אותם כי דיי נשבר לי שאני נתקע בלחיצות ואמרתי שאולי זה יעזור. אם אני רואה שזה יפריע, אני אוריד.
ואני שמח שאתם אומרים את זה, כי לפעמים, גם אחרי 6 דקות אני מרגיש שאני יכול לתת בכיף עוד 2 דקות מנוחה
אני בד"כ לא בודק לפי מנוחה אלא לפי שירים נגיד שיר מנוחה ואז בשיר הבא אני נכנס בקטע הכי מפוצץ (אני תמיד ליד הראק הולך מצד לצד זה פאק אצלי גם אם אני עושה בצד השני של המכון מתח תמיד במנוחה הולך מצד לצד ליד הראק)

למה אתה מחפש ציפורים בזמן הסקוואט ?
תסתכל על נקודה ספציפית ואל תוריד את המבט משם

למה אתה מחפש ציפורים בזמן הסקוואט ?
תסתכל על נקודה ספציפית ואל תוריד את המבט משם
צודק, פשוט שמתי לב בפעם הקודמת שעשיתי סקוואט בלי מראה שאני יורד ממש נמוך ומאבד כיווץ בגב, אז בדקתי שאני לא יורד יותר מדי נמוך ..

אחד הסקוואטים המוזרים שראיתי, תתחיל מזה שתישב הרבה יותר אחורה.

אחד הסקוואטים המוזרים שראיתי, תתחיל מזה שתישב הרבה יותר אחורה.
אני אנסה אימון הבא
למה הפלטות מסתובבות כמו גלגל של אוטו?
זה לא מפריע?
שמתי לב לזה רק כשראיתי את הסרטון בעצמי, אין לי מושג למה, אז כנראה שזה לא הפריע

חרא חרא חרא אימון
לא הרגשתי טוב, היתי צריך להישאר בבית
סקוואט 85 ק''ג 5,4,3 החמישי הלך מעולה! ולא יודע מה קרה בסט השני והשלישי. נשאר על המשקל הזה
פרס - עזבו, ריסט
פאוור קלין 40 ק''ג תרגול טכניקה, מתח 2x9
עושים לנו במכון שיפוץ בקומה העליונה ולכן העבירו את האירובי לקומה של כל המשקולות, ולכן היה מפוצץ
לפחות הגיע היום הקריאטין והמולטי ויטמין, שזה עשה קצת שמח

טוב, לא התאמנתי היום כי יש לי כאבי בטן ממש חזקים, אני משלשל והשתן שלי צהוב כמו מרקר
אני חושב שזה תופעת לוואי לקריאטין, יש סיכוי?
וקראתי שעודף בויטמין C מתבטא בשתן חומצי וצהוב, כמו שיש לי, יש סיכוי שזה זה?

השתן הצהוב זה מהמולטי ויטמין(זה בסדר , אין מה לדאוג) .
קשה לי להאמין שאתה משלשל מהקראטין , אולי אכלת משהו מקולקל\פג תוקף ? אם לא תנסה להפסיק עם הקראטין ולראות עם זה עובר.
ל]י דעתי אם אתה כבר משלשל זה מהמולטי.

השתן הצהוב זה מהמולטי ויטמין(זה בסדר , אין מה לדאוג) .
קשה לי להאמין שאתה משלשל מהקראטין , אולי אכלת משהו מקולקל\פג תוקף ? אם לא תנסה להפסיק עם הקראטין ולראות עם זה עובר.
ל]י דעתי אם אתה כבר משלשל זה מהמולטי.
רק שתיתי הרבה חלב. הבטן שלי דיי רגישה ולפעמים זה קורה, אבל לעיתים דיי רחוקות וממש לא כמו איך שזה קרה לי עכשיו.
אני אפסיק עם הקריאטין לשניים-שלושה ימים ואראה מה יקרה, זה מספיק לדעתך?

טוב, לא התאמנתי היום כי יש לי כאבי בטן ממש חזקים, אני משלשל והשתן שלי צהוב כמו מרקר
אני חושב שזה תופעת לוואי לקריאטין, יש סיכוי?
וקראתי שעודף בויטמין C מתבטא בשתן חומצי וצהוב, כמו שיש לי, יש סיכוי שזה זה?
לפני שאתה מסיק מסקנות שזה מעודף ויטמין כזה או אחר... תבדוק שאתה שותה מספיק..
אני יצטט מאיזה ספר: "ככל שהצבע כהה יותר האדם מצוי במצב של התייבשות. גם הטלת שתן לעיתים רחוקות מעידה על חוסר נוזלים ועל מצב של יובש חלקי. צבע בהיר של השתן מצביע על כמות נוזלים מספקת ומצב בריא".

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית