עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שמע אחי אתה לא שוקל הרבה (לפי מה שעקבתי אחריך אתה באיזור ה60) וזה משקלים יפים מאודאולי אני אתחרה פעם אחת בשביל הכיף
פוטנציאל טוב זה הדבר האחרון שיש לי
שנינו באנו לאותו הדילר בדיוק באותו זמן
יותר לכיוון 80שמע אחי אתה לא שוקל הרבה (לפי מה שעקבתי אחריך אתה באיזור ה60) וזה משקלים יפים מאוד
יותר לכיוון 80
אני גם לא קרוב ללמצות אותה, אני בקושי שוקל כמו הגובה שליחחח אז טעות שלי , ראיתי בתחילת האשכול שזה 64 לא שיערתי לעצמי שעלית ככה
בכל מקרה , אתה רק בהתחלה , בSS , נראה שאתה עושה אותה הכי טוב שאפשר , אתה בין הבודדים שאני רואה שעם שאיפה לסיים SS עד הסוף
הוא גר רבע שעה מהתחנה המרכזית בנסיעה בפרארי שלו, זה יותר קרוב לו ממר דרום-מערב.לא מר דרום-מערב?
אני מתחרה רק במר הקריותתומר איך אתה מתייחס לשמועות לפיהן נפגשת עם אבי הסף כדי שיכין אותך לתחרות מר תחנה מרכזית ?
אתה עובר דרך חיפה?אני מתחרה רק במר הקריות
אחרי האימון טסתי לים בשביל שיזוף
האמת שביום שבת אני נוסע לצפוןאתה עובר דרך חיפה?
אפשר חתימה???
תעשה גסט פוזינג בהלוויה מה הבעיה ?האמת שביום שבת אני נוסע לצפון
אבל ההורים שלי לא מרשים לי ללכת לאקטיב (אנחנו נוסעים בשביל אזכרה או הלוויה או משהו כזה.. לא משהו חשוב) @RussianHotGirl
הדף לא קיים
כולם ילבשו שחור אז יהיה להם יותר שיזוף משלי, לא הוגןתעשה גסט פוזינג בהלוויה מה הבעיה ?
מספיק זה כבר עובר את הגבול, הלוויה זה דבר מכובד וחשוב.כולם ילבשו שחור אז יהיה להם יותר שיזוף משלי, לא הוגן
אני גם לא קרוב ללמצות אותה, אני בקושי שוקל כמו הגובה שלי
לא עליתי הרבה בשומן, העלייה הזו במשקל הייתה כי הייתי פשוט שחיף רצח (כמעט 20 קילו מתחת לגובה)
תודה, מה אתה מציע כאן?אז במה עלית? במשקל הכלי? עלית הרבה שריר וכנראה לא פחות בשומן כי עלית המון במשקל, פשוט לטפס מ7 אחוז שומן לאזור ה-15 זה עדיין התחום שניראה כאילו התרחבת, גדלת או כל שטות שהדודות אוהבות להגיד. עוד כמה קילוגרמים תשים לב שאתה מפתח כרס נחמדה כשאתה יושב בבריכה ותבין שאתה שמנמן.