הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג Starting Strength

• פותח/ת השרשור Rhino
  • פורסם בתאריך
אני יודע שאני חלש מאוד בלחיצות, אני לא רוצה שזה יישמע כמו תירוץ אבל יש לי ידיים ארוכות (מגיעות עד הברך) מה שגם מעכב אותי מאוד
תמיד הייתי מאוד ספורטיבי, לא עסקתי בשום ספורט באופן מקצועי אבל.. אני רץ 2000 ב 8 דקות בערך, ו 750 ב כמעט 2 וחצי דק'. וזה בלי להתאמן.

אני לא חושב, אל תסיק מסקנות כאלו כל כך מהר. תצלם ותעלה לכאן, אני כמעט בטוח שהבעיה בטכניקה

הערכתי את עצמי באיזור ה 14~15, כנראה אני לא טוב בדברים האלה
אני לא חושב, אל תסיק מסקנות כאלו כל כך מהר. תצלם ותעלה לכאן, אני כמעט בטוח שהבעיה בטכניקה
באימון ביום חמישי אני אנסה לצלם

טובב, אז ככה - כואב לי הגב בטירוף, אני לא יכול לומר אם זה השריר או משהו אחר, אבל הוא כואב ברמה שכואב לי להתכופף, וזה מלחיץ אותי. מחר אני שוקל לעשות פרונט סקוואט קל אם הכאב הזה לא יעבור ( מאוד מקווה שזה דומס וזה לא משהו אחר, כי הדדליפט יצא לי עם גב דיי עגול) האימונים הקרובים כנראה לא יהיו מסודרים לכן אני כנראה לא אעדכן

חוזר לעדכן1
אז ככה - האימונים האחרונים לא היו מסודרים בגלל חוסר זמן וכל מיני סיבות אישיות, גם עכשיו זה ככה אבל אני אנסה לעדכן כמה שיותר
אם אני לא מעדכן אימון-שניים-שלושה כנראה שהוא לא היה מעניין כי הוא לא במתכונת הרגילה או שלא היה אימון
סקוואט 92.5 3x5 - לנפח pr. לא הרגיש קשה מדי, שיפור ניכר בטכניקה. אני אכניס במידת הצורך סקוואט התאוששות בגלל פעילויות שאני עושה בימי המנוחה.
בנץ, 57.5 5,5,4 - היה קשה. בגלל כאבים בכתף\חשד לדלקת אני לא ממש מתקדם בלחיצות, לא שהתקדמתי יותר מדי לפני
דדליפט 95 ק''ג 1x5 - קצת התעגל הגב באחרונות. גם בחימום הראשון שלי אני לא מצליח להחזיק גב, זה עוצר אותי מלהתקדם ומשגע אותי
מקבילים 13,10
עזר: 200 פרס יד אחורית מ.ג 71 וחצי
תקוע עליו בערך שבועיים, מתחיל לטחון עודדדדד

תשמע , אני חייב להגיד לך שאתה קצת (הרבה) מתנשא פה על הרבה אנשים מהפורום . זה לא בהכרח ההודעה פה , זה תגובות רבות שלך שאני רואה (וכן זה מפריע לי באיזשהו מקום) . ומה שמצחיק פה זה שאתה יחסית חדש ומבקר הרבה מ"חברה" פה . מילא אם היה לך 200 סקוואט הייתי סותם הפה אבל זה לא המצב .
רק רוצה שתבין שניתן לפרגן גם לכאלה עם משקלים נמוכים משלך , זה לא מזיק.
+1
מילא אם הוא היה מטריל, אבל הפוץ באמת מדבר ככה... אני מתחיל לחשוב שהוא הוא המאמן של WhiteOwl
@the Raccoon

נערך לאחרונה:
+1
מילא אם הוא היה מטריל, אבל הפוץ באמת מדבר ככה... אני מתחיל לחשוב שהוא הוא המאמן של WhiteOwl
@the Raccoon

מוקיע התנשאות ומכניס אחת כזו על שני משתמשים באותה הודעה! נייס!

לפעמים נדמה לי שכשאתה מבקר מישהו אתה מדבר על עצמך. אני לא יכול למצוא מילה טובה יותר לתאר אותך מאשר המילה שבחרת בעצמך.

סקוואט אותו דבר, בעיקר בגלל שהרגשתי חרא בחימום. אני שוקל לעשות ריסט רציני בשביל הטכניקה, צילמתי את עצמי ובקושי מקביל אני שובר
פרס 40
קלינים טכניקה
מתח 10
היום במבחן מתח בבית ספר עשיתי 13

מתחיל ב 0:40

סרטונים בקרוב

הטענה שלי לא זרה במיוחד אני מאמין אבל אני עדיין יכול להביא רפרנס. לאלו שקראו שטויות לדבריי אפשר רפרנסים? והסבר למה איגוד הבריאות האמריקאי לא חושב כמוכם?
http://www.kilogram.co.il/2413/כולסטרול-והשפעותיו/
זה כשל לוגי של לא מעט רופאים. מה שחשוב זה היחס ולא הכמות. והיחס מושפע בעיקר על ידי פעילות גופנית, תזונה נכונה (שזה אומר בעיקר לא להגזים עם פחמימות ושומן רווי, ולהמנע משומן טראנס), והכי חשוב גנטיקה...
טובב, אז ככה - כואב לי הגב בטירוף, אני לא יכול לומר אם זה השריר או משהו אחר, אבל הוא כואב ברמה שכואב לי להתכופף, וזה מלחיץ אותי. מחר אני שוקל לעשות פרונט סקוואט קל אם הכאב הזה לא יעבור ( מאוד מקווה שזה דומס וזה לא משהו אחר, כי הדדליפט יצא לי עם גב דיי עגול) האימונים הקרובים כנראה לא יהיו מסודרים לכן אני כנראה לא אעדכן
כשהגב עגול יש עבודה דינאמית של הזוקפים ולא איזומטרית. זה כנראה מאמץ קצת "חדש" לגב שלך, אני מאמין שזה שרירים ואין לך הרבה מה לדאוג.

http://www.kilogram.co.il/2413/כולסטרול-והשפעותיו/
זה כשל לוגי של לא מעט רופאים. מה שחשוב זה היחס ולא הכמות. והיחס מושפע בעיקר על ידי פעילות גופנית, תזונה נכונה (שזה אומר בעיקר לא להגזים עם פחמימות ושומן רווי, ולהמנע משומן טראנס), והכי חשוב גנטיקה...
כשהגב עגול יש עבודה דינאמית של הזוקפים ולא איזומטרית. זה כנראה מאמץ קצת "חדש" לגב שלך, אני מאמין שזה שרירים ואין לך הרבה מה לדאוג.
שים לב שזה לפני בערך 3 שבועות, אבל עדיין - הכאב שהיה לי אז נמצא עד עכשיו. הכאב נמצא בגב האמצעי\עליון ממש באמצע, כאב בנקודה קטנה שברגע שאני נוגע בו אני מרגיש דקירה

מזל טוב לי, לכבוד היום הולדת שלי קנו לי חגורה ושרוולים 😃
אז ככה - אני יודע שאת החגורה אני אתחיל לשים באיזור ה 120-130 סקוואט
לגבי השרוולים - מתי כדאי לשים אותם? עכשיו זה כבר זמן מספיק טוב?

מזל טוב! תתחדש!
תעלה קצת תמונות 😃
שרוולים אין הגבלה מתי לשים, לדעתי תשים אותם כשהסקוואט יהיה 2 פלטות, שיהיה לך מוטיבציה ודרייב להעיף משקלים עד אז.
תטפל בעומק, אולי חסר גמישות, ויש לך הרבה תותחים שם באונ' ת"א, תיעזר בהם כמה שאפשר.

מזל טוב לי, לכבוד היום הולדת שלי קנו לי חגורה ושרוולים 😃
אז ככה - אני יודע שאת החגורה אני אתחיל לשים באיזור ה 120-130 סקוואט
לגבי השרוולים - מתי כדאי לשים אותם? עכשיו זה כבר זמן מספיק טוב?
כבר הגיע? חחחח
מה קנית בסוף?

מזל טוב! תתחדש!
תעלה קצת תמונות 😃
שרוולים אין הגבלה מתי לשים, לדעתי תשים אותם כשהסקוואט יהיה 2 פלטות, שיהיה לך מוטיבציה ודרייב להעיף משקלים עד אז.
תטפל בעומק, אולי חסר גמישות, ויש לך הרבה תותחים שם באונ' ת"א, תיעזר בהם כמה שאפשר.
תודה 😃 רק הזמנתי אתמול למישהו בארה''ב שאני מכיר, יהיה כאן ב 14 בנובמבר
כבר הגיע? חחחח
מה קנית בסוף?
יגיע ב 14
חגורה - האינזר ששמת לי בפוסט - שרוולים - ריבהנד, כי הייתה לי אפשרות לריבהנד באותו מחיר כמו טיטאן, כי יש לי מישהו בארה''ב שיכול לקנות את זה במחיר שווה סרטונים מהיום
הסקוואט היה 85 ק''ג, הורדתי כדי לנסות לרדת יותר עמוק, נראה לי שהיה סבבה. אימון הבא 90.
סט ראשון - הפלטות מסתירות בתחתית, לא זווית טובה

סט שני

דדליפט 100 ק''ג - הגב שלי מתעגל בצורה קריטית?

גבר, מה נסגר עם הכותרות של הסירטונים?
בסקוואט תתחיל מלעבור למכנסי גומי, חסר עוד קצת עומק, תעבוד על הגמישות.
תנסה להווא גם לצד מהצד, כמו בדדליפט, קשה ככה לנתח את הטכניקה, אבל בסה"כ נראה סביר.
בדדליפט המוט נורא רחוק ממך, והאגן עולה לפני שהמוט עוזב את הרצפה.
הכתפיים גם מעל המוט, במקום להיות לפניו.
סובב אגן כלפי חוץ, תוציא חזה, ושמור על הכיווץ.

גבר, מה נסגר עם הכותרות של הסירטונים?
בסקוואט תתחיל מלעבור למכנסי גומי, חסר עוד קצת עומק, תעבוד על הגמישות.
תנסה להווא גם לצד מהצד, כמו בדדליפט, קשה ככה לנתח את הטכניקה, אבל בסה"כ נראה סביר.
בדדליפט המוט נורא רחוק ממך, והאגן עולה לפני שהמוט עוזב את הרצפה.
הכתפיים גם מעל המוט, במקום להיות לפניו.
סובב אגן כלפי חוץ, תוציא חזה, ושמור על הכיווץ.
אין בעיה אימון הבא אני מתאמן בכלוב הרגיל אז תהיה זווית צילום טובה
למרות שזה נראה ככה - המכנסיים האלה די מאווררות ולא מפריעות בכלל
אתה ממליץ להתקדם ישר ל 90? כי העומק לא טוב לפי מה שאתה אומר.
לגבי דדליפט - לא הבנתי את העניין עם הכתפיים
ואני באמת נכנס כולי מכווץ לסטאפ, אני פשוט מאבד הכל כשמתחילה המשיכה, לא יודע למה. ראיתי את הסרטון של ריפטו על השליטה בגב ועשיתי את התרגיל שהוא אמר ובכל זאת..

תעבור למכנסיים שלא צריך לדאוג שיקרעו או שתהיה בעיה בהם.
עדיף לתקן עומק לפני ההתקדמות, כי זה שונה. בילדר שעושה 200 קילו רבעי סקוואט, לא בהכרח יצליח 90 קילו סקוואט מלא [שובר מקביל].
בדדליפט הכתפיים אמורות להיות לפני המוט, ואצלך הם מעל המוט ואפילו מאחוריו לפעמים.
אתה בכלל לא עושה את הטכניקה הבסיסית של הדדליפט ע"פ ריפטו, תלמד אותה ותעשה את חמשת השלבים.
המוט רחוק מאוד מהגוף, אתה מושך עם הגב ולא מנתק עם הארבע ראשי, האגן מזנק למעלה עוד לפני שהמוט עושה תנועה.
תתחיל מלנתק כמו שצריך, אני מאמין שבעית הכיווץ פחות או יותר תסתדר ותתקדם משם.

תעבור למכנסיים שלא צריך לדאוג שיקרעו או שתהיה בעיה בהם.
עדיף לתקן עומק לפני ההתקדמות, כי זה שונה. בילדר שעושה 200 קילו רבעי סקוואט, לא בהכרח יצליח 90 קילו סקוואט מלא [שובר מקביל].
בדדליפט הכתפיים אמורות להיות לפני המוט, ואצלך הם מעל המוט ואפילו מאחוריו לפעמים.
אתה בכלל לא עושה את הטכניקה הבסיסית של הדדליפט ע"פ ריפטו, תלמד אותה ותעשה את חמשת השלבים.
המוט רחוק מאוד מהגוף, אתה מושך עם הגב ולא מנתק עם הארבע ראשי, האגן מזנק למעלה עוד לפני שהמוט עושה תנועה.
תתחיל מלנתק כמו שצריך, אני מאמין שבעית הכיווץ פחות או יותר תסתדר ותתקדם משם.
הבנתי הכל, לגבי הסקוואט- שווה להתקדם ב 2.5 או להישאר על זה עוד אימון?

להישאר, אפילו לרדת קצת על מנת שלא יהיה חשש שהמשקל יפגע בטכניקה.

סקוואט 87.5 3x5
לפי ויבריל הסט הראשון היה סבבה בעומק. את השלישי צילמתי, והוא ממש לא סבבה, נראה אם אני אשאר עוד פעם כדי לעבוד על העומק שאני אעלה ל 90

מתחיל ב 0:25

דדליפט 100 1x5 - שכחתי לצלם.. 4 ראשונות אני חושב שהיו סבבה, חזרה חמישית הרגשתי את החזה קורס
מקבילים 13,10
בנץ' סתם חרא. נראה לי שאני אוריד את המקבילים כי הם פוגעים לי בבנץ', נראה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית