עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ד''א חשבתי לעבור לעשות דדליפט כל אימון בשביל להשתפר שם, האם לדעתכם כדאי לי לעשות את זה, ואם כן איך לשלב את זה באימונים בלי שיפגע לי בהתאוששות?
אני לא בוחר בדרך הקלה, אין לי בעיה להמשיך לתרגל דדליפט קלאסי, אני פשוט מפחד שזה מה שיכול לתקוע אותי בסקוואט\אני ממש רוצה כבר לייצר התקדמות טובה ובטוחה בדדליפטוויתרת מראש בסט האחרון, לא היה ניסיון לעלות מהתחתית.
ולגבי הדדליפט, מיותר.
חבל שאתה בוחר בדרך הקלה.
דדליפט ממש לא יתקע אותך בסקוואטאני לא בוחר בדרך הקלה, אין לי בעיה להמשיך לתרגל דדליפט קלאסי, אני פשוט מפחד שזה מה שיכול לתקוע אותי בסקוואט\אני ממש רוצה כבר לייצר התקדמות טובה ובטוחה בדדליפט
אני פשוט לא גמיש מספיק לסובב אגן בסט אפ ולא מצליח להחזיק את הגב
ועוד נקודה חשובה, אני כבר לא במשקלים של ילדה ואני מפחד שלהמשיך למשוך עם גב עגול יכול לגרום לי לפציעהאני לא בוחר בדרך הקלה, אין לי בעיה להמשיך לתרגל דדליפט קלאסי, אני פשוט מפחד שזה מה שיכול לתקוע אותי בסקוואט\אני ממש רוצה כבר לייצר התקדמות טובה ובטוחה בדדליפט
אני פשוט לא גמיש מספיק לסובב אגן בסט אפ ולא מצליח להחזיק את הגב
אני עדיין חייועוד נקודה חשובה, אני כבר לא במשקלים של ילדה ואני מפחד שלהמשיך למשוך עם גב עגול יכול לגרום לי לפציעה
גם קונסטנטין קונסטנטינוב אומר את זהועוד נקודה חשובה, אני כבר לא במשקלים של ילדה ואני מפחד שלהמשיך למשוך עם גב עגול יכול לגרום לי לפציעה
אמור להיות לי באמצע השבוע התאוששות, אז לעשות התאוששות ואזל חזור על המשקל, או לחזור עליו ישר?נכשלת כולה פעם אחת, תמשיך כרגיל ותחזור על המשקל באימון הבא
חזרות ראשונות האגן היה בסדר, לא שמתי לב שבחזרות האחרונות הוא עלה...אתה מקשיב למה שאני אומר לך לפעמים ?