הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג Starting Strength

• פותח/ת השרשור Rhino
  • פורסם בתאריך
אולי אני אתחרה פעם אחת בשביל הכיף
פוטנציאל טוב זה הדבר האחרון שיש לי

שנינו באנו לאותו הדילר בדיוק באותו זמן
שמע אחי אתה לא שוקל הרבה (לפי מה שעקבתי אחריך אתה באיזור ה60) וזה משקלים יפים מאוד

יותר לכיוון 80

חחח אז טעות שלי , ראיתי בתחילת האשכול שזה 64 לא שיערתי לעצמי שעלית ככה
בכל מקרה , אתה רק בהתחלה , בSS , נראה שאתה עושה אותה הכי טוב שאפשר , אתה בין הבודדים שאני רואה שעם שאיפה לסיים SS עד הסוף

חחח אז טעות שלי , ראיתי בתחילת האשכול שזה 64 לא שיערתי לעצמי שעלית ככה
בכל מקרה , אתה רק בהתחלה , בSS , נראה שאתה עושה אותה הכי טוב שאפשר , אתה בין הבודדים שאני רואה שעם שאיפה לסיים SS עד הסוף
אני גם לא קרוב ללמצות אותה, אני בקושי שוקל כמו הגובה שלי
לא עליתי הרבה בשומן, העלייה הזו במשקל הייתה כי הייתי פשוט שחיף רצח (כמעט 20 קילו מתחת לגובה)

אתה עובר דרך חיפה?
אפשר חתימה???
האמת שביום שבת אני נוסע לצפון
אבל ההורים שלי לא מרשים לי ללכת לאקטיב (אנחנו נוסעים בשביל אזכרה או הלוויה או משהו כזה.. לא משהו חשוב) @RussianHotGirl
הדף לא קיים

האמת שביום שבת אני נוסע לצפון
אבל ההורים שלי לא מרשים לי ללכת לאקטיב (אנחנו נוסעים בשביל אזכרה או הלוויה או משהו כזה.. לא משהו חשוב) @RussianHotGirl
הדף לא קיים
תעשה גסט פוזינג בהלוויה מה הבעיה ?

סקוואט 120x4
בנץ' עם עצירה 67.5x3
דדליפט 130x5
מקבילים5x10kg+, bwx8
בייספס
ab wheel

~תירוצים~
אני מאמין שעם תנאים רגילים הייתי סוגר את הסקוואט. הייתי באזכרה במרחק שעתיים וחצי מהבית שלי, לא אכלתי כלום כל היום וכל היום הייתי על הרגליים. הגעתי ישר אחרי שעתיים וחצי נסיעה למכון, בלי קפאין, וחצי שעה לפני אכלתי שווארמה, כי לא יכולתי ללכת אחרי שלא אכלתי כלום כל היום..
לפחות סגרתי רביעיה.
דדליפט כרגיל, לא היה קשה אבל היה עגול. נראה לי שאני פשוט אמשוך עגול ונגמר הסיפור
יום שלישי נפציץ

אני גם לא קרוב ללמצות אותה, אני בקושי שוקל כמו הגובה שלי
לא עליתי הרבה בשומן, העלייה הזו במשקל הייתה כי הייתי פשוט שחיף רצח (כמעט 20 קילו מתחת לגובה)

אז במה עלית? במשקל הכלי? עלית הרבה שריר וכנראה לא פחות בשומן כי עלית המון במשקל, פשוט לטפס מ7 אחוז שומן לאזור ה-15 זה עדיין התחום שניראה כאילו התרחבת, גדלת או כל שטות שהדודות אוהבות להגיד. עוד כמה קילוגרמים תשים לב שאתה מפתח כרס נחמדה כשאתה יושב בבריכה ותבין שאתה שמנמן.

אז במה עלית? במשקל הכלי? עלית הרבה שריר וכנראה לא פחות בשומן כי עלית המון במשקל, פשוט לטפס מ7 אחוז שומן לאזור ה-15 זה עדיין התחום שניראה כאילו התרחבת, גדלת או כל שטות שהדודות אוהבות להגיד. עוד כמה קילוגרמים תשים לב שאתה מפתח כרס נחמדה כשאתה יושב בבריכה ותבין שאתה שמנמן.
תודה, מה אתה מציע כאן?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית