ייעוץ עזרה בתוכנית אימונים

Rossoneri

משתמש מתחיל
102
0
נק' מוניטין:
2
102
0
שלום לכולם,

אז ככה בעוד חודש וחצי אני הולך להתחיל סייקל (ראשון),כמובן לגבי הסייקל שאלתי בפורום המתאים וענו לי על כל השאלות ומבחינת הידע אני מרגיש שאני מוכן ואני עדיין קורא פה ושם מאמרים,

ממה שהבנתי...מחלק מהתגובות פה,שתוכנית של מתאמן טבעי היא לא אותה תוכנית של מתאמן לא טבעי,אני רוצה שתמליצו לי על תוכנית (עד 4 ימים בשבוע) לעליה במסה,בתקופה של הסייקל . ראיתי כמה תוכניות אימונים פה בפורום אבל שם זה לא מחולק לפי מתאמן טבעי/לא טבעי.

לגבי תזונה כבר הבנתי שאין חשש לאכול מעל ל 50-60 גר' חלבון בארוחה אחת ושצריך להקפיד בתזונה יותר ולתת 200% באימונים.

תודה מראש !

• פותח/ת השרשור
התאמנתי שנתיים,והיתה לי תאונת עבודה עשיתי ניתוח בשורש כף יד ו 8 חודשים לא התאמנתי עליתי הרבה באחוז שומן ועכשיו חזרתי (3 חודשים עד עכשיו),עוד מעט אני מסיים חיטוב ועובר לעליה במשקל עם הסייקל,אני יתחיל את המסה עם 13 א״ש.
משקל :82,גובה ;178,אחוז שומן 18

אם כששואלים אותך מה הרמה שלך זה מה שאתה עונה + בזמן סייקל אתה נותן התנייה ל"עד 4 אימונים בשבוע" (לא שחייבים יותר - אבל הזוי שאתה מוכן להזריק אבל לא מוכן להגיע למכון 5 פעמים בשבוע אם היה צריך) + על 13% שומן אתה תשקול +-77 (אם תחטב טוב) על גובה 1.77

אז אתה צריך להמשיך לקרוא על איך להתאמן ולאכול, להתאמן קשה ולהתקדם לפני שאתה רץ לחומרים.

• פותח/ת השרשור
אם כששואלים אותך מה הרמה שלך זה מה שאתה עונה + בזמן סייקל אתה נותן התנייה ל"עד 4 אימונים בשבוע" (לא שחייבים יותר - אבל הזוי שאתה מוכן להזריק אבל לא מוכן להגיע למכון 5 פעמים בשבוע אם היה צריך) + על 13% שומן אתה תשקול +-77 (אם תחטב טוב) על גובה 1.77

אז אתה צריך להמשיך לקרוא על איך להתאמן ולאכול, להתאמן קשה ולהתקדם לפני שאתה רץ לחומרים.
לאכול בזמן הסייקל אני יודע..הפרש של 3 שעות בין ארוחה לארוחה ואין שום בעיה עם 60-70 גר' חלבון בארוחה אחת , 350 גר' חלבון ביום,450-500 גר' פחמימה , 80-120 גר' שומן...ולהשאר במאזן קלורי חיובי זה הכי חשוב ואני גם רוצה לשלב מולטי ווטמין בסייקל.

לגבי האימונים אני יכולתי לקחת תוכנית רגילה מהפורום פה,אבל בגלל זה פתחתי פה את הנושא אני פשוט רוצה להוציא את המקסימום מהסייקל הזה ולנסות לשמור על ההישגים אחר כך.
אם אני יצטרך ללכת 5 פעמים בשבוע לחדר כושר..אין שום בעיה עם זה החדר כושר מתחת לבית שלי ! אבל איזה תוכנית לקחת...

אהא,לגבי אחוז שומן,אין לי בעיה להתחיל את הסייקל על אחוז שומן 15..אני בטוח שאני יעשה עוד חיטוב אחר כך,והמטרה שלי היא משקל של 100 קילו וא"ש 15-16..לא רוצה להתחרות באף אחד ולא רוצה להיות על א"ש של 8-7..

נערך לאחרונה:
יש לך עוד הרבה להתקדם לפני שאתה קופץ לחומרים - מבחינת ידע ומבחינת ניסיון ורמה.
כל הדיון הזה בכלל לא אמרת מה משקלי העבודה שלך, והראית חוסר ידע בנושאים אחרים.
בעיקרון תוכנית לסייקל היא תוכנית עם נפח יותר גבוה מתוכנית בלי סייקל, אבל זה תלוי ברמה שלך - שאנחנו עדיין לא יודעים, כי אתה לא יודע עדיין איך היא מוגדרת.
בקיצור, אני מאוד מקווה שלא תפגע מזה - אבל תמשיך לקרוא, להתאמן ולהתקדם כרגע. שים את החומרים בצד, כרגע אתה יכול להתקדם מצויין ומהר מאוד גם בלעדיהם.

לאכול בזמן הסייקל אני יודע..הפרש של 3 שעות בין ארוחה לארוחה ואין שום בעיה עם 60-70 גר' חלבון בארוחה אחת , 350 גר' חלבון ביום,450-500 גר' פחמימה , 80-120 גר' שומן...ולהשאר במאזן קלורי חיובי זה הכי חשוב ואני גם רוצה לשלב מולטי ווטמין בסייקל.

לגבי האימונים אני יכולתי לקחת תוכנית רגילה מהפורום פה,אבל בגלל זה פתחתי פה את הנושא אני פשוט רוצה להוציא את המקסימום מהסייקל הזה ולנסות לשמור על ההישגים אחר כך.
אם אני יצטרך ללכת 5 פעמים בשבוע לחדר כושר..אין שום בעיה עם זה החדר כושר מתחת לבית שלי ! אבל איזה תוכנית לקחת...

אהא,לגבי אחוז שומן,אין לי בעיה להתחיל את הסייקל על אחוז שומן 15..אני בטוח שאני יעשה עוד חיטוב אחר כך,והמטרה שלי היא משקל של 100 קילו וא"ש 15-16..לא רוצה להתחרות באף אחד ולא רוצה להיות על א"ש של 8-7..

נראה כאילו אתה סתם עצלן.. אתה על א"ש די גבוה ולפי הגובה ומשקל שלך יש לך הרבה לאן להתקדם בטבעיות.
אל תשכח שחומרים זה לא צחוק, ואם יש הרבה לאן להתקדם בטבעיות ואתה עדיין רוצה חומרים לפי דעתי זה נגרם מחוסר סבלנות ואימפולסיביות.

הרבה אנשים מתחילים עם חומרים במצב שלך, אבל הם באים בגישה שלא אכפת להם מה ולמה, הם ילכו על חומרים כי אין להם זין לתת שנתיים-שלוש טבעיות לפני.

אתה נשמע אחד שעוד חושב, זה למה אני אומר את זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית