נק' מוניטין:
932
- 1,911
- 431
- בית
למי אכפת מידיים, it's SS baby!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן, עשיתי רק חזרה אחת ובשנייה נכשלתי.החלפת משקל בפרס תוך כדי האימון?
מחזק את פסיכו, לא משנה אם נחת 6 דק' או 2 דק', אתה צריך להרגיש מוכן שאתה נכנס לסט. שמקרים קיצוניים זה גם יכול לקחת 10 דק'... אחרי ריסטים, אתה יכול לגשת לסט אחרי דקה-שתיים...אמון שקר כלשהו
סקוואט 82.5 PR - שני הסטים הראשונים הלכו יפה,5 חזרות, בשלישי קראתי לא נכון את השעון וחשבתי שנחתי 6 דק' ואחרי הסט הבנתי שנחתי רק 2-3. בקיצור, כשל ברביעית
בנץ'- עזבו
דדליפט 90 PR - סה''כ הרגיש טוב. הגב קצת התעגל אבל לא משהו רציני.
סרטון של הסקוואט יעלה היום יותר מאוחר או מחר
סופ''ש אנבולי לכולם
אני בד"כ לא בודק לפי מנוחה אלא לפי שירים נגיד שיר מנוחה ואז בשיר הבא אני נכנס בקטע הכי מפוצץ (אני תמיד ליד הראק הולך מצד לצד זה פאק אצלי גם אם אני עושה בצד השני של המכון מתח תמיד במנוחה הולך מצד לצד ליד הראק)ושכחתי - מקבילים 1X10, 1x8
הוספתי אותם כי דיי נשבר לי שאני נתקע בלחיצות ואמרתי שאולי זה יעזור. אם אני רואה שזה יפריע, אני אוריד.
ואני שמח שאתם אומרים את זה, כי לפעמים, גם אחרי 6 דקות אני מרגיש שאני יכול לתת בכיף עוד 2 דקות מנוחה
צודק, פשוט שמתי לב בפעם הקודמת שעשיתי סקוואט בלי מראה שאני יורד ממש נמוך ומאבד כיווץ בגב, אז בדקתי שאני לא יורד יותר מדי נמוך ..למה אתה מחפש ציפורים בזמן הסקוואט ?
תסתכל על נקודה ספציפית ואל תוריד את המבט משם
אני אנסה אימון הבאאחד הסקוואטים המוזרים שראיתי, תתחיל מזה שתישב הרבה יותר אחורה.
שמתי לב לזה רק כשראיתי את הסרטון בעצמי, אין לי מושג למה, אז כנראה שזה לא הפריעלמה הפלטות מסתובבות כמו גלגל של אוטו?
זה לא מפריע?
רק שתיתי הרבה חלב. הבטן שלי דיי רגישה ולפעמים זה קורה, אבל לעיתים דיי רחוקות וממש לא כמו איך שזה קרה לי עכשיו.השתן הצהוב זה מהמולטי ויטמין(זה בסדר , אין מה לדאוג) .
קשה לי להאמין שאתה משלשל מהקראטין , אולי אכלת משהו מקולקל\פג תוקף ? אם לא תנסה להפסיק עם הקראטין ולראות עם זה עובר.
ל]י דעתי אם אתה כבר משלשל זה מהמולטי.
לפני שאתה מסיק מסקנות שזה מעודף ויטמין כזה או אחר... תבדוק שאתה שותה מספיק..טוב, לא התאמנתי היום כי יש לי כאבי בטן ממש חזקים, אני משלשל והשתן שלי צהוב כמו מרקר
אני חושב שזה תופעת לוואי לקריאטין, יש סיכוי?
וקראתי שעודף בויטמין C מתבטא בשתן חומצי וצהוב, כמו שיש לי, יש סיכוי שזה זה?