הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה בקשר לאימונים בחיטוב

• פותח/ת השרשור rampo
  • פורסם בתאריך

rampo

משתמש מתחיל
197
0
נק' מוניטין:
0
197
0
מה בעצם מבטיח לי שאני לא מאבד הרבה שריר אם לדוגמה אני לוקח את התוכנית FBW מהפורטל
רגליים
3​
6​
חזה
3​
8​
גב
3​
8​
כתפיים
2​
10​
יד קידמית
2​
6​
יד אחורית
2​
10​
בטן
כפיפות גו במכונה ייעודית​
2​
12​

התוכנית נראית די קטנה ובלי הרבה תרגלים וסטים , מה זה נותן לי? איך זה שומר על שריר?
ואיך אני יודע מה עדיף לי תוכנית AB לחיטוב מהפורטל או FBW , או בכלל תוכנית אחרת (5x5 או כאלו.)

זאת תכנית בסיסית והיא עדיפה על כל AB ABב ABCDEFGHI או כל דבר אחר,
אתה נותן 3 אימונים בשבוע בדגש על כל הגוף(FBW) לשימור כביכול של השריר,
וככה זה נותן לך גם יותר זמן לעשות אירובי.

כמו כן אתה יכול לעשות 5X5 או כל תכנית אחרת, העיקר שתתן דגש על כל חלקי הגוף באימון, 3 פעמים בשבוע.
אל תכנס לפיצולים בחיטוב, בזבוז זמן.

ולגבי ריצות ? מה הכי עדיף , כמה פעמים ואיזה סוג ריצות וכו' ..
אני אישית חושב שמומלץ לשלב HIIT פעם-שלוש בשבוע, תלוי איך זה מסתדר עם שאר האימונים.
עוד פעמיים-שלוש בשבוע של ריצה ארוכה של 40-60 דקות וזהו.
בחיטוב עם משה עשיתי 60 דקות HIIT (מחולק ל-3 פעמים של 20 20 20) ועוד פעמיים 60 דקות ריצה בינונית

אני אישית חושב שמומלץ לשלב HIIT פעם-שלוש בשבוע, תלוי איך זה מסתדר עם שאר האימונים.
עוד פעמיים-שלוש בשבוע של ריצה ארוכה של 40-60 דקות וזהו.
בחיטוב עם משה עשיתי 60 דקות HIIT (מחולק ל-3 פעמים של 20 20 20) ועוד פעמיים 60 דקות ריצה בינונית
HIIT זה ריצה של 60 שניות ואז פשוט לעמוד על הצדדים למשך 60 שניות, לא? לא עדיף את המנוחה לעשות בהליכה, או ריצה קלה?

HIIT זה ריצה של 60 שניות ואז פשוט לעמוד על הצדדים למשך 60 שניות, לא? לא עדיף את המנוחה לעשות בהליכה, או ריצה קלה?
HIIT מורכבת מספרינט (או ריצה הכי מהירה שאתה מצליח) ומנוחה שהיא הליכה מהירה או ריצה קלה.
לדוגמה:
30 ריצה 20 מנוחה.
30 ריצה 30 מנוחה.
60 ריצה 30 מנוחה.
כמובן שלכל אחד היכולות שלו ולכן צריכים להתאים את זה.
אגב, התוצאות משתפרות בקצב מהיר מאד, אז תוך שבועיים אתה תהיה ברמה הרבה יותר טובה.

HIIT מורכבת מספרינט (או ריצה הכי מהירה שאתה מצליח) ומנוחה שהיא הליכה מהירה או ריצה קלה.
לדוגמה:
30 ריצה 20 מנוחה.
30 ריצה 30 מנוחה.
60 ריצה 30 מנוחה.
כמובן שלכל אחד היכולות שלו ולכן צריכים להתאים את זה.
אגב, התוצאות משתפרות בקצב מהיר מאד, אז תוך שבועיים אתה תהיה ברמה הרבה יותר טובה.
הבנתי, אתחיל היום, תודה

• פותח/ת השרשור
ב HIIT , אני נגיד עושה 60 שניות ספריט 60 שניות הליכה
במשך 20 דקות - זאת אומרת 10 דקות ספרינטים ו10 דקות הליכה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית