הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אין פלטות של 1.25 קילו במכון

• פותח/ת השרשור gome12
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

gome12

משתמש פעיל
372
13
נק' מוניטין:
52
372
13
הייתי אמור לעבוד היום עם 37 וחצי קילו וחצי בבנץ ולא הייתה לי ברירה אז שמתי 40 ק''ג במקום 37 וחצי...
מה לעשות עם זה שאין 1.25 קילו במכון?

• פותח/ת השרשור
צריך להגיע למצב שכל אימון עולים ב2.5 קילו אבל לי במכון יש רק 2.5 קילו,2.5 כל צד במוט זה 5 קילו. מה לעשות?

צריך להגיע למצב שכל אימון עולים ב2.5 קילו אבל לי במכון יש רק 2.5 קילו,2.5 כל צד במוט זה 5 קילו. מה לעשות?

כבר ענו לך - או שתקנה ותביא מהבית (פלטה של 1.25 ק"ג תעלה פחות מ-20 שקלים, תוודא קוטר מוט לפני שאתה קונה) או שתשים סוגרים בשני הצדדים בשביל להשלים משקל (לדוגמא - בחד"כ אצלנו כל סוגר שוקל 200 גרם, 3 סוגרים בכל צד = 1.2 ק"ג סה"כ).

אגב, אני במקומך הייתי רושם את הגיל שלי בפרטי פרופיל, אנשים יהיו יותר נחמדים אליך כשאתה שואל שאלות כאלו אם ידעו שאתה בן 13.

• פותח/ת השרשור
כבר ענו לך - או שתקנה ותביא מהבית (פלטה של 1.25 ק"ג תעלה פחות מ-20 שקלים, תוודא קוטר מוט לפני שאתה קונה) או שתשים סוגרים בשני הצדדים בשביל להשלים משקל (לדוגמא - בחד"כ אצלנו כל סוגר שוקל 200 גרם, 3 סוגרים בכל צד = 1.2 ק"ג סה"כ).

אגב, אני במקומך הייתי רושם את הגיל שלי בפרטי פרופיל, אנשים יהיו יותר נחמדים אליך כשאתה שואל שאלות כאלו אם ידעו שאתה בן 13.
חח תודה רבה..
אפשר לנעול 😃

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית