הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג Starting Strength

• פותח/ת השרשור Rhino
  • פורסם בתאריך
אני צריך אם כבר להוריד חור, זה לוחץ לי בטירוף. אני פשוט לוקח המון אוויר ו'משטיח' את הבטן לפני שאני מוריד אותה, אז זה נראה שקל לי
מניאק רציני, תמשיך לעבוד!
תחרות עד ה3 פלטות בדדליפט?

שני האימונים האחרונים לא היו טובים מבחינת הסקוואט, כנראה סתם נפילה במוטיבציה, תקופת מבחנים וזה..
אחרי שסגרתי 2x5 עם 110, בשני האימונים שאחרי נכשלתי עם המשקל בסט הראשון בחזרה החמישית כל פעם. נראה אם אימון הבא נעשה ריסט וא ניתן עוד ניסיון ל 110.
באימון של אתמול סגרתי 125 דדליפט לחמישייה עם גב ישר שלא הייתה קשה מדי. התרגיל שעשה לי הכי הרבה בעיות פתאום מתקדם בצורה מצוינת. אם הכל ילך כמו שצריך עוד שבועיים שלוש פלטות. עדיין לא עברתי לאחיזה משולבת ואני יכול להישאר בנעילה 7~5 שניות, אחיזה זה חלק חזק אצלי.

היום -
סקוואט 110 3x5 הרגיש סבבה לגמרי. סט שני חזרה שלישית הפלטות נדפקו במוטות ביטחון אבל לא נתתי לזה להפריע לי
בנץ' 67.5 - אחרי שנתתי למדריכה שם הרצאה שלמה על שלא תיגע במוט אלא אם אני נחנק, היא פשוט פימפמה איתי בייספס 4 חזרות אז התייאשתי והחזרתי לראק
65 2x5
דדליפט 130x2
אין לי ספק שיכולתי חמישייה או יותר אבל החלטתי להפסיק כי הגב התחיל להתעגל. לא מצליח להחזיק אותו וזה מסתכל
120x3 גם כן התעגל
מקבילים, בייספס

היום -
סקוואט 110 3x5 הרגיש סבבה לגמרי. סט שני חזרה שלישית הפלטות נדפקו במוטות ביטחון אבל לא נתתי לזה להפריע לי
בנץ' 67.5 - אחרי שנתתי למדריכה שם הרצאה שלמה על שלא תיגע במוט אלא אם אני נחנק, היא פשוט פימפמה איתי בייספס 4 חזרות אז התייאשתי והחזרתי לראק
65 2x5
דדליפט 130x2
אין לי ספק שיכולתי חמישייה או יותר אבל החלטתי להפסיק כי הגב התחיל להתעגל. לא מצליח להחזיק אותו וזה מסתכל
120x3 גם כן התעגל
מקבילים, בייספס

חחחחחחחחחח נ.ב כל הכבוד על הסקוואט!
אמרתי לך שהכל זה בראש!

היום -
65 2x5
דדליפט 130x2
120x3 גם כן התעגל
מקבילים, בייספס
אתה באוניברסיטה לא? המדריכים שם לא אמורים להיות סוסי על?😣

גב טיפה עגול במשקלים כאלה בדדליפט לא ממש בעייתי לדעתי, בטח שלא ל-2-3 חזרות אחרונות, בתנאי שאין כאב. דגש על טיפה, אל תמשוך כמו KK כן? ;)

אתה מתקדם יפה, כבר עוקף אותי:suicide:

אתה באוניברסיטה לא? המדריכים שם לא אמורים להיות סוסי על?😣

גב טיפה עגול במשקלים כאלה בדדליפט לא ממש בעייתי לדעתי, בטח שלא ל-2-3 חזרות אחרונות, בתנאי שאין כאב. דגש על טיפה, אל תמשוך כמו KK כן? ;)

אתה מתקדם יפה, כבר עוקף אותי:suicide:
יש שם איזה 2-3 מדריכים סבבה (אחד משקולן עם סקוואט 220 ובנץ' 160) אבל כל השאר מדריכים מעפנים שאתה רואה בכל חד''כ אחר..
המתאמנים סוסים.
חשובה לי מאוד טכניקה מושלמת, במיוחד שהמשקלים שלי הם לא ממש בשמיים..

אימון B
סקוואט 112.5 3x5
פרס 42.5 3x5 הורדתי טיפה משקל
צ'ין אפס 10,9,7
יד אחורית
הרבה מאוד פיצה עם בייקון והסקוואט עלה כמו גדול

הסוואט שלך מתקדם יפה
אבל איך שאתה יוצא מהבור קצת מטריד אותי :\

השתפרת 😃 אבל עדיין יש לך את הקטע הזה שאתה ביציאה כולך לוקח את הגוף אחורה ואם תשים לב זה מוציא את המוט מ"המסלול" שלו ..

הסוואט שלך מתקדם יפה
אבל איך שאתה יוצא מהבור קצת מטריד אותי :\
חח מה מטריד בזה?
השתפרת 😃 אבל עדיין יש לך את הקטע הזה שאתה ביציאה כולך לוקח את הגוף אחורה ואם תשים לב זה מוציא את המוט מ"המסלול" שלו ..
אני מנסה לעשות היפ דרייב, כנראה שלא הולך לי

סקוואט 115 3x5
לתלה מחר, אין לי כוח להעלות
בנץ' 67.5x5F
65x2x5
דדליפט - ניסיתי להחזיק גב אבל אחרי חזרה אחת עם 120 הוא חזר להתעגל
ניסיתי סומו, 100 לחמישייה עם גב ישר..
חוסר מוטיבציה, חוסר זמן וכאבי גב תחתון שהתחילו לי גרמו לי לוותר על התרגילי עזר
עזרה לגבי הדדליפט?? אני כבר נואש

תעלה סירטון של הדדליפט,זה שאתה מרגיש/חושב שהוא לא ישר לא אומר שזה לא טוב

תעלה סירטון של הדדליפט,זה שאתה מרגיש/חושב שהוא לא ישר לא אומר שזה לא טוב
נגמר לי המקום בטלפון, הסרטון של הסקוואט בסט השלישי נעצר בחזרה האחרונה בגלל זה
לא היה נעים לי למחוק תמונות כי זה לא היה הטלפון שלי
והוא עגול 100%

לא מבין מה אתה מתמהמה תעבור לסומו אם בסומו יש לך טכניקה מושלמת....
התוכנית מבוססת סקוואט ככה שזה שתשנה סגנון בדדליפט לא יהרוג אותך.

לא מבין מה אתה מתמהמה תעבור לסומו אם בסומו יש לך טכניקה מושלמת....
התוכנית מבוססת סקוואט ככה שזה שתשנה סגנון בדדליפט לא יהרוג אותך.
טוב, יש שתי סיבות עיקריות שאני לא סגור על המעבר
1. דדליפט קלאסי בונה הרבה יותר מסת שריר, בעיקר בגב.
2. לא יודע אם זה בגלל שאני לא מנוסה בסומו, אבל אני מרים איתו הרבה פחות (נראה לי). נתתי בקלאסי 130 לשלשה והיום כשעשיתי 100 לחמישייה זה הרגיש לא קל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית