מניאק רציני, תמשיך לעבוד!אני צריך אם כבר להוריד חור, זה לוחץ לי בטירוף. אני פשוט לוקח המון אוויר ו'משטיח' את הבטן לפני שאני מוריד אותה, אז זה נראה שקל לי
תחרות עד ה3 פלטות בדדליפט?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מניאק רציני, תמשיך לעבוד!אני צריך אם כבר להוריד חור, זה לוחץ לי בטירוף. אני פשוט לוקח המון אוויר ו'משטיח' את הבטן לפני שאני מוריד אותה, אז זה נראה שקל לי
דווקא עכשיו המשלוח מו*טה ק1סט הגיע ואני אוכל יותר מתמיד.. כנראה שזה כמה ימים רעיםבקטנה, יש תקופות כאלה.
שים לב לאוכל.
היום -
סקוואט 110 3x5 הרגיש סבבה לגמרי. סט שני חזרה שלישית הפלטות נדפקו במוטות ביטחון אבל לא נתתי לזה להפריע לי
בנץ' 67.5 - אחרי שנתתי למדריכה שם הרצאה שלמה על שלא תיגע במוט אלא אם אני נחנק, היא פשוט פימפמה איתי בייספס 4 חזרות אז התייאשתי והחזרתי לראק
65 2x5
דדליפט 130x2
אין לי ספק שיכולתי חמישייה או יותר אבל החלטתי להפסיק כי הגב התחיל להתעגל. לא מצליח להחזיק אותו וזה מסתכל
120x3 גם כן התעגל
מקבילים, בייספס
אתה באוניברסיטה לא? המדריכים שם לא אמורים להיות סוסי על?😣היום -
סקוואט 110 3x5 הרגיש סבבה לגמרי. סט שני חזרה שלישית הפלטות נדפקו במוטות ביטחון אבל לא נתתי לזה להפריע לי
בנץ' 67.5 - אחרי שנתתי למדריכה שם הרצאה שלמה על שלא תיגע במוט אלא אם אני נחנק, היא פשוט פימפמה איתי בייספס 4 חזרות אז התייאשתי והחזרתי לראק
65 2x5
דדליפט 130x2
אין לי ספק שיכולתי חמישייה או יותר אבל החלטתי להפסיק כי הגב התחיל להתעגל. לא מצליח להחזיק אותו וזה מסתכל
120x3 גם כן התעגל
מקבילים, בייספס
יש שם איזה 2-3 מדריכים סבבה (אחד משקולן עם סקוואט 220 ובנץ' 160) אבל כל השאר מדריכים מעפנים שאתה רואה בכל חד''כ אחר..אתה באוניברסיטה לא? המדריכים שם לא אמורים להיות סוסי על?😣
גב טיפה עגול במשקלים כאלה בדדליפט לא ממש בעייתי לדעתי, בטח שלא ל-2-3 חזרות אחרונות, בתנאי שאין כאב. דגש על טיפה, אל תמשוך כמו KK כן? ;)
אתה מתקדם יפה, כבר עוקף אותי:suicide:
חח מה מטריד בזה?הסוואט שלך מתקדם יפה
אבל איך שאתה יוצא מהבור קצת מטריד אותי :\
אני מנסה לעשות היפ דרייב, כנראה שלא הולך ליהשתפרת 😃 אבל עדיין יש לך את הקטע הזה שאתה ביציאה כולך לוקח את הגוף אחורה ואם תשים לב זה מוציא את המוט מ"המסלול" שלו ..
תנסה משהו אחר, לעלות עם החזה/ לא לחשוב בכלל על לעלות עם התחת, כי במקום לעלות אם התחת למעלה אתה לוקח את הגוף יותר אחורה ..חח מה מטריד בזה?
אני מנסה לעשות היפ דרייב, כנראה שלא הולך לי
נגמר לי המקום בטלפון, הסרטון של הסקוואט בסט השלישי נעצר בחזרה האחרונה בגלל זהתעלה סירטון של הדדליפט,זה שאתה מרגיש/חושב שהוא לא ישר לא אומר שזה לא טוב
טוב, יש שתי סיבות עיקריות שאני לא סגור על המעברלא מבין מה אתה מתמהמה תעבור לסומו אם בסומו יש לך טכניקה מושלמת....
התוכנית מבוססת סקוואט ככה שזה שתשנה סגנון בדדליפט לא יהרוג אותך.