הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה אני מקטגוריית ה-Man's Physique בתחרות NAC

SubX1900

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
1
3
0
שלום לכולם,

אומנם הייתי שרירי מידיי לקטגוריה, אך לא חטוב מספיק בכדיי לעלות לקטגוריות של מפתחי הגוף, לכן בחרתי אותה כפשרה.

zW25W4L.jpg
תמונת רגליים עדכנית:
eVLrGy8.jpg
שיטת האימון שלי משלבת טבעות ומדרגות בלבד.

רוטינת האימון שלי על פלג הגוף העליון:
אני מבצע 5 סיבובים של הסטים המוצגים, אימון של 10 דקות , 3 פעמים בשבוע:
youtube.com/watch?v=88EX8o4QhdY

פלג גוף תחתון - רגליים - אני מבצע אימון מדרגות בימים האחרים (ללא פלג גוף עליון - טבעות).

המשך שבוע טוב לכולם.

נערך לאחרונה:
כמו שאמרו בקבוצה, נראה מוזר שפיתחת כאלה שרירים מאימון כזה. והרגליים בכלל מפתיעות. למה התוכנית שלך לא פופולארית ברחבי העולם אם אלו התוצאות?
מדהים

• פותח/ת השרשור
תודה על המחמאה!

תמיד יש המצאות, גם אם תדפוק עם פטיש 10 קילו בקיר 10 דקות ביום, אני חושב שיתפתחו הרבה שרירים בפלג הגוף העליון ולגבי רגליים אתה יכול לרוץ על רגל אחת.
(כן הדוגמה שלי היא בערך טפשית, אך אני מקווה שהבנת שלא רשום לנו קוד מסויים בגוף לצורך מימוש פיתוח השרירים).

מרשים מאוד, אני מנחש שיש לך עבר די ארוך במכון או שבנית את עצמך מטבעות?

שומר על א"ש כל השנה?

• פותח/ת השרשור
יש לי עבר של 4 שנות אימון בחד"כ, לאחר מכן מסיבות שונות עשיתי הפסקה של כחצי שנה ללא אימונים ותזונה.
אחרי שאיבדתי מסת שריר רבה (ירידה של 90 קילו על 10% שומן ל82 קילו על 17% שומן) , השיקולים שלי בהרבה דברים בחיים הם ניצול הזמן (מיקום ונוחות) ביום ולכן עברתי לאימוני משקל גוף - שכיבות שמיכה, מתח ומדרגות.

לאחר זמן מה עשיתי מחקר ושיפרתי את האימונים (גם את המצב השרירי כמובן) ע"י מעבר לטבעות ושדרוג שיטת האימון של המדרגות.

נכון לעכשיו אני מתאמן כשנתיים בשיטה זו ורואה שיפור ב"השקעה קטנה".

כמו כן, הכנסתי רבים לשיטה זו ועליהם השיפורים נראו בטווחי זמן קצרים מאוד (הרבה יותר אפקטיבי משיטת אימונים פשוטה בחד"כ לדוגמא).

לגבי שמירה על אחוז השומן, זה עניין של מטרה, אני נע בין 10-13% במשך השנה.

נערך לאחרונה:
יש לי עבר של 4 שנות אימון בחד"כ, לאחר מכן מסיבות שונות עשיתי הפסקה של כחצי שנה ללא אימונים ותזונה.
אחרי שאיבדתי מסת שריר רבה (ירידה של 90 קילו על 10% שומן ל82 קילו על 17% שומן) , השיקולים שלי בהרבה דברים בחיים הם ניצול הזמן (מיקום ונוחות) ביום ולכן עברתי לאימוני משקל גוף - שכיבות שמיכה, מתח ומדרגות.

לאחר זמן מה עשיתי מחקר ושיפרתי את האימונים (גם את המצב השרירי כמובן) ע"י מעבר לטבעות ושדרוג שיטת האימון של המדרגות.

נכון לעכשיו אני מתאמן כשנתיים בשיטה זו ורואה שיפור ב"השקעה קטנה".

כמו כן, הכנסתי רבים לשיטה זו ועליהם השיפורים נראו בטווחי זמן קצרים מאוד (הרבה יותר אפקטיבי משיטת אימונים פשוטה בחד"כ לדוגמא).

לגבי שמירה על אחוז השומן, זה עניין של מטרה, אני נע בין 10-13% במשך השנה.

אתה יכול לשתף בשיטה הזאת ? וד"א במקבילים למה אתה לא עושה טווח תנועה מלא ? (ירידה עמוקה ועלייה עד נעילת מרפקים)

בקשר למקבילים אני משער שבטבעות התרגיל הרבה הרבה יותר קשה צריך לשמור על איזון ויש פה שיקול של בריאות

האימונים שלך דומים לשל סטריט וורקאוט, בכל תרגיל כל השרירים פועלים.

בקשר למקבילים אני משער שבטבעות התרגיל הרבה הרבה יותר קשה צריך לשמור על איזון ויש פה שיקול של בריאות

האימונים שלך דומים לשל סטריט וורקאוט, בכל תרגיל כל השרירים פועלים.

יש לי בבית טבעות ושאין לי זמן או חשק באותו יום ללכת למכון אני מבצע עליהן אימון , אני נועל מרפקים בעלייה , זה קצת יותר קשה על טבעות אבל אין סיבה לא לעשות את זה זה חלק מהטווח תנועה

אין לי מושג איך עם תוכנית כזאתי הגעת לתוצאות כאלה אבל תמשיך ככה, תותח!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית